Invite | Big! Gathering War Pain(t) Ball | 27 February 2010

Feb 19, 2010


Enjoy !

Hoyehhhhh kepada semua warga Blogger , Facebooker , Twitter , berduker² ataupun bersilent Reader! Disini aku Melz ingin menjemput korang meriahkan lagi Big! Gathering War Pain(t) Ball yang akan berlangsung pada 27 Februari 2010 ini .

Sememangnya apa yang aku inginkan adalah korang la sapa lagi! Miahaha kepada yang tidak ingin bermain PaintBall ini , boleh datang jgak tadehal kita hangout reramai yoh . Macam² benda nak kongsikan! haaa amacam nak tak? Miahaha

Melz : Jangan takut badan korang lebam² coz lebam² itulah pengalaman .Kadang² risiko itu best sekiranya kita berani kerana ingin merasakan sesuatu yang lain daripada yang lain !Renungkan..

P/s : Jangan 'aim' gua pulak! Miahaha , Neway Tamain pun takpe coz kita leh lelepak takpun gegossip kan² ? Miahaha



46 Comments:

helena's said...

mel..saya curik dan akan buat post!hehehe time kasih..dan saya org pertama komen,..


saya sukaaaa!

ehh??

kamu adalah target peluru saya.hahahaha

Emora Valeria said...

-.-' nak pergi...tapi tak kesampaian... T-T

Aus said...

hahahaha..
aku x confirm lagi .

hahahak .

zool said...

Aku belum mampu lagi nak dtg gathering jejauh ni,,,
Bro jom link exchange..

jijie said...

huyoo..
main perang2 lak ke..hihi

BeaN MorENo said...

gua nak join...ces aus... ngada2 la

QieFLy si Dolce said...

alahaiiiii.....mel 25-28 i kena g UDM...huhuhu skali lagi tak dapat join event ko....

Eyriqazz said...

next week aku confirmkan melz..berminat...

Natasha said...

mellll............. nak join boleh??

||| PöJìé PööH ||| said...

Hoyeahhh!!! pojie pasti join bawa geng!
Kita serang!!!

maisyara Pot! Pot! said...

bkn 28hb ke?? adesh.. 27? grrr.. grrr.. nk ikot! ajk my bro leh tk?

Qiha Aziz said...

waaa bestnya ada main paintball. teringin! nak join tapi takde kat area kl masa tarikh tu. xpelah. next time :)

Fhad Boulala said...

gua curik pix flyers... hahaha

::aMaD:: said...

pernah maen paintball dulu.gile best!!
tapi mahaL..tu je problemnye..huhu..

melz sponsor la kitorg..hahaha

parkbhuthe said...

melz...lenkali wat time aku tader kuliah n praktikal leh???
muehhehehhe

Mieza vs Rory said...

la..kate 28..nape tukar 27 lak?neway lokasi yg tepat pless...hehee

daydeck86 said...

eden tak janji laie la....
nanti den kompom kan yoooooo...........
kalu xmain dapek meriahkan majlis jd la
miaahhaaaa

JMR said...

kena join ni..tp mcm tarikh ni unavailable je bg aku..aiyohh

F I T said...

balik game tu mesti orang kata kena gigit nyamuk hahaha erm aku kat perlis ni camna nak join a? adoiii time ni la nak buat event best-best :P

Bila Diana Danielle menyanyi. Apa pendapat korang?

farhana ghafar said...

Tengah berfikir2 mau pergi.. :)

cik eykameow :) said...

hisk. jatuh ari sabtu.. takut lak x pat gi :(

Liyanaa. said...

i.allah aku join ;p

Ery Farieha said...

kalo mel jemput, i pegi
kahkahkah :PP
nak gi! nak gi! nak gi!
*hentak2 kaki

Jard The Great said...

huhu.. ku gi utara mase tu

-ROCKprincess- said...

ader hal dat day...
hukhuk...

cikTi said...

waaa.,

ak dah tngok tadi kat blog cik hel,.

mcm bes,.
paintball ak xnk main,.

tp,,kne tnya mber dlu nk pgi ke tak,.

isha said...

nak pegi
tp mslh transport

Carl Samsudin said...

nice blog la. sangat ramai followers! great job! kalahkan otai2 blogger lepas nie.

atynska :) said...

haish...kat mn eyh??lalalalalalala..
na gy ta na??lalalalala

nuwa said...

kalau tak main tak payah bayar ke? haha!

x-po said...

aku xpenah main paint ball..huhu

Jogger said...

paintbal.... layanzz

shandye. said...

27hb ada gig 'efek rumah kaca' la bro. wajib datang. huhu....

pink_butterfly said...

mel, xsure lg dpt pegi ke x...

mcm bese la utk insan d perantauan mcm gue ini...susah nak jln g mane2, xtau tmpt 1 hal, trnsportation lg 1 hal...huhuuu

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

bestnye bergathering ngn kwn2 belog kn..
xpenah merasainye lg..
tp ape kn daya..
jauh nun d sane..
huhuhu

sumijelly said...

ko memang..sumer joint..........
x moh la main...mesti sakittttttttttt...............

http://sumijelly.com

mrHan said...

nak dtg...tapi tak taw nak maen ke tak :D

JAI said...

Aloo..alo..dey matcha..itu date apasal tukar..ayo.ayoo..ane mau pigi tapi itu hari ane takut ane punya anak sekolah juga ada..tarak confirm..kalau batang tarak melintang anak tarak sekolah mungkin ane pigi...

JAI said...

takpa gua kasi tulun promote..kut-kut ada blogger area yang sewaktu dengan area sana buleh datang...

Melz said...

@JAI

ala berkorban la sikit anak kau JAI miahaha

sana ada swimming pool tak silap aku..boleh bawak bini ang gi sana..lelepak mandi2

RM5 tak silap aku

JAI said...

Ok..insyallah tengok kalau takdak hal mungkin gua akan serang nanti

||| PöJìé PööH ||| said...

Amacam Mel siap pomot lagi kat blog POjie..
Sticky entri lagi tau sure gempak!
wahhh!!!
http://pojiepooh.blogspot.com/2010/02/ini-penyelesaiannya-yeah-gathering.html

Ery Farieha said...

mel.
ku copy ni wat post kt blog i yeah?
:D

hawa lilis suriyani said...

wah..nak ikot

uyun said...

hieeeee-i mcm nk pegi- tp xmo maenn-sbb i xreti maenn-ahahah.if xmaen bayar cmne eyhh- rmai x yg pie? takde theme ke?(okeyh byk sgt soklan) uhuh

Ini Blog AnakPakWahab said...

mel...

x dpt nak gi...

berada di johor~ =(

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo