Money | Buat Duit Dengan Ziddu

Jan 21, 2010

Ziddu memang dah lama diperkatakan kepada mereka yang suka mengupload² file yang berkaitan dengan Internet Sharing File . Ziddu ini lebih kurang macam Rapidshare , Megaupload yang akan memberikan korang Reward tak silap aku .

Reward yang bakal Ziddu bagi adalah $10 jer tak banyak pun tapi ok la kan ? sapala yang nak bagi kita free² $10 tuh kekeke . Tapi nak jadikan $10 mau berbulan lamanya $10USD kalau kalikan dengan 3.80 = Rm38 jugak dapat woh . keke oklah Nak cerita banyak tak guna korang just sign up dan upload jer la eyh . Upload jer segala²nya dalam tuh . sebab setiap orang yang download korang akan dapat 0.001sen kekeke gila kedekut ziddu nie .



Nie adalah antara duit aku dalam ziddu . Sikit jer

sememangnya Nur Kassih dan Zee Avi adalah paling hot kerana Entry ini Keke . Ok la selamat mencuba dan selamat menggunakan segala kemudahan dan keistimewaan Internet . Enjoy


4 Comments:

black_mel said...

waa...rajin ko buat duit guna internet...bgus2...

cikTi said...

adoi,.

ngn line tenet yg mcm hape ni,.,
mngigau la ak nk upload2.,.

Sharinginfoz said...

macam2 jenis cara nak buat duit kan...

Macam Mana Nak Dapat Kepercayaan???

Thanks My Son

PC tips said...

la.. aku ingat dapat duit banyak.. rupa2nya sikit jer?

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo