Selamat Tahun Baru Cina Kepada Yang Berbangsa Cina !

Feb 11, 2010

Hoho Orang lain yang beraya aku plak yang sebuk nak balik HomeTown ( Speaking sikit yoh ) Miahaha . Neway kepada yang berbangsa cina , Selamat tahun baru cina atau Gong Xi Fa Chai ( betulkah ) hehe Harap² korang dapat angpau lebih so korang bolehlah buat contest lebih² ! hik² . Papepon jangan main mercun sangat seperti gambar dibawah !


Jangan Tiru aksi ini , Ia mungkin boleh membuatkan jari jemari korang hilang dan camne korang nak berblogging weh kalau takdo jari ! Aish... ingatlah orang yang tersayang yep !

To JejakTrend , Angpau lebih bagi aku sikit coz aku mau bikin investment miahaha . Ko jaga diri leklok na ! Improve lagi apa² yang patut dan apa yang tak patut tuh takyah improve pun tak pe . Miahaha . Apa² pun Selamat Tahun baru Cina dan selamat berhappy² . Heh

Melz : Cuti Seminggu Aih ! Syiokkk Miahaha

20 Comments:

Hazzy Ishak said...

Selamat tahun baru cina...mesti belambak org jual mercun skg ni...

full of love,keyna said...

kte pun nk sambut gak.hehe

ila-ali said...

Isap rokok tembakau cina
Keluar asap berbunga-bunga
Selamat Menyambut Tahun Baru Cina
Kepada semua rakyat Malaysie

Balas jgn tak balas...

p/s Berhati-hati di jalanraya. Ingatlah orang-orang tersayang!

eiy_Da said...

selamat tahun baru cine jugak...uncle melz..hahha
angpau mane maaa...heheh
i pon ct gak...u tak tanyer??.i cakap..hoho..
have a nice...holiday..

maisyara Pot! Pot! said...

melz tade angpau??? law ade, nk ngepau melz yooo.. ngee^^

monica said...

thank you..happy holiday..:)

+akufobia+ said...

selamat.

unwanted said...

tahun baru cina ni yang aku tahu mercun jarang nampak, tetapi limau memang berlambak² la.
suka pula aku makan limau sekarang..:)

Aus said...

ceit ,
adeke cine main meriam..
haha..

Jijahh @ f.k said...

yabedabeduuuuuuu esok balik kampung ... ooo yeah ... oo yeahh ...

ini blog wirdah said...

takde ramai kawan cina, tak dapat nak pau angpau,buah oren byk2.huuu~

black_mel said...

selamat tahun baru cina jugak...lalala....best2...aku cuti seminggu bro..

anys said...

gong xi fat cai!

hehe

noor afzan said...

selamat bercuti bro..
cuti2 watpe?
xkan blogging aje..=)

Matjoe said...

selamat balik kampung kepada pembaca melz. miahahaha, mari gendutkan perut, mak yg masak, kita makan jer

Melz said...

@Matjoe

haha dah lama tak makan masakan mak :P

|arieza| said...

haha gmbr yg main mercun tu gmbr melz ke? hehehe report sama polisi! hehehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hep2.. tak mao maen mercun ke meriam ke hape ke.. bunge api je yang bleh. safety first beb.. happy chinese new year!! mao angpau!!

Dak Wan® said...

Selamat Raya Cina gak untuk semua :) Melz cuti lama ke?

fiD said...

cino men bunga pai, owowow..

best time cap go mei!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo