Teringin Sungguh Aku untuk .....

Feb 6, 2010

Salam .. Yoh semua ! Miahaha. Tetiba plak melz jadi rap nie pehal yoh . Tapi Entry kali ini mengenai Melz ingin buat Big! Contest sempena birthday Melz nie. Ahaks bila birthday Melz ? 28 March 2010 !

Yoh Bulan 3 yoh lambat lagi yoh tapi apa yang melz nak buat hanyalah sekadar Big Contest yang belum pernah mel wat . ye la kan dapat duit nuffnang nie sekali nak share la sikit ngan korang ye tak ? miahaha

Eceh patutnya korang la bagi hadiah kat melz ye tak ? nie lain plak jadinya . tapi takpe memang mel nak buat big contest nie sejak bulan 1 lagi tapi tertangguh disebabkan pemilihan hadiah T_T Miahaha. So sekarang malas nak Fikir hadiah dulu boleh tak ? haha


Melz bagi Kek boleh ? miahaha
p/s Cute yoh kucing nie Miahaha

Neway Contest nie ada kena mengenalah dengan Birthday ye tak ? haha Melz harap dapat FeedBack yang best sebelum mel publishkan contest tersebut hik hik .

Ahaks : Melz dah potong rambut yoh ! tapi esok still pakai Cap ( Trademark ) Miahahaha

49 Comments:

noor afzan said...

buat contest melz..
saya nak join..=)

Dr House said...

Buat le kontest. Pas tu bahgi hadia HTC Tattoo. Confirm sy join.

Jijahh @ f.k said...

ok gak tuu

nyna said...

buat ler.
boleh join.
:)

cewah.bau rambut baru lah.hehe

isha said...

contest best
saye join ;)

MissNera said...

wah sudah macho lah kamu ya melz?!

oppssss... cute! :P

Aus said...

ahahaha..
buatla..
aku xpenah join contest kau..
ahaha

rimieilya said...

baru 1st time jengah blog melz ni dah nampak entri psl contest.cam xsbr je nk join..wtla...

F I T said...

wah hadiah besar punya!! heh publish je contest tu..aku confirm nanti ramai gila yang join..serius weh..

eh bro..mata aku yg xbtul atau gambar kau yang tak betul? spek hitam kau memang fesyen gitu ke? ke aku rasa kau cam saja je pakai terbalik. hehe

Eyriqazz said...

aku pasti join melz...yang contest puji sampai lebam mmg berminat cuma blom sempat nak join lagi..

KaorU IchibaNa said...

buat lar contest!!buat post "kalau esok harijadi terakhir anda.."best gak XD

Fina Fento said...

buat buat buat..nak nak nak..contest contest contest

♥CIK SHA♥ said...

yoyo..cantik rambut baru encik melz..kacak2...kui3...

silalah buat contest..dgn tak malu nye cik sha yang gila contest akan join kalo best..ngahaha...

joegrimjow said...

contest sempene besday
mmg best
hehe
dlu pernah buat
mmg perasaan berbesday jadi indahh

erkk
sambil2 tu
join la contest ku
;-)

nursarah said...

ek eleh, kata nak buka cap after potong rambut. huhu

melz, buat contst jangan kasi syarat susah tau. nanti merudum mood nak join. hoho

|arieza| said...

melz! sudah potong rambut kah?? mau tengoK! hahaha

Melz said...

@nursarah

easy jer :P mesti best nyer .

tapi karang lew haha

Melz said...

@|arieza|

tunggu next vlog ! Miahaha

FarhanaDr said...

Wahhhh.. Potong rambut juge dia akhirnya.. Heehee.. Semoga berbahagia ngan rambut baru yek mel.. :)

aina adnan said...

buat buat..!boleh join...hehe..

redplasticbag said...

haaa..betul tu
duit nuffnang tu banyak sangt
buat2 la kasi dekt org laen pulak hee ;)

Ery Farieha said...

wahhh
28 march
ery 21 march
hehehe
jom kte celeb same2 :P

1tomyam said...

kasi yang terbaek punya bro...hehe

black_mel said...

haha..buat bagi hadiah banyak sikit melz..sebab mesti terlalu banyak penyertaan..

hendro said...

salam persahabatan ,,
aku dapat teman baru lagi,,

mcsue said...

release contest cepat2,mane tahu melz nk bg helmet as hadiah,sue nak.hahaha..just kidding je melz.hehe

mello said...

insyaAllah aku join gak.. hehehe =D

farenova said...

huhuhu buat lah mezz..eh dah tade cbox, takleh sembangg

ZihNuN FaTiN said...

Melz kasi kek sedap jugak tu..hehehe

ini blog wirdah said...

tak pyh buat contest pon takpe. mai turun penang,pastu belanje I dgn duat nuff okeh.hahaha.

~ ReD ~ said...

buat je contest..:D

syaira said...

kontest caner tue???menarik2,,,nk join!!

Lyana Hisham said...

cpt2 wat..nk join..tp kgn mrepek punye taw :p

Dak Wan® said...

Huhuhu... Teman banyak miss out Melz punya contest ah. Advance Happy Birthday wish dari teman gak.

@adlynna@ said...

sile la wat..
saya cm biase..
wajib join..
haha

|arieza| said...

@3046291899333850834.0
argh! suke buat tertunggu2 tau! hahah btw sb melz dh campak jauh2 ek? hehe

eiy_Da said...

selamat hr jadi melz..erkk..lmbt lg kan.hahhaha..
wat la contest..leh join.ho3

cik EPAL said...

nak tengok rambut baruuu :)

░♥si lampu neon♥░ said...

happy buffday..aku wish awal2 kat ko dulu k.. ;)

Luca De Ketiak said...

Karya agung MEMOIR GONDOL kini dipasaran. KALAU MALU, ABIS!

http://lucadeketiak.blogspot.com/2010/02/dakap-aku-dalam-pelukanmu.html

Natasha said...

kak tash nak join gak...bila nak buat nie?? hadiah??? goldcost 3 hari 2 malam ker..huhuhuhu..

zella said...

boleh la join ni hehehe

p/s: dpt celcom n mel...tlg bantu sket..ade problem la blog sy..klu xbz la...

Matjoe said...

kontest teka berapa pengunjung unik melz utk hari 28/3/2010. sapa paling hampir dia menang. kalau lebih disqualified

Mad About Everthing said...

melz,
buat jelah, nak join gak nie.

@juera said...

buat la cpt2 contest tuh..
ade ak kesah ker...hahahaha

Billet-DOux said...

Salam

nak join lah,
nak amik suma hadiah yang ada.
haha

kiyo said...

Salam mel....Hehehe...disebabkan pantun ni la, sy berkenan utk tinggalkan komen... Hepi becoming brthday..hehhehe...awal sgt kot..

Baby HeL said...

ohh miahahaha tumpang nyibok...bolehkahh???

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhhh!!!
xsabar nk tggu Melz bgelar birthday boy nih..
hehehe..

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo