Episod dan Episod Tentang Pengalaman Ku!

Feb 22, 2010

Tajuk tuh aku rasa dah memenuhi syarat untuk korang faham rite? ahaks. Actually aku ada banyak gambar yang lama² dan aku ada jgak terfikir nak buat entry tentang gambar² pengalaman aku nie . Yelah aku Praktikal apa etc semualah . Apa yang bestnyer dan apa yang tak bestnyer .

Aku rasa ada dalam 20 episode yang bakal aku hidangkan . Itu terpulang kat koranglah nak terima apa yang aku tulis atau tidak , aku takdehal beb . Miahaha tapi yang penting aku nak gunakan sepenuhnya gambar² lama yang telah aku ambil sebelum aku berblogging .

Actually aku nak bagi sikit personal dalam blog nie , yelah bagi mantap sikit ye tak ? So papehal pun korang tunggu jerlah yep untuk Episod Satu , Aku pun tatau nak mula mana satu dan aku jadikan random Pic jerlah . Aku harap korang Enjoy yep !

Neway Terimas aku ucapkan kepada korang yang tak putus² menyokong blog MelRomeo ini :) Suka ♥ ! tau tak miahaha


buat muka tak bersalah itu bagus apabila kita terbuat kesalahan!
nah amek kucing nie tanda mekaseh. Cumey kan? Cumey ke tak ??

24 Comments:

Zahidah said...

haa comel gle kucing tuh! aha. cepat2 update episode 1 nnt. tak sabar nak baca. :)

Ery Farieha said...

bru upload 1 pic time sekolah rendah dlu
beshh gile
dpt jumpe lek kwn2 lame
:D

BeaN MorENo said...

haha...aku igtkan drama ko dah siap

Billet-DOux said...

comey comey

Hezesuze said...

adus!!
1 hari bape n3 uols buat nie??
rasenye baru baca n3
tup2 da kuar n3 baru...haha
xpe blogger tegar katenye kan...

adakah uols tomei cam kucing tu?? mihahaha

helena's said...

i likeeee!!hahahaa

Aus said...

hahahah , kisah ape lak ni ?
hahaha..
drama bersiri ke full movie..
hahahak..

noor afzan said...

k, saya tunggu episod 1 bro..

ila-ali said...

gambar2 lama? mesti cute-miut

Kaseh Esmiralda said...

miahahaha~~~ i love kitty~~ =))

Salwa Saalodin said...

drama bersirikah???

myself0618 said...

x tomey pown..

kui3...

dayangredzuan said...

wah x sbr nak bce blog bersiri ni..hehhe..
kucing tu comey cam mel la..

beLLa said...

comey3.
muke innocent je..hehe

zool said...

Jom ramai2 sokong blog mel...
blog top ni

Nescafe ais said...

Boleh buat movie nanti. LOL

Menutab dah siap. Check sini

http://mynewtest-nesc.blogspot.com/

cik eykameow :) said...

melz. jgn tipu kau xde awek k. nnty selit kan gak. HAHA

cikTi said...

ha,.

eloklah tu,

crita aje pngalamn2 yg tah2 plek kalo org denga

~ ReD ~ said...

apa laaaaa agaknya dia ni nak start citer eh???:D

aNis aMirAh said...

Melz,
bagi benda lain boleh tak? tak suka kucing lah. teheheheheh.

nawal said...

huhu! I loikkke...the kucing!

aemyLina™ said...

so cute kucen tu... huhu

|| nemo mimosh || said...

drama bersiri ke ape ni? tak saba nih..haha..anyway, suka rambut baru melz! (kelip2 mata ngurat) hahaha!

hawa lilis suriyani said...

ape neh..

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo