Teringat Melz Kepada Myspace Facebook Twitter Blog

Jan 27, 2010


Yuhuuu..Heyyahhh

Hik² Salam to All My Visitor ! Terima kasih Melz ucapkan kerana sudi lagi membaca celoteh dari satu entry ke satu entry , Melz tau penulisan Melz agak skema tapi inilah caranya Melz improve sikit² . Dari tiada apa menjadi ada apa , dari tak tau kepada tahu , daripada sikit menjadi banyak!

Teringat aku buat Myspace dulu² , cam rasa kosong jer . Nak try main HTML pun takut sebab takut error terus Page tuh , hahaha takleh blah , orang nak ada myspace aku pun nak ada myspace so kat situ boleh la aku ngorat awek² , tapi hampa satu pun tak lekat ngan aku sebab dulu NickName aku Voltron ( budak² biasalah ) Otak aku mana berkembang time tuh haha. Gambar pun cartoon jer manjang , antara yang takleh blah aku sumbat gambar Giant ngan Nobita . Adui mmg tak layanla orang ! Kah²

Teringat aku buat Facebook dulu² , Siyes satu haram aku tak paham sampailah aku usha² dan aku dapat kenalan 3 orang perempuan yang membuatkan aku jadi addict gila ngan Facebook. Aku taktau la tapi cam syok jer layan dorang mungkin sikap MelRomeo aku dah datang . Kah² siapa 3 orang tuh ? uhuks tak perlulah aku bagi tau yoh kerana itulah kali pertama aku bermain Facebook . Kah² Sekarang pun agak slow sikit dah nie .

Teringat aku buat Twitter dulu² , yang ni lagila aku tak paham sampai aku tweet bersepah² kesian burung tuh berkicau tanpa sebab . Aku kicau A B C dia pun berkicau A B C haha tak tau la aku pebendanya yang best sangat ngan tweet tapi aku jadi gian jgak sebab ada 4 orang perempuan yang berjaya melayan aku dan aku terus addict untuk bermain twitter :P hik²

Teringat aku buat Blog first² dulu , suram ajer blog nie , apa pun takde dan ingat lagi aku design blog nie dengan kaler hitam legam ! miahaha lawak gila aku tengok . Tapi time tuh aku berpuas hati sebab aku berjaya bermain dengan HTML + Phostoshop + dan bermulalah aku bermain FlickR . Time tuh rasa cam up dan down jer blog ni tapi aku ada 4 Niat yang telah kembali selepas senyap . Niat itu adalah Motif blogging aku , Apa motif blogging aku ? Usha nie [ Click ]

Camtuhlah bermulanya aku bermain Social Network 1 by 1 :) haha . Korang ?

12 Comments:

cik aina said...

hehee..walau ape pun..ko mmg terbaek! haha. nanti aku banje ko mekdi lagi seketul oke!

mello said...

teringat aku masa mula2 blaja chatting.. guna MiRC je..kehkehkeh

Fina Fento said...

mula-mula friendster, pastu tinggal sekejap [sekejap sekejap pun dekat 3 tahun]..pastu facebook. tak reti jugak awal tu. dh deactivate dah. tp lepas tu bukak balik, jumpa kawan lama. pastu, jumpa lagi kawan2 yang lain melalui kawan lama tu..sekarang dah tak layan frenster dah. frenster cm budak2 sket. tak layan..hoho

♥Hernee Nazir♥ said...

melz mmg best.. :)

Melz said...

@Fina Fento

wakaka.. kejab bukak kejab off ye fina :P hik²

neway sekarang terus addict ngan facebook la yek ?

maisyara pot! pot! said...

ape2 pown, melz yea blog BEST! hohoho.. ^^

Aus said...

ahahaha..
tgk skrg..
ko dah hampir menujuk puncak kejayaan..
ahaha..
congratz !!

touyakaruma said...

Klu tak silap masa first time aku datang blog ko , blog ko semua hitam .. citer pasal kambing.

farenova said...

akak pulak start2 masa friendster dulu2..pastu ms, pastu fb, pastu blog, pastu twitter, pastu blog dan sampai skrg belajar dan belajar.. apa2pun melz punye blog best!

Nurul Zaty said...

ye la..skrg social networking ni dh macam cndawan je..
dlu pon ade fs, ms..
but for now.
fb is the most important la..haha
memang addicted..susah woo.
and blogging tapi blog x addict sgt..tu yg terupdate pon..hee

x-po said...

siapakah awek tu? akukah? auuwww

cik eykameow :) said...

eyka plak start join social web nie di sbb kan MIRC. HAHA

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo