Banyaknyer Aku Nak Story , Tapi Story apa ?

Feb 9, 2010

Biru lah kenapa yep ? nanti aku akan Ceritakan sedikit kaler² yang sesuai untuk setiap blog . Tak kesahlah blog itu feminin , Feminer , farmer , kejadah apa aku melalut nie ? itulah isu seperti ini kita tak selalu ketengahkan . Korang harus tahu mata kita yang memandang untuk membaca perlu mempunyai banyak element² penting sebenarnya . Nanti aku ceritakan lagi tentang kaler yang sesuai untuk blog dan personaliti korang untuk kita gabungkan bersama . Rilex yoh !

Aku tatau la kenapa aku suka tengok iklan CELCOM kali nie ! Siyes Shit aku cakap sebab macam masuk jer ngan tema blog aku (biru ) miahahaha mostlylah mmg banyak kaler biru dalam blog ye tak ?


Lawa kan kaler biru tuh!

Sorry lepas makan Mcd Mesti keadaan aku sangat teruk! akibat saraf otak aku berada dalam keadaan tidak normal untuk berfikir , mungkin tersumbat gara² Mcd ini ! Miahaha Ah sudah melalut dah kau nie melz! .Neway Serious syit banyak benda aku nak story kat korang antaranya .

Gathering Blogger kat The Mines.
PaintBall BloggeR Gathering ( Dalam perancangan )
Isu Warna Dalam Blog Mungkin ada kena mengena dengan AriffShah nie ! hik²

Rasa² Korang Mana aku nak start dulu ek ? miahaha

38 Comments:

Natasha said...

sedia menanti cikgu mengajar

Hajib said...

Jangan-jangan ko minat tengok cerita biru... kekekeke.... peace!

F I T said...

layout aku biru sebab biru itu seksi hahaha I like belu.. :P

Billet-DOux said...

maner2 jer yang penting manpaat. hoho

chokio_nia said...

start je mane2 ko rase paling excited nak cte..haaa

helena's said...

paintball paint ball!sakit sakit!hahaha

kte akan rancang dengan tertib kali nih..hehehe

layout cikhel coklat..tp cikhel suke ijau..camane tu cikgu??kekeke

Rina Salleh said...

okay, tunggu ilmu ni.
hehe.

Alimaz-Kembara Terasing said...

cantik kaler biru...saya suka kaler biru....

sya ar said...

hahaa

el said...

hari ni xde blue
ari ni pepel...kasi celcom kat lu...

Jard The Great said...

blogger gathering laaaaaa. lama ku tunggu.. huhu

|arieza| said...

blue the blues :P

ZuLsYaMiN said...

Mane2 pun xkesah...aku bace je...

bace nie...
http://onlyzul.blogspot.com/2010/02/ms-mice-series-2.html
Style Melz gelak...tak leh tiru...miahahaha

BeaN MorENo said...

on ur mark get set GO!!!

~ ReD ~ said...

hahah...dah x nampak mana header mana iklan...hihi

shandye. said...

klu kat mines gwe maw terjah!
eh... layak ke aku?
huhu...

siggplus said...

putih lagi orang suka, mcm blog aku.hehe

noor afzan said...

la..
saya suke maroon..
tak sesuai ke bro..?

Mieza vs Rory said...

i like sharing is caring...hehehee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semua orang rebut2 nak kaler biru nih.tapi me tetap suka putih :)

Matjoe said...

ko patut tgk bangunan celcom kt jln semarak. mmg chantek dierorang decorate utk promosi jualan celcom ni

GhOsToNe said...

beshnyew mcd!

Mad About Everthing said...

Melz,

citer psl gather2 di Mines ari tu lah. Ala yang nielah:
http://sigilatv.blogspot.com/2010/02/bloggers-ngada2-di-mines.html

pink_butterfly said...

blue?

cantek ke biru?

pink lg ssuai utk mel kottt...
ehee

ZIANA ♥ FARREL said...

oh...bagus gak cite pasal kaler..nak gak tau personaliti i ni..hehehe

Rashid Aziz said...

ku suke wrna biru..tenang jek..

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahhh next gathering nk join!!
Jgn lupa ajak Pojie tau..
Walaupun Pojie segan nk bteamu dgn blogger² otai spt kamu semua!

Qismina said...

paintball gathering?? cam best.. ahhaaa..

isha said...

sumer pon boleh

Eyriqazz said...

Gathering bloggers pilihanku..hik3..

Ery Farieha said...

hehh
knape xtau lg psl gath?
:(
huwaaa

Fathiha Zainal said...

Suke kaler biru jugak!

Melz said...

@||| PöJìé PööH |||

tamo lew segan2 :P hehe

aemyLina™ said...

tunggu iklan kaler pink plak.. hehe

farenova said...

akak pun suke kaler biru, melz nape takde cbox dah, takleh dah akak sebok2

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) said...

aku suke hitam putih sebab aku jatuh cinta ngan poster 'parental advisory' dan aku merasakan aku mmg nak buat blog 18tahun ke atas pun.

tapi kalo perangai tu dah mmg cam budak2, maka entri pun tetap laa kebudak-budakan jugak.

huhu.

ini blog wirdah said...

startla dgn isu warna dulu..
hahaha.
*taknak tau pasal gathering,sebabnye jeles tak dpt join.huuu~

rathiqah azmira rosli said...

wah ganthering...


teringin nak join

sob3

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo