Visitor Melz ! Mintak Pendapat ! Hehe

Jan 27, 2010

Huaaaaa



Nie Gambar aku , yang tengah tuh . aku tau aku cute sebab tuh tak pandang kamera miahaha

Persoalannya

Adakah patut aku berdondang sayang dengan....



Mintak Pendapat korang hahaha takleh blah sebab aku jaga rambut tuh weh! dah macam Chucky jgaklah kenal tak chucky tuh sapa ? miahaha gi tengok movie dia !

Gambar Chucky [Click]

59 Comments:

..::..ein..::.. said...

hoho....sila la potong ye en.melz...x elok tul rmbut pnjg....x kemas...hehehe..potong kasi encem ok..miyahahaaha

Melz said...

@..::..ein..::..

ok dah sorang menjawab miahaha !

TMUkmkd said...

kalau rasa ok tak yah la :)
tapi aku rasa aku macam kene potong rambut aku neh :p panjang gak

nursarah said...

berdondang sayang lah dengan penggunting rambut..haha

kasi pendek sket la. baru encem n kiut..hehe

si manes yaya said...

ye.. sile potong.. baru nsem lagi smart.. haha.. potong la.. panjang nampak serabut la..

[z@ck] said...

ko nak berdondang sayang dgn sapa ni?
ececeeeeyyy

noor afzan said...

kalau sayang tak yah la potong..
jaga leklok..
tapi jangan pjg sngt..
nanti x tahu beza jantina pulak..

zack zukhairi said...

kalau guwa jadi lu, guwa tak potong kot. guwa bela paras bahu cam tu da ok da. kalau nak bagi cun, guwa ikat je. idung lu da mancung da. kene ngn rambut panjang, baru style beb.

Aidi-Safuan said...

haha..potong rambut!

Lady Nass said...

wohoo! tolongla potong melz oit!!!

Eyriqazz said...

straighten kanje melz..baru nampak cam faizal tahir skit..hik2..

Ery Farieha said...

kasik trim sikit. nampak kemas. pjg tu x kesah tp jgnle serabai. hehehe.

♥HudaLuna™ said...

potong br hensem sikit

ni serabai je

huhuhu


potong mcm rmbt awal ashari

hahahhaahh

MeLmeL said...

POTONG, POTONG, POTONG
gaya macam iklan P1! hhaha
better ngn rmbut pendek la melz. kompem smart habis kot :))

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

macam rain lah. ade iras.
cantik ape macam tuh. eh silap hensem ape mcm tuh hohoh.

aLeen aVriL said...

bole jugak klu nk potong rmbot tuh..sbb klu panjang mcam tuh..nmpak xkemas mana sgt w/pon asyik duk jaga p salon apa seme..huhuhu...

Ijan said...

tak yah la potong. ok jek cm skrg. nmpk muda..hehehe

shazalisme said...

erm, aku penah cuba.
short hair cut, may be ko perlukan perubahan.
tapi,
nnti panjang balik.okay la tu..
kira ni sebagai experiment..

rambut panjang cumel, short hair macho!

buttercupgulz said...

hye...ooo ni time p time square kn2...wit my dear sis riri(rina saleh)yg cute..hehe..=)keep in touch yeahh...

Nadia Bayu said...

ok. my opinion. tak payah potong. trim sket2 je. wat style takuya kimura. terbaekkk. uhuh.

Melz said...

@Nadia Bayu

takuya kimura ? jab² nak google hik²

Melz said...

@buttercupgulz

yep² time 23 haribulan masa tuh hehe

Melz said...

@zack zukhairi

hak² tula nak potong sayang..takpe aku dengar dulu pendapat semua :)

Fina Fento said...

panjang pn oke mel..cuma kena kemas sentiasa la..tak pun ikat..

Melz said...

@Fina Fento

dah ikat tapi nampak cam janggal :P hek²

IEYNA said...

potong lagi hencem kot... :)

lakukan 1 perubahan yg baru ..

kechixx said...

ok gak x potong...stylo...eheee..

Zahidah said...

potong la. wud be nicer. :) just a thought.

FarhanaDr said...

Kalau pnjang macho sket.. Hik hik. Kalau pendek nmpk muda kot.. Hahaha.. Pilih nak macho ke nak nmpk muda.. Ngeee.. ;p

cik eykameow :) said...

pendapat eyka, if nk transformasi x salah :P pjg mcm jambu.. pendek macho . kowt lahhh! HAHA

ini blog wirdah said...

sila buat temujanji kamoo dgn rajoo si pengunting rambut ye nanti. haha..

mamashasha said...

kalau inginkn kelainan tak salah dipotong rambut tu mel....tapi kalau tak potong pun ok idak le panjang sgt...

cikTi said...

potong je la melz,.

kasi ensem siket,.
ubah imej,,manala tau nasib makin baik,.,

BeaN MorENo said...

mel kalau ko nak rupawan seperti aku baik potong rambut tuh...wakaka

MushiGirlz said...

potong! potong! potong!
hahaha..

Fina Fento said...

@6221639681188779718.0
macam ni la mel..apa kata variasikan style rambut mel pastu publishkan kat dalam blog n minta pendapat kawan-kawan yang lain..amacam?

fiza Mastar said...

actually panjang pun ok jga tp trim la cket..bg kemas..hee~

F I T said...

potong potong potong! hehe bro skarang ni trend rambut pendek a..kan panas terik sekarang ni..tak sakit kepala ke? aku sakit kepala a kalu rambut panjang..tak tahan! potong je la bro..pastu wat gaya spikey ke mohawk ke baru bertambah kemachoan tu hehe

key-one said...

poyong..potong...potong...
(iklan tm)

MissNera said...

melz,
potong le rambut tu, kasi pendek sikit.. eh bukan sikit.,.. byk sikit! sbb bila melz rmbut panjang dengan ketinggian dan KEKEDINGAN melz tu macam tak kena jer rambut panjang! <----- ye ke? pndpt sya jerk!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sila la potong..kalau nak panjang bagi kemas skit ok :)

@juera said...

ptut pon ptong..ptong, ptong, ptong (nyanyi cm lgu tema p1wimax yer)..hehe
lelaki x elok rambut pjg..dh nmpk cm menyerupai girls..ops!tp x ckp u cm ppuan k..

moshimoshi said...

POTONG!!!POTONG!!!POTONG!!!(gaya iklan P1 wimax)

✿ shuhada said...

potong jgn tak potong. tengok bro sebelah tu? berani dia pandang kamera sbb dia tau dia rambut pendek lagi encem ngeh3. akak tepi pun sama. yakin de dia sengeh2 nape? cuba tanya.. musti sbb rambut dia pendek gaks. (weee~ aku berjaya wat 1 entry kat sini)..

~ ReD ~ said...

hoiiihh! seramnyer kalau macam chucky!! hehe

eiy_Da said...

potong u jangan xpotong..rambut pendek lebih kemas ok..heheheh...u nmpk lebih encem gitu ulalalal..hahah

Cik aiNa said...

rambut ko ceni la best melz..macam RAIN gituw..hahaa

Maisyara Pot! Pot! said...

potong kasi gondol.. ngee^^

NuRul said...

tak payah potong kot..kasi kerinting wah klasik gitu~rasa nk pandang dua kali hehe

Nazz said...

Panjang atau pendek tak jadi masalah.. yang penting tahu macamana nak menggayakannya mengikut pada keadaan..

shandye. said...

sebagai seorang lelaki yg turut berambut panjang, ekceli aku suka lenght rambut aku sekarang. cuma kadang2 agak annoyed bila maw study, rambut asyik jatuh je masuk mata. sakit woo ble tercucuk mata sendiri.

anyway... lagi satu aku agak rimas masa berjogging sakan keliling ukm. peluh2 + rambut lepas kolar = situasi rimas @ tidak cool.

teringin mahu potong ala2 short layered mcm dolu2. tp terfikir... malas lak sbb sah2 kena style pakai wax. dahla aku pg kelas tumpang moto classmate. hahaha. sangat tidak practical dan tidak cool.

so akhir kata, simpan je. trim hujung2 sudeyh. sekian.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

melz guna shampu ape? HAHAHAHHAHA.

mel wat rambut pacak2 melz.

jgn panjang sgt n jgn pendek sgt2 !

farenova said...

kalau sayang takyahlah potong, leh gie trim sikit ke or buat layer ke, or dye ke or buat 'relaxing' ke tapi jangan lah buat 'rebonding' kang kejong je nampak...

mcm chucky tu taklah..chucky tak comel.. huhuhu

Nurul Zaty said...

tak potong pon takpe..
smart pe pnjang2 camtu..
i like ...haha

xde la..laki ni ada yg seswai rmbut pnjg. ada yg sswai rmbut pndek.n ada gak yg seswai xde rmbut..hehe

tapi mel rasanya pnjang pon takpe..hee

Qismina said...

kalu ko suka rambut panjang ok jer.. tapi gunting arr bagi kemas skit.. tak arr nampak serabai... nanti ramai terpikat dkt ko.. ahahhaa

||| PöJìé PööH ||| said...

erm, kamu ada muka yg panjang..
better rambut tuh kasi pendek sket..
jgn pendek sgt..
make it a bir curly cam rambut pelakon Korean..
mesti cute
trus me..

cik ian@aH Lian~ said...

potong asal pendek
dan kemas.

|arieza| said...

jgn potong!!!!

Hannah Talent said...

potong...potong...potong.

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo