Gempar | 6 Mangsa GengBlogger Telah Ketagih Kepada ...

Feb 15, 2010



GengBlogger , JOHOR BAHRU 11.22pm .
15 Februari . Berita Penuh , 6 orang dipercayai telah menghiburkan diri dengan 2 Game terbaru. Game tersebut dikhuatiri telah membuatkan ramai pengguna GB tidak dapat tidur dengan keadaan normal . Oleh kerana itu , ramai antara mereka telah berpakat untuk berjaga lagi pada hari ini untuk melayan game² uji minda yang sememangnya boleh membuatkan mereka terus khayal terhadap penggunaan internet .

Semalam 14 Februari ada sumber memberi aduan kerana 6 mangsa berkenaan tidak dapat menahan kegelakkan mereka sehingga menggangu ketenteraman awam . Semalam sahaja 28 Aduan telah diterima !

Berita selanjutnya , mangsa kejadian yang dapat dikenal pasti ialah [Bukan nama sebenar ] Chah, Mohd Fadzli , Zack-Entry , Atynska dan Jake dikhuatiri telah dijangkiti penyakit Ak28GB3 yang boleh menyebabkan mangsa tidak boleh tidur ! 1 Mangsa tidak dapat dikenal pasti lagi . Syit bahaya nie!

Sari berita penting , Antara game yang dihidangkan ialah Congkak Matematik dan Selesaikan . Namun begitu , game² ini sememangnya tidak dapat dibendung lagi kerana mereka telah ketagih yang amat sangat . Oleh itu , game² tersebut akan diteruskan juga pada malam nie.

Sari berita penting lagi sekali , Game² tersebut tidak dapat diharamkan kerana kedua² game tersebut mengandungi unsur² positif yang boleh membuatkan otak kiri ,kanan , tengah dan belakang berfungsi dengan Masyuknya . Oleh itu , pihak² tertentu tidak dapat berbuat apa² .

Melz : Oh Syit ! Takleh aku nak jadi Reporter Akhbar kan ? huhu

41 Comments:

zool said...

Kena bawak jumpa bomoh tu

Fadzli said...

wakakaka.. siot tol.. hahaha.. mmg ketagih.. + tuh mmg nama sebenar ak lol.. hahaha

chah~ said...

hahahah.. mencabar minda tgh2 mlm.. cair otak.. hahahah

Fina Fento said...

saspen je mel nih..

maisyara Pot! Pot! said...

agak menakut kn.. mne dowg dpt game tuh? kt GB ke?

FarhanaDr said...

Hahahahaha.. Okey2.. Anda mmg tak leh jadik reporter.. Hehehehe.. ;p

Melz said...

@maisyara Pot! Pot!

taklah saja buat² kitorang² jgak miahaha

she said...

ada tokoh jadi pemberita ni..

Emora Valeria said...

seb baek name aku takdak =p

Jake Hays said...

huhuhuhu kena penyakit ehh tol tu.. cairrr otak kekekeek

misz puteri said...

huhu...mlm ni x tdo la dorg semua

MrDzy said...

What The? memang ko tak boleh jadi pemberita. aku tak paham apa yang ko nak sampaikan.. games pe nie?

Aus said...

hahahak..
boleh kau buat laporan..
hahaha .

-li.zue- said...

bahaya.bahaya.

cuba try bagi diorang makan ubat julap.
kita tengok berkesan ke tak..hehe

|arieza| said...

hampes.. igtkn ketagih ape la kan.. hahaha senget!

Fathiha Zainal said...

Teringat time skolah dulu, kene wat karangan berformat Laporan Berita. Kiut la entry ni. Kui2~~

Sendra said...

pandai juga kan melz kau buat berita..aku rasa aku pernah juga chat dengan ZE dengan fadzli tu kat GB..tak tw dorang ada sindrom tu..berjangkit tak ah?

JAI said...

Betul-betul tuhh..diaorang siap maen kahwen2 lagi..last2 tok kadi yang kahwen..tergelak nengok diaorang chat..ada ke patut aku jadik tukang cuci..hampehhh..ahaks3

BeaN MorENo said...

uiks gengblogger ada games eyh..

Eldy said...

Game ? apa itu ?

GhOsToNe said...

hahaha..
okeyh lew tue!

Azam Shah said...

ketagih gila!
melz ko memg x leh jadi reporter laah
asek syit jek.. :P

{lumut} said...

game ape neh??nak main!!hehe

Fadzli said...

hahaha.. sape2 yang mengenali diriku.. ceewahh mampos.. wakakka.. ok2.. mana2 yang pernah chat ngn 'korang' mmg havoc la.. peace :)

helena's said...

hahahaaha mel..best gila ke?tak pernah cuba..tp kalo dah namanya addicted,.memang payah oh!haha

x-po said...

aku blur bc entry ni..hehe adakah aku pun kne penyakit gila babi tu ek? wakaka

cikTi said...

adoiy,

ketagih smpai..,

atynska :) said...

wahahahahaha...
kenapa mesty aku ketagih..
ekekekekeke...
oh smpai termimpi2..kenapa???kenapa???
-,-"

DaHLia said...

hoh ingatkan siyes laaa tadi berita penting...hahaha...

anyway, dh tahap kronik dah tu..kang lupa berada di alam maya @ realiti :)

myself0618 said...

warh !

plek biter nie !

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~
Melz~
aku kena hati2~
mungkinkah kamu akan terjah aku selepas ini?
lols~~

cik EPAL said...

bahaya dah ni :D

cybernetic88 said...

oit ape berita ni. haha. adih2. ingt pe xdi. =P. bley la jadi reporter. hee

ZIANA ♥ FARREL said...

kenapa Johor bahru??why???

RaMa2UnGU said...

Hahahahaha

NuRul said...

ingatkan berita btul cett..tertipu aku bila baca ke bawah mcm pelik je

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sari noorkumalasari.. hehehe.
weit.. tak aci la nak join geng blogger kena ade facebook dulu. abes kalo takde tak dpt ah nak join game segala.. shitto!! opsss..

Dak Wan® said...

Hahaha! Game terbaik! Teman dok layan Freecell & Solitaire jewr.... Hehehe

F I T said...

ini berita apa bro?dah dua hari dua malam aku baca, tak tercapai dek akal a mesejnya... adoii berita angin ke ni? :P

Pengacara Lagi Lawak Dari Peserta Raja Lawak musim ke-4?

♥S@R@♥ said...

betul2 suspen ni..ahaks

Kaseh Esmiralda said...

jd reporter tak bleh... jd pembaca berita bleh kot... hahaha~

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo