Mini Gathering | Times Square Part 2

Jan 25, 2010


Yoh² wassap² yoh kali ini Part 2 telah kembali yoh . Gambar lagi banyak dari cerita coz aku dah pernah ceritakan yang gambar itu mempunyai seribu satu maksud kan ? So kita layan gambar yoh.

Sebelum aku ceritakan semuanya , Ada 8 orang yang join Mini Gathering nie atau nama sebenarnya Rancangan Terterjah !Miahaha takleh blah weh . Ceritanya banyak dan korang pun boleh sangat usha² kat 7 blog ini . Mungkin dorang ada la jgak update dah . Siapakah mereka? Aku akan terjah dont worry babe! miahaha

YnaaOhYnaa | Arc13 | RinaSalleh | CikAina | Zue | MishLinz | MelRomeo ! Miahahaha nak ada jgak aku dalam listting ! Sorang lagi Akmal tade blog , tape ! Janji happy yoh ! Part 2 kali ini , masih belum boleh ceritakan lagi apa yang terjadi , miahahaha hanya gambar dan siapa sahaja oraite? Jom Ikuti Rancangan Terterjah kali ini ! Pendapat pertama adalah datangnya dari aku Melz . Aku review korang semua nie !




Melz The CuteMen

Aku Melz - Melz seorang yang tak ingin dipanggil kacak tapi ingin dipanggil Cute ! Miahahaha . Mempunyai ketinggian yang agak tinggi tapi takut kepada ketinggian . haa camna tuh ?

Baiklah - Siyes mel cakap , terima kasih kepada korang yang datang . walaupun 8 orang jer yang datang tapi siyes aku cakap memang had fun dengan watak aku yang slumber tak ingat dunia memekik pun tak ingat dunia miahaha . Siyes aku cakap Terima kasih kerana datang ! aku hargainya dan aku akan plan untuk next gathering dan aku harap korang dapat datang !



RinaSalleh

Rina - Seorang yang sangat happening bagi aku tengok dari jauh terpapar cara dia menghiburkan semua orang , Cara dia berinteraksi antara blogger lain cukuplah aku respect dan cara dia mengimprestasikan ( apabenda aku nak sebut nie ) sangatlah terbaik ! Neway Terima kasih yep Rina kerana menjoinkan diri dalam Mini Gath nie .



SweetAina

Aina - Seorang yang sangat Cool ! Siyes aku cakap , kerana cara dia bergaul sangat mudah dan sangat inginkan sesuatu yang baru dalam hidupnya . Dia Rajin bertanya dan tidak segan untuk belajar dari orang yang lebih muda darinya . Aku respect disitu kerana dia mempunyai satu hajat iaitu berjaya dalam dunia blogging . Terima kasih kerana datang Wahai Aina ! Tersangatlah aku hargainya dan kau sporting gila beb siyes , kitorang ajak 2 3 kali round kau still naik!

Once again Thnx For MCD Set 1 Large! Miahahaha



Arc13

Arc - Aku gemar memanggilnya Arc daripada Fan , ntahlah mungkin aku dah terbiasa . Ini adalah kali kedua kita bertemu yep arc haha . Siyesly dia nie sorang yang sangat cool terhadap suatu perkara . Walaupun aku tau aku lagi cool dari kau , aku takkan berani naik Space Attack kerana aku tau disitu aku takut gayat ! miahaha oleh itu Title Cool aku berikan kepada kau kerana kau lebih macho dari aku . Yep ! Miahahaha Thnx weh coz sudi datang !




MishLinz

Linz - Linz ini adalah pertama kali kita bertemu yep ! Siyesly pandangan aku terhadap kau sangatlah hebat . Hebat ? yep kau seorang yang berani datang walaupun kau tak kenal antara kita semua . Mostly ramai yang segan nak datang atau malu nak datang kerana tak berapa nak kenal rite? Erm Neway walaupun kau *****ah 2x . Takpe beb jadikan itu sebagai pengalaman manis kita semua sebagai satu company blogger maihahaha . Neway once again Terima kasih kerana tunjukkan aku jalan balik dan terima kasih kerana Sudi datang ! Appreciate that !



YnaaOhYnaa

Ynaa - Ynaa!!! yeah berjaya kan kita? hahaha itulah suara² yang keluar dari hati aku yang kecil ini . Apa yang berjaya ? Berjayalah untuk Mini Gathering ini . Walaupun first² kita plan nak buat kat Bowling OU . Akhirnya kita main jgak Bowling kat Times Square nie miahaha . Neway Terima kasih ynaa coz support untuk Mini Gathering nie . Once Again Congrats Ynaa !



ZueZulaina


Zue - Zue nie seorang yang relax dan cool ! hehe siyesli aku cakap . Seorang yang pendiam jgak tapi once dia dah langgar aku time Crash Car . Perghh sakit mak! haha Serious Zue memang open and silent person ! Next time kita bergossip kuat² yep zue baru best ! Miahaha . Neway Thnx Zue coz sudi jgak datang ke Mini Gathering ni yep ! Appreciate sangat² haha .



Akmal

Akmal - Relax and Cool lepas turun dari segala macam game. mesti mata merah Miahaha takut jgak aku . Tapi Overal , Kau cool siut coz senang ajak berbual . Aku ada ajak kau berblogging aku harap ada la sikit terniat untuk kau blogging yep ! Miahaha dont Worry . Melz Guide For Sure !
Thnx Bro coz datang untuk meriahkan lagi suasana Mini Gathering ini . Ahaks

Oraite Guys Part 2 End ! Wait for Part 3 yeh ! hahaha
Pergi Terjah Dorang kerana Dorang Cool Siut !

Korang rasa korang hebat main bowling ? Kah²

31 Comments:

Cik aiNa said...

kah3..ni baru sesi intro ke? adeyhh...x sesabau da neh

nursarah said...

score main bowling tak tunjuk ke mel? haha

YnaaOhYnaa said...

part 3 cepattttttttttttttttttt
tak sabauuuuuuuuuuuu

JAI said...

alahhhh..apalah..kalau tak buleh bawak anak bini aku join sekaki gath..

ARC said...

woi lupe tulis yg brader tu blanje makan!!hak3

ARC said...

btw, sememangnye aku cooooolll wakkakakak

Cita-cita kami nak jadi angkasawan part2

Lyana Hisham said...

next time nk join, aritu ade hal g jb :)

♥HudaLuna™ said...

huhu...

rugi aku xdapat g
marah sigg cpt

✖sLap mE pLz!™✖ said...

best! **lalala~

Eyriqazz said...

fuhh,nampak meriah melz....rugi aku tak join...

Ery Farieha said...

jeles gk ar
mmg nak g tp ade hal len
sob3~~

{lumut} said...

haha..ARC???
ohh kecik je dunia..
jumpe arc kat sini...
aku kenal die lah...
hehe..

siggplus said...

gua dengan ini ingin memberikan tunjuk maaf secara terbuka kerana tidak dapat turut serta gathering yang dianjurkan melromeo atas alasan tersangat letih masa biro tatanegara dilakukan pada siang hari

maaf sekali lagi

harap dapat dimaafkan

ARC said...

cmne kenal akuuu?aku xkenal siapa itu lumut...complete anon kot kat blog ko huk3

Melz said...

@siggplus

eh tadehal la. aku faham hehe next time arround bulan 2 or 3 . kalau leh join keh hehe

Para Jamaludin said...

aku xde..

cikTi said...

mcm bes je tngok gmba,,


kalo cikti yg men bwling,,nmpknye straight longkang,.

fitriah said...

bestnye!

nak join jugak...

Eldy said...

ade time dtg la korang kat sini.. jauh ar gathering korang xD hahaha !

noor afzan said...

saay suke bola ijau gak..

ARC said...

org dok ngate gmba gua huk3

|arieza| said...

huhuh sgt cemburu :p

mishl i n z said...

coolio beb..i like this one..
gonna mish all sweet moments ngn korang..yeah!
im happy coz being part of u guys ;D
chill yaww!

RINA SALLEH said...

mel! next part!!! :)

maisyara pot! pot! said...

bowling!!! best yeaaaahhhh!!! wahhh! jeles! jom t kite lwn ramai2.. sampai masok longkang paling bnyk.. ngee^^ rindu nk main bowling.. hehehe...

hebat kowt! xD

maisyara pot! pot! said...

*siapa masok longkang paling bnyk..

sowie.. silap tulis..

ini blog wirdah said...

ouh.femes mereka diterjah kamoo.hahaha.

Atiqah Adnan said...

tak pandai main bowling laa.. *sigh

Matjoe said...

banyak chikas laa mel. mesti beszt

cik EPAL said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

cik eykameow :) said...

weyh... ty 2nd gath bgtwu sebulan awal leh tak? eyka nk join gakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk T__T

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo