Nuffnang | Traffic Mingguan | Terima Kasih Visitor!

Jan 29, 2010



Traffic 22 ( genaplah 5 Bulan aku berblogging ) -
28 January ( 2 bulan lagi birthday aku ! ) hehe


Neway Siyesli aku berpuas hati sedikit sebanyak dengan pencapaian aku , terima kasih aku ucapkan kepada visitor² MelRomeo yang tak putus² memberi sokongan dan pendapat . Aku tersangat hargainya . Aku Menulis ini bukan kerana bangga atau apa , Tanpa korang siapalah aku ! Tidak akan berjaya tanpa korang . Aku boleh berada di atas dan boleh berada dibawah .

Blog aku berniche berbagai² dan sukar untuk mendapat pandangan umum . Ada kala aku bagi tips , adakala aku memberi pandangan dan adakalah aku memberi teguran serta kisah hidupku . Aku terus menulis kerana sokongan yang korang berikan kepada aku . Sokongan yang sukar untuk aku kecapi setelah berblogging semula !

Sangat sukar untuk kita bermula apabila kita jatuh dan mula dari bawah ! Siyes dan aku sedar aku masih dibawah dan sukar untuk aku menuju ke atas tanpa sokongan korang . Aku harap Sokongan padu korang akan terus aku gunakan untuk improve setiap entry aku dari satu ke satu! Once again aku harap korang terus ♥Suka♥ dengan Blog InI! hehe :P

Silalah gunakan Tips² dan Tutorial yang aku provide untuk memudahkan korang ! InsyaAllah dengan usaha korang , korang mampu buat yang lebih baik dari sebelum ini . Kerana semua tips itu datangnya dari aku sendiri ( no goolge C&P ) hehe.

Neway aku ingin mengambil kesempatan untuk membuat Entry Minta Maaf (Soon) .

Dan Untuk Zack ( Aku Suka Baca Blog Kau ) Tunggu Aku terjah Kau ! Miahaha

57 Comments:

ijad said...

selamat maju jaya...

zack zukhairi said...

Mel, entry mintak maaf to zack?
kau ada wat salah ngan aku ke?

Fina Fento said...

@2638436552236730297.0
habis la zack..hahah

mel, tahniah dik..teruskan usaha..kemaskan tulisan [dah macam cikgu check kerja rumah plaks :P]

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

banyak trafik2...bagus2...

Melz said...

@zack zukhairi

bukan-bukan .. itu ada noktah disitu zack ! haha

maisyara Pot! Pot! said...

bnyk yea!!! tahniah! xD


cepat terjah zack! ^^

farenova said...

mantap!

milimilo said...

mantap seh trafik..seriusly suke bace blog ni,tp jd silent reader je,segan nk tgl komen sbb tuan blog ni ramai sgt fans =)..cpt terjah zack,nk jugak tau pe pndgn melz psl die..plg suke lukisan die =P chomel

x-po said...

hoho bg aku skit trafik ko tu bro

Fathiha Zainal said...

Wow! Mabeles!! :DD

Melz said...

@x-po

kau nyer lagi hebat .. ;| hehe

Neway apa kabar cikgu !! :P

Alyssa Villamor said...

wah..banyaknye!!
congrats yek ;)

Kyuubi_85 said...

tahniah2... teruskan usaha dan selamat maju jaya... Hidup Blogger!! hehe..

Mr Superman said...

melz, tahniahhh..ak pun nk jadi cam ko..kene kejar ne melz..ko jgn tinggal aku belakang sgt.hahahah.. neway,thx lepak umah aku..biler lak mao terjah aku ne.hahaahaha

Sharinginfoz said...

tahniah.. nanti ramai peminat lagi masuk ya......

Dapat 1st Class, Tak Boleh Buat Kerja????

Yes, Dah Cancelled Credit Card

Siapa Nak Promo Blog???

BeaN MorENo said...

pergh payahnye aku nak cecah 300

Khairi said...

gile ramai. haha

siggplus said...

maaf diterima..haha

Fizz said...

jeles siot tngk visitor.. perghh! mantap abis.. :P

Nazz said...

fuh banyak tu.. tahniah..!!!

|arieza| said...

alamak. entry minta maaf? agak berdebar2 ni huhuhu

Kujie said...

kak jie macam tau je - entri minta maaf tu

erk....blogger mesti ada deria - 6 utk read between the lines, kan...

hahaha..speku...speku

tahniah mels..hebat ni!

etomyam said...

steady

lieya orange M.I. said...

mmg bnyk ni.....=)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sama.. blog zack pun sumi suke terjah!~ ^^ blog nih pun suka jugak.. wieee~

Independent Queen said...

Wow... look at the visitors... *jaw dropped*

zool said...

Kira hebatlah ko.. 5 bulan dah lepas 1K unique..
Aku dah 2 tahun memang cukup payah. tapi takpe masing2 punya rezeki

F I T said...

terima kasih daun keladi..moga success selalu.. heh

Emora Valeria said...

wah sangat tinggi!

Eyriqazz said...

mengancam Melz...aku byk blajar dari kau..tips2 ko kasi mmg cun..dulu nak dpt 100+ pun susah..skangni walaupun tak segempak melz,at least 300+ tu mmg ble dpt hari2


thanks melz

cik EPAL said...

terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

cikTi said...

tahniah2,.
ternyate ko da femes,
nnti kalah beautful nara,.
kui2,.

ak paling suka kalo ko bagi tipS

Afzainizam said...

Salam dari kami http:// firestartingautomobil.blogspot.com

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan

Terima kasih
Kerana kembara ziarah maya
Membuka ruang, menyingkap dalam
Hingga tersentuh nurani, tercuit imaginasi
Tiada bandingan

mewarnakan hari-hariku
Mewajarkan masa berlalu
Kau tak henti mencetus keinginan
Merangsang pengembaraan
Kau meruntun, menyayat
Memukau
Dan mengasyikkan

Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....

wah banyaknya folower ko dalam masa 5 bulan ni ye tahniah....

GagaH@n cHenta said...

syabas!! like!!

sI tEDI said...

tahniah mel :)

Melz said...

Once again! Terima kasih Kerana Terus Menyokong aku! Siyes aku hargainya . Tanpa Korang siapalah aku , tanpa korang tak terdaya aku menulis!

liyana said...

dahsyat

ery said...

salam mel.. wah masyuk ko yer...

Mr Kamikaze said...

Peh..hebatnya aura ko bro..baru 5 bulan, visitor dah meletup-letup..cayalah..

ariff said...

hebat ni..
respek!

Melz said...

@ariff

hehe kau apa kurangnya bro !

Melz said...

@Mr Superman

Usaha tangga kejayaan bro ! Kau pun dah makin bagus! teruskan

ardinihumaira said...

^_^ tumpang terbeliak mata tengok... wow!

aisha wUtevA!! said...

hebat bro...
baru 5 bulan dah teror ek...

haish, bile maw jadik cam ni nih?? adehhh

aisha wUtevA!! said...

kelainan??
kelainan apakah??
make it sedikit clear, boleh??

shandye. said...

setakat sekian lama aku pasang nuffnang, baru beberapa kali la leh cash out.

haha. buleh la...

cybernetic88 said...

pergh visitor ko. mencanak camtu skali. padan la dgn ketinggian ko tu. haha. smart wei. truskan lagi bro =)

CikMin said...

wah...ni dah buleh letak innity ads ni...

Melz said...

@CikMin

haha takleh..rugi buffered i :P miahaha

lanunsepet said...

guane ek nak dpt unik byk camtu ?? leh bg aku tips tak...??

reply kat chatbox kat blog aku yer...

IeshaGunn said...

wow! :O

Amir said...

wah.. hebatlat ko melz... kagum aku...

bloggy said...

thanks!!!!!!!!!

niny said...

Wah..tahniah!! ramai yg suka bc blog ni :)

awangdasuki said...

salam...
aku baru lam dunia blogger ni..
btw, all da best.

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

pergh..bahagi sepuluh utk perday baru sama..hehe

n@m@n said...

@MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy

alamak..chekgu terguna akaun wife

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo