Terima Kasih Kepada Yang Hadir Untuk Big Gathering

Feb 27, 2010

Mekaseh aku ucapkan kat korang semua ! . Nak cerita panjang , badan sakit-sakit tak ingat dunia , tangan lenguh-lenguh , yelakan first time jadi askar hak-hak . Miahaha Korang aim aku , tapa esok aku aim korang lelebih ! Daydeck jalankan tugas ang mengupload gambar as soon as posible hak-hak !

Papepon aku kira-kira ada dalam 40 orang yang datang . Fuh! Terbaik la weh. Mekaseh sekali lagi kat korang yang sanggup datang dari jauh hehah. Apa-apa pun akan aku update dari satu ke satu entry . Jangan risau semua .

p/s : ada 3 benjol dikepalaku akibat di 'aim' oleh seseorang . 3 benjol tuh dah macam flowerhorn hehah!


32 Comments:

-ROCKprincess- said...

waaaaaa.....
sedihnyer...
plan baek dah nak join...
skalik ader last-minute emergency kat kolej plak...
slalu camnie...
i'm envious to u and everyone yg join tadik....
waaaaa.....

next gath for sure I dtg...
huhu...

Melz said...

@-ROCKprincess-

Sokey ;) Next time okeh

hBz said...

benjol je? nasib takde barang beharga tu pecah? aha.,.

Ery Farieha said...

wahh
seronok2.
ngeeee.

Epul Azimi said...

Ni kire kuat lagi la bleh update ...hehe

cik eykameow :) said...

grr. takut nyer dgr benjol2 lan.. hehe

Melz said...

boleh usha kat sini dulu

http://eyriqazz.blogspot.com/2010/02/bloggers-gathering-pengalaman-paintball.html

:: Husniyyah Alhusna :: said...

walaupun datang sekejap, tapi pengalaman berharga tu bersama blogger2 di alam MAYA.. HEHEHEHE

cikgu isza said...

wat2 jauh.. kan x leh g :(

-ROCKprincess- said...

@1348124133737392397.0
next time for sure I join...
dah lame dah nak jumper ngan u all sumer...
huhu...

Aus said...

hahaha , aku lambat .
tambah berkat .
hahaha

elmo said...

bestnye..
so sad tak dpt join~

cik bunbun said...

kesian incik flowerhorn :P lalalala

unwanted said...

aku nk tgk gambar2 walaupun aku tak p.
tak pe kan...hahaha:)

yoy said...

gathering apakah?

Nadia Bayu said...

wah. jelesnyeh. sorry sgt tak dpt join. blk dr ofis pon kul 430 td. ruginyehhh ;((

:: Husniyyah Alhusna :: said...

nak share gak link.. heheheh.ade sket je gambo. meh cuci mata.:p

:: Husniyyah Alhusna :: said...

http://husniyyahalhusna.blogspot.com/2010/02/bersama-blogger-di-wangsa-melawati.html

helena's said...

walaupon lambat,..cikhel tetap soka!haha

cikTi said...

kua3,,

bes sgt ke melz,.,.

sob4

~ ReD ~ said...

cian melz...:D

melz the flowerhorn...ngeh3..:D

YobSumo said...

best semalam wooo! thanks organize!

NAJ HEBAT said...

argh.. sedih gila vavi.. nak pergi dah.. tetibe kne ikot ayah gi somewhere..

pape pon.. NAK TGK GAMBAR..!!!

shakinah said...

haha. bestnya

Sharinginfoz said...

sure seronok sakan kan..

enyheartsdiamond said...

syiok sangat!!!
x main pon xpa..

janji dpt belajar tembak target :D

joegrimjow said...

melz
cam bese
bulan 7 buat lagi
hoho

Melz said...

@joegrimjow

Insya-Allah bro ;) aku akan cuba dont worry

Natasha said...

thks alot mels kerana menjemput semua yg datang....terima kasih byk2

||| PöJìé PööH ||| said...

Ohhhh my!
Sampai skrg aku masih rasa sakit n sengal2 Mel oi..
Cam nk halfday jer rasa tapi since byk keje gegeh la dtg..
Nk update pun nti la, xde idea..
Hahah

Apa² pun tahniah buat kamu Melz
THIS IS THE BEST GATHERING AND EVER IN MY LIFE!!!
10 bintang!

Jogger said...

huhuuh cemerlang arr melz.... mlm nih kita gi maen lagi nak?

RaMa2UnGU said...

woohhoo...tahniah berjaya dengan selamat nya gath korang...

next time maybe leh juin kot..heeee

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo