Blogger Gathering The Mines ! Siapakah Mereka ? Part 2

Feb 17, 2010

Part 1 dah berlalu . Part 2 pula kembali ! Siapakah mereka ? Ramai sangat aku nak cerita tapi akan aku cerita dont worry dan mostly aku tak pernah lagi jumpa dorang nie siyes! aku tatipu miahaha.

Cik Hel ! Gila happy bila strike! Miahaha


Seorang wanita yang agak ceria dari pelbagai aspek . Senang berbual dengan Cik Hel nie dan seorang yang sukakan merah ? yeke ntah tapi cikhel sweet berpakaian merah gitu! hak² . Seorang yang hebat bermain Bowling . Aku kalah siut VS dia! Isk² tape nanti bagi mel menang yoh!

Bob Kau Cute yoh ! Siyes hehe

Seorang lelaki yang agak penyegan . Kalau dia duk tepi pun rasa cam takde jer dia coz segan gilew² , awat Bob ? Miahaha tamo segan aih ngan aku and orang lain² kita tampil depan ngan machonyer yoh lenkali . Aku tak gigit ang dont worry miahaha. Neway Bob blog ang meriah dengan merah . Kalau boleh reducekan sikit kaler dia hehe

This Is Jard


Seorang Girl yang penuh dengan persoalan hahaha . Jard seorang yang berani bertanya yoh i like it . Pandai mengambil peluang untuk menimba suatu yang baru . Senang berbicara bila berada dalam keadaan perbincangan . Neway mekaseh Jard coz sudi datang gath nie. hehe hope next time datang lagi yep !hehe

Eny With BoyFriend/Friend <-- Lebih kurang jer Miahaha


Eny Seorang yang sangat riang , eyecontact terhadap kamera sangatlah baik Ok! Mel poyo .Seorang yang CAMWHORE miahaha betul ke tak ? Kurang mel berbicara dengan dia maybe segan kot ? uish jangan segan next time keh . Kalau ada apa² yang nak bertanya silakan coz mel akan jawab selagi mel faham dan tau apa persoalan yang ingin dibincangkan :) Ahaks.

Fateha & Hairi marah dorang coz Lambat! Miahaha


Nape datang lambat ? Dush² kan dah miss sikit time kitorang kat kedai donut (apa nama aku tatau aih ) . Len kali datang awal dan kalau boleh sebelum subuh dah ada ! Miahaha . Neway review tentang korang , fateha banyak tanya aku dari belakang Uishh tekejut mak! Miahaha , Neway mekaseh kat korang walaupun lambat tapi tetap macho bermain bowling . Hope next gath korang ada lagi keh .

Oklah ini je kut dulu ada Part 3 Dengan 4 -5 orang lagi yang akan aku rekomen kat korang semua dont worry naik lorry . Part 3 jugak ada Tips yang aku potong² dan gambaq depa semua ! Papepon terjah lah mereka Dorang Sweet tau! hehe

25 Comments:

LORD ZARA 札拉 said...

aku nak gak~

T___T

zool said...

Mines pun aku tak penah sampai lagi..

Lombong kampung aku penah le pegi.. Pegi tgk orang memancing ikan ..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

semua orang bz ber'gathering' ah.. best tuh!!

Sendra said...

aduhh..ada lagi entry2 camni yang buat aku jeles sebab tak dapat datang hari tu..cancle last minute..arghhh..hentikan semua ni melz!!

Melz said...

@Sendra

ada part lain lagi nie cane ? miahahah
28/02/2010 ko datang la zz

daydeck86 said...

pelan pelan kayuh melz
lama lama abes gak review ko tuh
ramai yang menunggu siaran ko nih
ahahahhahhahaa

Aus said...

hahahaha ,
jard mmg pnuh misteri..
hahaha .

Eyriqazz said...

mereka semua mmg cool..ushh..aku pun blom buat entry pasal ni..sibuk mak mertua ada dirumah..hik3

::aMaD:: said...

yare2..
bile incident ini semua berlaku?
tidak gwe ketahui?
(O_0)

redfingger said...

tq bro..mane ada aku pendeiam...:-)

miss norafizan said...

hahaha..bob jd pnyegan sbb i xde.. :p **terperasan sudah!**

░♥si lampu neon♥░ said...

waaa ramai gak aku tak kenal..hihi kenal intan dgn jard jer..uh uh uh

Sharinginfoz said...

ok juga kan jumpa ramai2.. entahlah bila saya nak join.. memang bagus ni...

Workplace Romance????

Datang Kerja Kul 10 Pagi????

cikTi said...

asal tngok gmba2 gath je,.jeles terasa,.

eny ade pakwe baru ke skrang,.,

psal gmba cikhel sparuh aje?
refresh pon sparuh jgk,.,

mn ko pnya gmba,.,??

helena's said...

cikhel suke pink lah..ahahaha auwww..kehkeh

mel..jom lawan boling..hohoho..takpe pasnih kte lawan paintball...opss paintball??omaigod!!hahaha

cik EPAL said...

mana aku??? lalala~ :D

BeaN MorENo said...

nak tiru ko ketawa jap miahaha...hak2..mana fkyers...

Hazzy Ishak said...

nak join gak....

RaMa2UnGU said...

hehehe...duka tol mel ni gelak ' miahahahaha'..

cute pon ade gaks..hahahaha..

mel ke yg anjurkan gath ni??

||| PöJìé PööH ||| said...

wajib join next time nih!
dapat mencapub kat blog Mel nih!

JAI said...

uihhh..jelesnyer aku..melz jadik ker paintball..tak sabar nak menembak si AUS nie..ahak3

cik eykameow :) said...

hehehe :) comel !

Jard The Great said...

apsal aus kata aku misterius? ahahaha .. sengal

sniffa93_aznil4eva said...

menarik:D

Ery Farieha said...

xtau menau gath kt mines :(
dkt je pdhal :(

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo