My # Cheque From Nuffnang !

Jan 12, 2010

Thanks Nuffnang ! ♥ You Ahaks

For This Lovely Paper ! Miahaha


Cettt mesti korang sakit hati ngan aku kan! miahaha . tape nanti aku reveal yang betul² tapi tak mungkin kot :P miahahaha layan jer la wat cuci mata . tak hebat pun :P

66 Comments:

Lonecryer said...

cait.. sume censored, xgersang langsung weh

ultraman_88 said...

mesti byk ni ang dpt..haha

Melz said...

@Lonecryer

mesti mau censored beb..aku kan penyegan :P miahaha

Melz said...

@ultraman_88

kau nyer lagi banyak itu aku tau miahahaha

[ N ] ZuLaiNa said...

mel.. kata nak ajar zue... :(

Melz said...

@[ N ] ZuLaiNa

eh terlupa plak... mari ym :)

awek pink said...

hebat abg ni

miss lolly a.k.a luvfareda said...

tahuuu tahuuu tahuuu !

Melz said...

@awek pink

jangan kau coba menyamar sebagai awek pink ! walaupun rupa mu tidak ku kenal .tetapi blog mu menjadi pujaan hatiku miahahaha hampeh kau jijan

ARC said...

ah dem!!!

[ N ] ZuLaiNa said...

nak ym add..
ni ym zue..
mirinda_gurl86@yahoo.com

Kancilbiru said...

banyaakkkk tu.....mueheheehe

Faizal Azelan said...

Phew!!

Cheerssss. Lets try again and again... ;-)

aLeen aVriL said...

aleen bile nk merasa enth....lapanploh taun lagik kot bawu dpt..huhuhuhuu

Hanida Lavida said...

halaaah.. kenapa coret-coretkan angka dia..
hahah..

Eyriqazz said...

ishh2,ribu2 tu..tuh yg kena censored...

::aMaD:: said...

ohh..adakah benar?hehehe..
tahniah!

ezany said...

wow.. beribu lemon.. aku nampak.. lalala..

maisyara pot! pot! said...

best ke nuffnang uh? nuffnang ney mcm ne?

Mr. Bambino said...

kwn2 klik iklan pink sebelah kanan tu ye :)-Kelab Diet Mr Bam

mel nak sikit

F I T said...

ek eleh..napa padam?baru nk skodeng dapat berapa..

|arieza| said...

ni cek yg ke brapa dh ni?

::fadxieza:: said...

dell untuk anda..
hahaha..
bape tu?

MissNera said...

melz, klik la nuffnang sy! bikin sya dpt cek.. waaaaaaa...

CY4.0 said...

bley la belanja along.. tak sabar nak cash out lagi hujung bulan ni.. maklum la.. dah jadik SAHM :P

Mr.Sempoi said...

cek kali ke brapa dah ni mel .. seminggu 1 cek smpai umah ker ?hehe.. tahniah2

♥S@R@♥ said...

mengapa perlu di hitamkan nombor2 itu..kehkeh
bg la tunjuk sikit..spya org lain berkobar2 nak update blog..hehe terutamanya org yg mcm sy ni..

sI tEDI said...

alahh.. ini tidak adil!! bagilah aku tgk amaun! eeeeeeeeee!! ( buat muke geram ketap bibir!!)

Melz said...

@♥S@R@♥

segan lew ;P sebab kecik jer ammount nyer miahaha

Aie Seifer said...

ko saje je uhhh xnk kasi tengok..malu2 lak.haha.bro,kasikla tip cmne ko nek kn traffic..

SeE-DaH said...

uish sakit nya hati.. haha.. sakit hati la sgt kan..
huhu.. nway tahniah laa.. smoga terus sukses.. ahaha

sweet.ants said...

mcm 331.33 je??

Khairi said...

351 hingget eh. aku leh nampak ar ;p


kks.com

sue said...

uik...tu dah asingkan untuk surat cinta belum?? haha

Aidi-Safuan said...

cis..mane aci!

cikTi said...

nih yg ak jeles smacam nihh,.,


adoiy,,

watla ntry nk jdik blogger bjayo mcm ko.,

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku tunggu cukup 5ribus baru nak cash out
jangkaan dlm 5tahun lagi
haha

{lumut} said...

ala...tutup2 wat pe..saje jel ah tuh..=p

Liyanaa. said...

berbsloi daku minx ko blanje air mineral mse digi aritu tapi tak berbaloi gk la sebenarnya aku nak ice blended T_________T AGAGGAA

*weh jom ym, nk tau gk berapa :P

cybernetic88 said...

damn share je la.!. hahaa. ni aku jeles ni. aku xdpt lagi. bpe bulan ko tnggu slpas request kuar??

♥Hernee Nazir♥ said...

mel bgtau jela angkanye..pmbakar smngt akak yg x bape nk teror ni..ehehehehe

asna cute said...

Mel sudah kayooooo!

Miss Hirose said...

cmne nk dpt duit byk ni mel..ekekeke

Atiqah Adnan said...

dapat juga bestnyeee.. hee~

Aini said...

huhu..tahniah la dah merasa cek nuffnang.. =)

@juera said...

jeles weh..bak skit nk bli choka choki..huhu

+akufobia+ said...

haha.padahal baru je kot start.da dapat.ana pun belum lagi kot.keke.

otak ketat said...

boleh la belanja aku air sirap limau.

QieFLy si Dolce said...

heheheh....best la mel dah baper kali dapat cek

Kujie said...

semua blogger buat post cek dr nuffnang..tahniah

Melz said...

@Kujie

hehe tanda berterima kasih dan tanda kita menyokong mereka :P

baem said...

aku dah 3 kali terima cheq dr nuffnang nie,tapi tak ambil gambar dan scan die..

i.k.a. ♥ said...

tah bile kurun tah gaknye leh dpt cheque cmnie? :P

Mohd Zaid said...

Melz nanti blanje kitaorang okey...

Shaffik said...

congratulation,

cek aku pula akan menyusul nanti.

JAI said...

Tahniah bro,

Nie mesti riban-riban sebab tuh kena sensored..takut kena rompak..ahaks..ahaks..

F I T said...

dukacita dimaklumkan bahawa cek anda adalah cek sepak...haha

Dak Wan said...

Tahniah! Gila banyak ah Melz(Bg arr klue skit)Hehehe





New Post | Cari Jodoh!

wazy said...

huhuhu ramai gak yang dah dapat cek ni,walaupun kita cencored,jadi la untuk bukti dan juga penghargaan dari nuffnang

Melz said...

@wazy

betul tuh bro :P hahaha aku sokong dorang nie :) suka plak aku :P

::fadxieza:: said...

ni msti beribu2 ni..

Melz said...

@::fadxieza::

eh lambat lagi kalau beribu tuh.. dua 3 bulan lagi miahaha

Nazatul shima said...

emm..beznye dapat duit..isk2..

redplasticbag said...

cey..nk rahsia la pulak ;P

DaHLia said...

hoh...bek xpayah letak...org nk tgk duit laa..bukan nama penuh dlm IC :P

akuzle said...

eish...geramnyer.... sme nk blacko...huhuhuuh

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo