GengBlogger | Blogger Tegar Family | Berminat Nak Join Paint Ball Tak?

Feb 10, 2010


nanti aku bikin lagi jangan risau! tau yang nie nampak cam no mercy ganas miahaha

Cak² Ini Baru dalam Perancangan yep ! Logo pun aku buat kurang dari 15 minit jer nie miahahaSo Korang berminat tak nak main paintball ?Just nak tau baper orang semua dulu ( Orang yang betul² rasa nak join ! )

Aku rasa nak combinekan semua community untuk kita gerak sama² . Takmolah kau kau aku aku Wtfish weh ? Miahaha jom kita happeningkan sket benda2 camnie.

Kepada yang tatau Pebenda PaintBall tuh , bola cat kah ? apakah , semut kah ? itukah inikah . takyah banyak citer usha kat bawah tuh miahahaha

Boleh usha nie

Tutorial PaintBall Part 1
Tutorial PaintBall Part 2

Tekan Comment untuk Feedback ! Mekaseh

Korang fikir masak² , kalau korang tak pernah try la main paintball nie . Serious hilang nikmat dunia yang ke 28 ! Miahaha . Benda yang kita takut itulah yang paling seronok. Fikirkan ~

Update*

Harga
Rm85.00 Dapat pistol ngan Peluru 500 bijik! (murah gila dah nie )

Tempat
Dekat Zoo Negara ( tunggu kat situ )

Bila?
28 February . Mungkin berubah tengok Feedback korang

47 Comments:

paan said...

aku teringin nak join...tapi kena tgk masa dan tempat la....

Melz said...

@paan

ops nanti aku update lagi ;P

-aTie- said...

waa best..nk join...tapi x sure pape roger later ;)

Khaizarien @ atie Blog

maisyara Pot! Pot! said...

paintball? tk pnh main lerrr..

BULLET said...

mel...aku berminat? agak2 bape lame main ek?

Melz said...

@BULLET

2 - 3 jam jgak nak abeskan 500 peluru tuh huhu

Melz said...

@maisyara Pot! Pot!

uish mel pun tak pernah main! nie la masanya mel nak main hehe

helena's said...

mel..cikhel curik flyer tu eh..nak buat entry.okeh okeh..hehehe

kalo ade pompuan main..kompom saya masuk sekali..hehe tarik rina n ynaa oh!

chah~ said...

menarik2x.. hoho

asna cute said...

nak join but nti pls update me the place n time ek. rasanya free time tue tp pape pun.. just update lg berita terbaru ek ;)

Thanks Mel

Melz said...

@helena's

jangan curi! nak update picture baru.. buruk yang nie miahaha

ZIANA ♥ FARREL said...

bestnye main paintball...lagik2 klu dpt tembak "musuh"..hehehe

Ain Butterscoth said...

agagagagaga..

Liliyuli said...

alaaa..game ni tak into la..kalau bab makan-makan ok la..hehehe

sarah said...

nak ikut,nak ikut!
tapi tarikh adjust buat bln 4 ke?amacam?boley?
sara suka tembak-tembak nih.huhu

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Sayang la sal x dapat join sal jauh sangat....
Ni klu menang ni macam mana...boleh join team korang main kat MPOC ke...My-NPL ke...Ataupun kat eorld cup asia terus...hihi

~ ReD ~ said...

sakit woooo~ ok aku tipu...sebab aku x pernah rasa.. org lain yg cakap...main smpai lebam n bgkak badan dorang..muahahahaha

*~ aRaBeLLa ~* said...

aku x penah main..tapi cam menariks gak tuh...

noor afzan said...

ubah la bro tarikh tu bro..
(kekeke..bajet orang penting)

dimaklumkan pada tarikh tersebut saya sedang makan ikan bakar fresh di Sabah..
huhu~

lagi sekali tak dapek join activity blogger..
huwaaa~

wan fahmi said...

serius aku nak join mende tapi takdak geng n tadak masa..since ko dah nk wat macam memang best..kire confirm 28/2? berapa ramai kuota?

Melz said...

@wan fahmi

Ramai jgak bro..sebab ramai blogger yang akan publish benda nie ;)

wan fahmi said...

* @1640925013422911743.0
* @Melz

kire big gathering jugak la..menarik2..boleh la sambil tembak sambil tuka2 idea..haha

aLeen aVriL said...

melz alin nk join...seyes..nk join yang nih...reg name alin okeiiii

Melz said...

@aLeen aVriL

aleen boleh war² kan dekat dorang tak? please

need ur help !

anys said...

mel, bestnya.. nk p jugak..
xpenah men paint ball..
nk rasa jugak nikmat men benda cm nih..hehe
tp...
tu la... ak pon dok nun jauh di utara..
hehe...

Fhad Boulala said...

chantek... nnt aku wat entry gak.. ko kasi update pict baru.. nnt senang aku nak curik.. hahha... gimme ur contact number.. nnt senang aku nak roger ko bape ahli BTF yg join... papehal update kasi inform k.

|arieza| said...

untuk yg kt malaysia skrg. n dkt ngn the tempat. aku advise sila join! haha paintball sgt best! tp kena pegi dgn org yg best2.. baru enjoy! jgn takut kena tembak! itu adventurous! yiha!!

(dpt bg smgt je la,, sbb kita jauh) huhuh

Shazali said...

aku na join...aku na join.....

Natasha said...

nak joinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Qismina said...

silakan join.. best tau main paint ball.. walaopon sakit.. sorry laa melz.. tk dapat nk join.. sedeyy wuwuwuwuwu..

pssttt.. tak sakit bila kena tembak ngan org yg kita suka ... miahahaahha (tiru gelak melz).

Ah Fatt said...

aku pernah main sekali jer
tp mcm best
kat mana ya?

eYra said...

beshnyer paintball...

tapi time tu dah balik kampus la...
rugi2..

paintball memang de besh...saper2 join xrugi

Aus said...

owh..
ok gak melz..
rase cam ckp bajet ni...
haha...
insyaallah la..

Aus said...

melz..nanti bg email..
aku xtaw la..
ahaha..
aku hntr gmbar nnt..

{lumut} said...

aku nak ikut mell..
jeles!

ARC™ said...

mahu tapi xboleh hahahhaa

:: Feez_Mior :: said...

aiyak melz.. pesal awl sgt..
feez ingt area next month.. huhu..
tp leh consider lg tarikh tuh..
if nk bwk teman leh ke?
waa.. mmg teringin nk men paint ball..
tp xda geng.. :D

Jard The Great said...

arghh..... ku takda ar mase tuh.. huhuhu

ila-ali said...

Boleh ajak anak-anak sekali join main paintball ni ke?

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhhh best tuh nak join!!
tp kalau 28Feb xdapat la Melz, ada gathering blogger lain..
buat next mth la, kasi plan cun2 punyer..
pls..

JAI said...

WUihhh..gempak melz...aku tengok mangkuk air aku dulu aku ada hal ke tak?? Kalau tarak hal gua nak join...macam mana kira tuhh??

JAI said...

tempah baju sekali wehh..tengok budjetlah..

Liyanaa. said...

aku datang tp xmain can ah?

Nadia Bayu said...

28hb ari ahad ehh. cantekk. macam nak join. ajak encek hubby join skali bleh ehh. ;p

cik eykameow :) said...

alaa. buat awal bulam la. cam 1 or 2b Mac?

-ROCKprincess- said...

kalu I jadik pom-pom girl jerk leh x???
haha...

Ery Farieha said...

nak nak nakk
tapi takde kete lak nak bawak g redah zoo tu?
cne ni?? huwaaaaa.

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo