Hey yoh! Biskut Rendam Kopi O

Feb 23, 2010

Hak-hak . Aku balik kerja layan lagu nie . Pergi Kerja pun layan lagu nie . Time kerja pun aku Layan lagu nie . Serious aku suka layan lagu nie ! Aku suka layan coz rentak dia cantik dan nampak sangat classic dalam industri musik . Eceh cam aku pro jer bab music ! hak-hak

Spider - Ada lagu aku suka dan ada lagu aku tak suka dengar tapi kalau ikut peratusan , aku rasa ada 89% aku suka terhadap lagu-lagu dorang . Terbaik dari pasar Malam yoh ! hak hak . Neway Aku just nak share lagu yang aku suka nie kat korang time-time layan internet , boleh kita layan lagu santai camni ye tak ? hakhak .

Lagu nie jgak akan aku try dimainkan dalam keadaan akustik ! So sokongan anda sangat aku inginkan untuk aku belajar lagu nie ! hak-hak Chord Guitar dia senang jer kot C-F-C-G jer hak hak atau Korang boleh usha kat sini GuitarTab . Aku try usha kat MalayOlga takda plak Coz laman web paling aku suka terjah!

Papepon just nak Share Video dia ! Hey yoh! Biskut Rendam Kopi O ~ Ngam Ho!! hak-hak enjoy guys !



Heyyy yohh jom layan sampai Esok pagi ! Hehah !

P/s : Korang suka lagu ape erk ? boleh Share ? Mana tau aku boleh layan dengan guitar cabuk aku nie coz aku tengah giat bermain guitar sekarang nie.. hehah!

15 Comments:

Emora Valeria said...

weh ang try ah main lagu 21 guns.aku suke doe lagu itu

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ha.. cepat melz study lagu i'm yours.. best!!
memang syiok weh dengar lagu spider ni. rentak tak brape nak jiwang.. kalo tak berkarat otak nih. hehe

Fathiha Zainal said...

Style la lagu tuh! Suke suke!

Suke lagu Secondhand Serenade - Fall For You. Boleh lyn x?? :DD

nURmALa mAZLan said...

Hey yoh! Biskut Rendam Kopi O..
Hey yoh! Jangan Kecoh..
ekekeke~ cam tu ke lirik dia??

cik eykameow :) said...

eyka layan lagu soko je. :P

Kaseh Esmiralda said...

Lemon Tree n Hotel Carlifornia

trylah main ngan gitar kau... best!

elmo said...

comel aa mel gelak..
hak hak~
:)

F I T said...

wah pandai main gitar ke? lepas ni buat vlog kau main gitar lak..mesti ramai yang terjah hehe

Contest yang memeningkan kelape

cikTi said...

ak minat rock kapak,.,

jaman2 ukays,ella,crossfire etc,.

tp mat rempit pon rmai mnt rock kapak,.

knape eh,.,

en.alierostam said...

aloo....peminat kopi
ahaha
lama x layan lagu spider nie..best2

Hasan Amran said...

Dah baca post nie baru ingat lagu nie...
"Naik bukit kasi pelan-pelan...."

Jawa a.k.a USERMODE said...

heh... lagu spider yang hampir sploh taun lepas. XD time zaman "tak kegemilangan" spider dan time tuh dipandang rendah aje. sian Spider... tapi wat lagu Gosok teros naik. sengal abis pendengar2 Spider. hua hua hua... no matter wat aku tetap menyokong Spider :P

p/s: tau tak Spider actually bergenre Ska/Raggae satu ketika dahulu? :P

p/p/s: bro, main lagu Nightwish :P

Akif Mazlan said...

lagu indon best.
dgr ahhh,

Hezesuze said...

hak!hak! now akak suka layang lagu
Bisikan rindu, Dinda & Nadiku
sumenye lagu tema citer
NA O Mei & TARI TIRANA...ahaks!

tangkap syahdu uols...hak!hak!

cik EPAL said...

melz pandai main gitar?? uihyo.

p/s: sorry tak reply. aku sangat busy lately. huhu

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo