Quiz Melz 8 | Uji Pemahaman Winner

Jan 10, 2010

1)Great = cuba memperbaiki diri/cuba menjadi yang terbaik,
Teacher = teach others and learn from others + my wife is a teacher .
Onizuka = Suka sangat lakonan dia
( http://eyriqazz.blogspot.com/2009/11/pemenang-tiket-ice-skating-di-sunway.html )
2)19 November 1961
( http://eyriqazz.blogspot.com/2009/11/happy-birthday-mak.html )
3)Project Alpha Week 3/The Reddish Redmummy (http://eyriqazz.blogspot.com/2009/10/reddish-redmummy.html )
4) 2 bulan dan RM212.75
( http://eyriqazz.blogspot.com/2009/12/1st-cheque-from-nuffnang.html

Pemenang telah pun terlihat gitu ! Dan Point sememangnya milik dorang la yep :P , Mari kita usha siapa pemenang untuk Kuiz Melz 8 | Uji Pemahaman !

Tempat Pertama = 15Mp

Tempat Kedua =10Mp

Tempat Ketiga = 5Mp

To F i T : Jawapan no 3 kurang tepat sekian !

Take Note : Korang boleh redeem Hadiah korang bila-bila masa . Just send Email To Melz ! okeh
Dan korang kena tunggu coz aku akan uruskan semua :) hak hak

Kuiz Melz 9 ! Tunggu ~
Tunggu Big! Contest Melz keh guys Enjoy

11 Comments:

✖sLap mE pLz!™✖ said...

erk!!

hBz said...

bro. mari support en.megat kita.

http://www.88hbz.com/2010/01/khas-ribbon-khas-untuk-blogger-semua.html

F I T said...

ye ke??tak lengkap je..jawapan dh betul kan..kira halal a..heh segan lak dah menang ni ^_^ thanks bro melz & eyriqazz

ween said...

yay! pokcik monang moto (^_^)

ween said...

mekasih pd pihak juri dan penganjur :)

DaHLia said...

wakaka..kena ade details seebegitu ke?? padanlah jadi pengalah jer...hahaha

+corby

Dak Wan said...

Tahniah untuk para pemenang! Syabas pula pada Melz dan GTO kerna berjaya menganjurkan contest nie!

arnamee said...

Salam melz. Rajin giler buat kuiz, mampu popua=lar one day ni;p

@adlynna@ said...

wahhhh...tidak ku sangka...
macehhhh..
;)

Jogger said...

alamak.... kalah arr plak

Melz said...

@Jogger

cuba lagi jogg haha

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo