Mini Gathering | Times Square Part 3

Jan 27, 2010

Sekejap jer kan dah Part 3 . Uhuks kali nie memang gambar lebih banyak dari cerita hak² Enjoy..


Maksud dia kalau tak paham

Melz Cool , Rina Hot


The Macho Man! miahaha


Wekk aku dibuli beb ! Takde sapa ke nak pujuk aku nie ? Miahaha


Tengok tuh Zue rajin gila usha² soalan kuiz dari Melz ! Miahahahaha


tau takpe! Kekeke


Coke tarik terbaik beb!


Arc , Aku takleh control kegelakkan aku ! Miahaha , yeap Linz u mmg cute hik² , Ynaa tak abes² ngeee jer miahaha , Akmal kau posing cane pun mmg cool yoh !


Aina , Sungguh Seksi yoh ! Miahahaha , yeye aku tau kau memang macho dari aku ! uhuks tsk²


Melz memang tak sedo diri! Miahaha takpe nanti aku sedarkan diri ini uhuks²
Enjoy guys! Tunggu Part 4 ! Video menarik menanti korang hak²

Terterjah ? Tertips ? Terbaik ? TerTer kah²




26 Comments:

:: Feez_Mior :: said...

mmg terasa rugi sgt x dpt join 1st gathering blogger neh.. len kali i'll make sure will join u olls.. hehe.. :D

JMR said...

bagus2..gath merapatkan lg silaturrahim..

maisyara pot! pot! said...

meriah yeaaaa!!!

t wt gath, gtaw.. nk ikowt!!! hahaha...

Aus said...

ahaha...
best betul..
pegi sket je..
merian macam satu bas..
ahaha..
cayalah..

Cik aiNa said...

kah3..aku mmg macho oke..haha. tu la..pegi sket je..meriah kalahkan pegi satu bas..haaa

Fina Fento said...

bestnye la dapat ber gather-gathering ni :-<

Fhad Boulala said...

bro aritu 7 org je ke? aku ngn geng "blogger tegar" dtg sane..tapi tgk korng da masuk.. so kitorng wat gath sendri seramai 12 org je.. jom join gath "blogger tegar" bulan mei nnt..

aNis aMirAh said...

Mel ni da berapa tahun tinggalkan kegiatan menulis? kahkahkahkah.

Sharinginfoz said...

seronok kan dapat jumpa bloggers.... maybe next time boleh join...

Nak Kahwin Awal Ke???

Berapa Duit Dalam Poket Anda???

RINA SALLEH said...

nak lagi! nak lagi!
haruslah buat lagi gathering ini;)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ARC tu hensem MIAHAHAHHAAH.


ops HAHAHAHA.

cikTi said...

wa,.

ade part 3 plak dah,.
mcm bes je,.,.

adoiy

ARC™ said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

oh saye masih ada 3 slot kosong...mahukah?wakakkakakkakakka

mekasih ye

ARC™ said...

btw Mel, pkataan The Macho Man tu bawah gambo aku so maksudnye aku jela yg macho kan?ko tak kan?hak3

kalo nak taruk sume patut jadik The Machos atau The Macho Men

LOL
Sekian tutorial bahasa Inggeris xformal

Mari belajar English cara Malaysia

Melz said...

@ARC™

kan aku dah cakap . macho kau jer..aku tak..title dah bagi kat ko miahaha

Melz said...

@ARC™

uish geli siut aku! miahahaha

Miss Marquis said...

after this buat Gala Gathering pulak.

Life of Emy... said...

wah!
seronoknya tgk kowg...
cool. =)

black_mel said...

wahhh..happening2...nice2....

laila said...

jemputla aku sekali!

ezzati said...

syoknye korang

siggplus said...

gua jeles

MrDzy said...

fuh...mcm best la plak gathering korang tapi sogan lak nk join..hambe x bape peramah~

Nadia Bayu said...

wah. terasa nak menjoinkan diri pada gathering akan datang ;)

Melz said...

@Nadia Bayu

nanti mel plan keh! siyes kita semua berpicnic! hik²

cik eykameow :) said...

cute lah arc. awww~

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo