Quiz Melz 9 | Can U Beat Michael Jordan ?

Feb 1, 2010

QuizMelz 9 Datang lagi ! Hoyehhh Jom Kita main Game !


Michael Jordan!

MelzPoint yang bakal diberikan

1st - 13 Melzpoint
2nd - 10 Melzpoint
3rd - 7 Melzpoint

Korang Boleh Redeem Hadiah !! Dekat Sini Usha² Hadiah Dia

Camne Nak Join ?

Korang just Main game kat bawah nie dan dapatkan Markah paling tinggi
( atau korang rasa korang dah cukup hebat dengan Markah tuh ) then korang just
PRINT SCREEN dan hantarkan Email ke MUZAMMIL@BSDIT.COM

Korang Mesti Baca Sebelum Main !

♥ Dia ada 10 Level tau!
♥ Kalau nak kasi senyap boleh tekan button senyap kat atas kanan !
♥ Layan Sampai Korang rasa Markah Korang Terhebat!
♥ Lepas Abes sila tinggalkan Comment dibawah yep !

Hantarkan Email Ke Muzammil@bsdit.com Berserta

1. Gambar yang dah korang Print Screen
2. Nama URL Blog Korang
3. Cubaan yang ke ( # )

Neway Korang boleh hantar banyak2
Tapi mesti cakap Cubaan yang KE #

Cuba jer sampai Lebam !
Enjoy keh main baling² bola nie sampai lebam! Miahahaha

Mungkin loading dia agak lambat sikit..harap maaf yep :S
JANGAN REFRESH PAGE !



66 Comments:

Lyana Hisham said...

hesh2..dugaan betul nk exm suh main game nih :p

nnt yana usha~

mcsue said...

adoi,nk kuar bijik mata aku main games ni...hahahaha..gian la plak..eh dia mmg smpai game 10 je eh..game 11 tak de ke.hahaha..mmg nk kena hempok ni..hihi

mcsue said...

dah anta..hahaha..semangat aku main games.muahahha!

azizan4444 said...

bab game kurang skit ambe..huhu

ezany said...

dah main.. dah send emel.. tp nak cuba lg.. har har..

Qismina said...

melz.. mel main skor dpt brapa?? eheee.. as referrence.. ehee.. rasa cam sikit jer dapat..

Melz said...

@Qismina

miahahaha kantoi la nanti :P

baru ada 4 orang join :P hik²

tricksrex said...

dah maen da..lagha aku men mende ni..hahahahaha..

@adlynna@ said...

wahahha...bes la plak..
;p

Melz said...

@tricksrex

tape :P enjoy je miahaha nanti aku improve untuk kuiz 10 plak miahaha

neway thnx coz main yep

ezany said...

ade peningkatan sket.. bila tarikh tutup ni?

Melz said...

@ezany

aku nak buat dateline 3 minggu miahahaha

Aelfi said...

dah dekat setengah hari tunggu game nih loading bro.adoi lahh..

Melz said...

@Aelfi

kau pakai IE / FF / GC bro ? hehe

@adlynna@ said...

saya sudah send ke email kamoo..
;)

Cheno said...

hi,saya cheno.
nak main game, tp game xkua2.
dah refresh byk kali.
xpela,bagi can org lain menang :p

Melz said...

@Cheno

dia memang lama sikit :P jangan refresh

noor afzan said...

game tak kuar la..srver slow kot..sok boleh tak melz..?

Melz said...

@noor afzan

boleh jer :) lama game nie ;)

farenova said...

akak dah antar email.. rasa cam teruk je markah.huhuhu

Melz said...

@farenova

leh cuba lagi kak :) hehe

Fathiha Zainal said...

Percubaan pertama, dh! Haha! Dh abes pn mata ni asek nk gi kiri kanan je. Muakaka!

ecah said...

besh2..shiot ah....
aq igt sng mle2
skli sng jek
heeee

kurusHitam919 said...

salam..
pergh,setiap level makin increase dier punyer speed..
ingatkan,kacang goreng ngan yin ajer..
hik2..
anyway,best!!!

Qismina said...

melz, aku dah laa first time join ko nyer game.. lama arr baru ble redeem.. ahahhaa.. cehh mcm menang jer.. huhu

Fina Fento said...

mel, setiap kali percubaan, kena gtau kat sini jugak ke? i mean, kalau 3 kali nak submit kat email, kena gtau sini jugak ke?

Melz said...

@Qismina

hehe tak cuba tak tau okeh ! masa tuh ween cuba terus dapat 15Mp :P miahahaha

Melz said...

@Fina Fento

takyah..1 x jer kat sini :P hak hak enjoy

lizz said...

aku join dah. level 10 ngader2 laju nak mati.hahaha

Melz said...

@kurusHitam919

mekaseh join kurus :) hehe appreciate sangat

Melz said...

@lizz

mekaseh lizz support contest aku nie :)

kulanz said...

Salam Melz.. dah main.. enjoy
dah hantar email utk pcubaan ptama

NGoNgexz said...

hahah dh wat percubaan jugak..enjoy abehh

mello said...

aku dah hntr dh kt emel..percubaan prtama..

mmmuahahahahaha (gelak mcm yakin neh..hehe)

@adlynna@ said...

saya email lg...
hua hua hua..
;p

deusXmachina® said...

bro
thanx la promote kat aku
tapi aku kureng sikit la contest2 nih
sorry ya

Dak Wan said...

Perghhh.... tgk arr teman try gak.

zella said...

nk test... try...cube lah main game ni hehehhe

Melz said...

@zella

all the best :P

Melz said...

@deusXmachina®

oraite bro :) tadehal mekaseh

Melz said...

@Dak Wan

try jangan tak try! hehe

Melz said...

@Fathiha Zainal

salah satu cara kita merehatkan mata ;P

Melz said...

@@adlynna@

oraite :P mekaseh! semangat kamu main yep ;P miahaha

|arieza| said...

mau cuba jugak!! yey!! esok bila dh cukup training tgn, nk main smpai lebam.. haha td dh main sekali tp terganggu dgn pnggilan dr cik bofwen.. haehehe akn ku join ini! :p

ariff said...

dah join. 100000 markah aku

eiy_Da said...

peh..da try..haha penat gilew..berpeluh2 ni..hahha..best2 dapat menghilangkan bosan..hek3

Fina Fento said...

mel, dah email!

yangyuyu said...

surrender awai2

Eryati said...

salam melz...best la game u ni...sy dah antar emel...ni link sy http://mydaniaeryati.blogspot.com/.

GagaH@n cHenta said...

penat woo...berpeluh2~..hikhik..

|arieza| said...

dah main tp malu plak nk send.. hahha tp sgt addicted nk main.. hahahhaha boley ke? main syok2 sndri plak ek :p ape2pun thx melz sbb bg link utk game ni hehehehe :p

eQuRlz said...

melz..eqa join jgk game nieh..da sent da emmail.. :)

Liyanaa. said...

dh hanta emel fweh. terima x?

wallpaper said...

bole join lg ke contest ni..aku dh main dh..dh print screen da..hehe

y@n@ M!B said...

sehari leh men sekali je kut..fenin2..huhu~

Ini Blog AnakPakWahab said...

inn 1st time main game ni...

1st trial:
score:17250;
shots missed:57;
shots taken:103;

FINAL SCORE:17193.

M. Faiz Syahmi said...

saya main
saya dapat final score
saya pos ke emel anda.

Syarifah Nadiah said...

hi hi,
bz jep lately hihi
blog yg nice ! :D

noor afzan said...

susah gak nak main game nih..
tapi tetap ku cuba..

saya dah send email..check yea..

Lady Dyla said...

dah maen... tp mcm nk kalah je.. sbb tu tak capture.. :P

Zura said...

salam...

perghhhh...mencabar...juling mata...
sat lg anta email erk..

Amar Amirah said...

memang ada banyak masa dan memang selalu dtg blog Melz pun! tapi tak pernah lagi join Quiz Melz...arrrr, banyaknye level! Wau3~

hydir said...

ok .. aku dah join dan dah hantar email
tapi rasanya rendah jer point tu .. hohoho

Rina Salleh said...

walawehhh!
melangu jap main game ni. haha
dah hantar dah

Rina Salleh said...

melangu main lagi. dah hantar lagi;)

noor afzan said...

saya rasa macam dianak tirikan la..
kenapa saya punya penyertaan tak ada yea..
walaupun kalah tapi sob2..
sedih la pula..
huhu~

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo