Senarai | Blogger Yang Akan Hadir Untuk Big Gathering 27/02/2010

Feb 25, 2010


Perang Keyboard jer kan bosan! sekarang kita perang REAL punya Miahaha

Cak² list sudah ada . Ada yang 100% akan jadi pergi dan ada yang 50% akan jadi pergi . Sokey janji korang bagi aku feedback yang cukup untuk aku meneruskan Big! Gathering nie . Hak² diketahui ada 50+ orang yang akan hadir! Huwaw Holiao.. Aku akan update every minutes to midnight :) kalau ada yang nak hadir jgak tadehal Boleh inform kat aku yoh!

My PhotoMy PhotoMy Photo[Eyriqazz.jpg]

My Photo[goldilocks.jpg][DSC_0223.JPG][DSC_0152.JPG]http://2.bp.blogspot.com/_mwVscVDofyc/Sz0ovYa1lfI/AAAAAAAACTc/_yA3XLVZUN4/S220/P1250014+modified+modified.jpg

[face.jpg][20355_286963261624_163487201624_4022177_1178795_n+copy.png]http://2.bp.blogspot.com/_vRW2h9VzeKY/S3H5F4iLjkI/AAAAAAAACMU/0UNo8RQrXz0/s400/DSC_0230.JPG

[avatar.JPG] [Image182.jpg]

1. Melz
2. Jack
3. Sendra
4. Aus
5. BeanMoreno
6. Pojie + 2 Orang lagi
7. Eyriqazz
8. Fhad + 5 - 7 Orang lagi
9. Nadia Bayu + Hasben
10. CikEpal
11. YnaaOhYnaa
12. RinaSalleh
13. Eny
14. Cik Lily + 1 Orang
15. Cik Hel + 5 - 7 Orang lagi
16. AjwinAjeera
17. Aie
18. Jogger +2 orang lagi
19. Husna
20. Akmal
21. Daydeq
22. Kak Tash + Suami + 10 orang
23. Lolly* 50/50 plak dah! hak²
24. Ynn
25. Izma
26. mrHan - Gambar dah menembak tuh apa lagi ? miahaha
27. Aina -
28. Adakah anda ? Roger here ahaks²

Lepas dah calculate ada dalam 50* + orang camtuh hak² / Jangan jadikan gambar² nie sebagai calon korang plak . Aku tembak ngan senapang gajah karang Miahaha

p/s : Kita hanya merancang hanya DIA yang menentukan .


61 Comments:

Hanafana said...

Alaa..nak join.. er..tapi nak kene pegi Penang pulak!
Naek main paintball!! Lama da dah tamain!!
Em..next time buat lagi kye!
Insyaallah, Fana join :)

NAJ HEBAT said...

nak join.. tp saya masih bulldog,eh silap~ budak, duit x manyak woo.. 85 manyak mahal.. saya tamau main, nak jumpa olang saja..nak ikot..tp takot..

Melz said...

@NAJ HEBAT

tamain pun tape...ramai jgak yang tak main..mari2

Melz said...

@Hanafana

oraite hana :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

huhhhhhhhhhh !

kopi gambar aii !


samannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Melz said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

i terpaksa copy lolly . takkan nak snap gambar u pulak . hehah!

jadikan 100% datang jangan 50/50 . mel tembak tol² kang

jajarina said...

mel.. nak datang.. tapi ku jaoh nun di utara.. huhuhu :(

mrHan said...

mel... count me in....tapi 50/50 nak menembak ataw tak...sbb takot kena tembak.. sakit woooo...

laila said...

jauhnyaaaaaaaaa
dari kuantan

kEy said...

uik...apakah?
bile plak ade gathering besar2 ran ni..!
=P

Cik aiNa said...

ahahaha...pantass. aina tu sapo wehh?

||| PöJìé PööH ||| said...

walaoweeeiii..
betapa gigih n excited nyerr Melz siap letak pic lagik!
wiwitt!
nih lagi nk join sbb ada awek2 cute yg join..
wakakkka!

farenova said...

Melz, akak nak join tapi besday akak aritu, so mmg dah plan ngan hubby nak gie celebrate tempat lain, lenkali kalau ade lagi, insyaallah akak join ye (^_^)

Liyanaa. said...

oh tidak ramai abg hensem. kene pegi jgk T_____________T

HAHAHAHA wehh aku takda geng nehh T___________T

Melz said...

@Liyanaa.

aku nie bukan geng ko ke ? DIGI PIMP MY DAY!! ingat tuh miahahaha

Melz said...

@farenova

kalau celebrate ngan kitorang ? meriah gila tuh miahahaha

Jard The Great said...

wow

ezzati said...

nak join + kawan..tp 50/50...
sbb esk mmg nk g KL...

helena's said...

nda sabar rasa nih!hahaha

Sharif John said...

Popular ya tmpt paintball tu

Liyanaa. said...

melz.

DIGI PIMP MY DAY DOH hot gila serius aku turun 3kg skrg dh naik 10kg. okay babai taknak pegi terus wkakakakaa

ween said...

haish, BEST nya (-_-") boleh pulak ada replacement class on Saturday. grrr. apa pun, enjoy urself semua! :D

full of love,keyna said...

nak pergiiii.tp xde wet.HEHE

-ROCKprincess- said...

bro..
serious i nak pg...
tp i ader co-curicular activity sampai kul 12...
kalu i sampai kul 2 sempat x nak join u all..
I xnak maen...
fobia...
nak lepak2 ngan u all jerk...
bleh2????

Hezesuze said...

nk join....tp xtau tmpat kt ner...huhu

Hezesuze said...

eh cop2...kt zoo ke???
tau2 da tmptnye...hahaha

Anonymous said...

Pic aku takde ker?..takpe lah sebab aku mmg takleh gi......hehehe

cik EPAL said...

teruja gambar ada situ :D

paan said...

macam menarik cadangan ko...cari calon..hahaha.nanti wat list awek2 yg single plak ye..

hawa lilis suriyani said...

nak ikot

Jawa a.k.a USERMODE said...

aku takder alasan just aku malu untuk datang sebab aku newbie. hahaha... newbie dalam blogging. so diam2 dudok aje :P

Ery Farieha said...

ehh kueh tart pegi
bdk skola rendah aku
heshhhh
nak xnak?
hurmmm.

Aus said...

aku tak cakap komfem lagi..
hahahak..
yela2..
aku akan muncul dgn senapang ku..
hahaha

I n n z said...

kalo pegi tak maen tape en ?
en? en? en?

maisyara Pot! Pot! said...

dgn ini, ku nk beritahu. TAK DAPAT JOIN LAGI SEKALI!!! arrrrrggghhh!!! sedih yea..

*sbnr yea boleh pergi, tp tk ade owg nk hntar.. mcm mne mau pergi? agaga..

Emora Valeria said...

ala...nak g..tapi aku ade agenda di sini

pink_butterfly said...

tak dpt pegi!!!!!!!!!!

last minit kene lantik jd fasi utk kursus kpimpinan pgawas kat skola!

uwaaaaaaaaaaaaa....nex time wat gather2 lg ye!

aNis aMirAh said...

ehh ehh,
tiba nama akmal, takde plak link ke blog dia ya? hahahah. bagus lah dia, semangat nak datang walaupun bkn blogger.

bobo said...

menarik!tp gua keje time ni..huhu

-kat kuantan-

Mieza vs Rory said...

klu dtg petang leh???hehehee

cik eykameow :) said...

MELZZZZZ :( cuti eyka tak di approve. camne ea? nak gi.. sbb teringin nak borak ngn cik epal n eny :P

Melz said...

@cik eykameow :)

cuti ajer hahaha

daydeck86 said...

aku tak main tapi aku g melepak & amik gambor korang jer ekkk....ehehehehe

ila-ali said...

enjoy utk semua yg join..
teruja dari jauh menantikan update setrusnya..

cikTi said...

sakit ati xleh pegi.,.


sakit ati tngok snarai blogger yg bes2,.


waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,.,

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Hidup Paintball...

|arieza| said...

melz. nk tinggalkan pesan leh tak? tlg kim slm kt yg no 1. hehe.. jgn tembak ngn senapang gajah!!! namo!!! larikkk~~~~

uyun said...

i rase mcm 70% dtg- uhuh ;) rmaiii2 -i suke ;)

RaMa2UnGU said...

haiyok...

lambt tau ler..
weekend ni dah de plan la..

so maybe next time gathering kot..Hehehehe

well, best of luck all..

Luth Textile said...

hebatla hampa..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.nak dtg! ;)
.tp soang, hairi x dpt dtg T_______T

j0j0_bdiN@ said...

nak pergi!~~
dah dapta dah under cikhel~~
haha~~nak tuntot adiah pantun tu nok~~
aku datang lambat sok~~dalam ko 2 lebeh~~
time aku datang tu bagi kompang kapet merah sumer~~
kalau x siap kome~~

Melz said...

@j0j0_bdiN@

jangan kata kapet merah... rumput tuh mel spray nanti :) hehah!

Melz said...

@Luth Textile

hehe mekaseh bro :)

Melz said...

@uyun

oraite uyun :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@intanurulfateha (◡‿◡✿)

.tibe3 x jd nk pegi
.test bykkk, tkut x smpt study
.next tym maybe :(

Melz said...

@intanurulfateha (◡‿◡✿)

oraite intan :) Do ur best keh

hariz said...

pergh...sume awek cun je join..patotla ko rjin wt gathering..kim slam kt gadis2 tu sume yek..;)

Nadia Bayu said...

encik melz.

esok tak bape nak confirm sgt lagi. tgk keadaan gak. macam ader sesuatu je sok neh ;(

Tyaa said...

Tyaa nak pergi. :)

Sendra said...

hahahah..aku datang lambatt..cowie...

http://www.kuehtart.com/2010/03/ku-sangaka-mampu-memecut-seperti.html

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo