SMS | Gathering Esok 27 Februari 2010

Feb 26, 2010


Sorry la geng , Aku geografi failed la . Miahaha ini ajer la aku leh provide kat korang

Salam entry nie khas untuk korang yang nak datang esok okeh , yang tak nak datang pun boleh datang dengan mengejut Aku tadehal , lagi aku suka Miahaha . Kepada yang nak main dan kepada yang taknak main mekaseh kerana ada semangat menyupport event yang bakal aku buat. Mekaseh sekali lagi .

Cakap bebanyak tak guna , sebab kita sebagai manusia tak suka dengar orang bebel ataupun membebel . Miahaha betul tak ? So nie pun SMS jer ( Sistem pesanan Ringkas ) . Oraite aku terus explain kepada yang akan hadir esok .

1. Kepada yang nak main , sila bawak baju tebal sket coz kalau korang kena tembak memang pedih. tapi pedih itulah kita nak coz itulah pengalaman yang susah nak dapat kan ? betul tak ? miahaha

2. Kepada yang tak nak main , boleh jadi pasukan sorak kitorang yoh! LOL . takdelah korang relax jer boleh gossip-gossip tadehal tapi jangan gossip pada paras ultimate , paras optimum pun dah okeh Miahaha. Dah-dah stop!

3. Kepada yang tak tau kat mana benda nie ? Oraite cakap jer kat drebar taxi tuh " bang saya nak pergi Zoo Negara " Kalau korang tanya aku , aku pun tak berapa pro bab KL nie coz aku seorang insan JB jer :( Tsk tsk .

4. Aku akan gerak ke sana sebelum subuh lagi . Cettt Tapi yang penting 8.30AM aku dah ada kat sana , korang tengok gigih tak aku ? miahaha . Korang datang jer before 10AM kat Zoo Negara Okeh ?

5. Okeh kepada yang nak roger aku . Boleh roger Nie no aku 017-7345540 - Please jangan Jual nombor aku kat gay-gay yang berdekatan korang nak jual kat awek-awek tape itu sangat dialu-alukan. Miahaha . Kalau korang nampak kereta Saga BLM Hitam JLY 4554 Itulah aku . Kita main cak-cak sebelum orang lain sampai okeh ! Miahaha

p/s : hak hak 4554 ! i like Miahaha

p/s 2 : Oh Banyaknyer gua nak Share ngan lu orang ! Siyes :[

p/s 3 : CikEpal , baik anda terima lamaran MrBean . Kalau tidak anda akan di'aim' . Request oleh MrBean . Sekian

p/s 4 : jangan risau gua ada! Hahaha

34 Comments:

Fhad said...

aku 1st? hahahah... thanks for info... nnt aku roger...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

baru nak mintak nombor mel !

kehkehkehkeh.

aii awak bukan gay s0 b0leh je kan amek no ko.

siggplus said...

amek gua

Melz said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

boleh jer lolly ku :P cak cak

Melz said...

@siggplus

ahh kau gedik ! wakakak

Melz said...

@Fhad

oraite roger and out ;P

qismina said...

ahhaaa... bagi aku gelak jap.. ahhaaa

patutlaa ko boldkan no tue.. rupanya nak ckp no 4554 tue.. haishh..

aku jual kat makcik kantin nak??

aemyLina™ said...

wah.. 4554...
x jual kat gay.. bg free jek.. hahaha

Melz said...

@qismina

makcik ? boleh la mana tau anak dia ok Miahahaha

dahhhhhhhhhhhh .... berdekah dah nie

Melz said...

@aemyLina™

bagi free ? cane nak bisnes ? miahaha

aemyLina™ said...

xpe.., no fon free..
bisnes jual melz je nnt.. hahaha

Melz said...

@aemyLina™

wakakaka. Cuba kalau jual nombor + Jual melz . Huwaw! they pay dabel !

waaaaaaaaaaaa tamo la jual ;'(

Epul Azimi said...

Wahhhh ade no fon la,jom bls msg melz....;)

jajarina said...

melz... tetibe sok jaja dtg, jgn halau pulak... ngahahaha insyaAllah~ =)

BeaN MorENo said...

mel gua ada berita sedih...pastuh mana p/s ko aku tunggu dari semalam bro...xtido lagi ni tunggu p/s ko hak2

mrHan said...

lokin 4ward tuk menembak mel.. hehhe

Emora Valeria said...

ala~~aku jeles tak dapat pi!

mrHan said...

Sori guys..erm name tempat tue ape ek(name tempat menembak? mmg dlm zoo ke ape? sy tak pernah pg dua2 tempat taman melwati n zoo negara..so xsure

mrHan said...

rasanya da fhm...b4 10am kat zoo negara

izma said...

i'm in!! sila tunggu kedatangan Kenari Aerosport warna merah yang berseri..

saya lapor diri sebagai penyupport teragung :P

nak reiki dulu camne korang main, nanti I bawak team i lawan korang lain kali okeh!!

aNis aMirAh said...

walah!
Mel naek keta saga baru agkt JLY.
hahahahah.

maisyara Pot! Pot! said...

pehh! slamber badak tayang num. agaga.. leh kacau sat lg.. ngee^^

master teddy said...

oh.teddy x brani g.nt kne buli..jard xd nk tlg back up.heheh =P

Aus said...

orait , harap aku tak bgn lambat .

Liyanaa. said...

melz. kalau aku dtg petang cane? T____________T

Melz said...

@Liyanaa.

la datang ler awal sikit hak hak

Edriena Hazelina said...

ish.. xsuke la!!




sebab xdapat pegi! hehe.. beznye korang.. jeles.... nanti update gambo banyak2..

~ ReD ~ said...

Zoo Negara, belakang umah den jer..:D

ZE said...

sedey giler xdpt pegi..melz, kim salam kat semue..yg knl ak ke, yg xknl ker..ces!ak nak pegi gak..huhuhu..papepon selamat berseronok..dr ZE yg xdpt pegi..adeih..=)

Sendra said...

mel..kejut aku esok pagi tw..aku join.tapi masalahnya,sampai sekarang aku tak tidur2 lagi ni..rasa macam susah bangun je nanti..

p/s:aku tak main weyh paintball..cowie.

Sharinginfoz said...

selamat bergathering..... nanti upload banyak2 photos ya.. sorry tak boleh join, maybe next time..have fun guys

RaMa2UnGU said...

Wuiiiyoo...gempak la lu ni melz..

anyway, ol da best utk gathering esok yer..

n pada sesape yg join tu, slamat berperang y'all..hehehe

mindbreaking said...

alahai ingat nk join gak tp de keje r..len kali nk join...

eiy_Da said...

best betul korang salu wat gathering2 ni...hehhe

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo