Mini Gathering | Blogger | Times Square

Jan 16, 2010

Holliaw . Okey sudah tiba masanya untuk aku Melz yang hensem kacak dan bergaya serta tak ingat dunia . Miahahaha [PujiDiriSikit] untuk mengannouncekan tarikh Aku Kahwin ! Ops terlisap plak. Ok Siyes² . Melz dan YnaaOhYnaa yang tak baper nak Dey tuh telah berbincang untuk buat Gathering.


Bloggers gathering ini akan di adakan pade 23 january 2010 (Sabtu), Pade pukul 11 pagi hingge lebam. We will be there till malam. Diadakan di Cosmo World Theme Park Times Square Kuala Lumpur, Malaysia. Agak-agak kalau tak tahu, Google yeh?

Semua nyer Sendirian Berhad lah. Gathering ini juge bertujuan untuk mengeratkan silaturrahim antara blogger. And juge untuk meng-having-fun. So diharap kepade sesiape yang free pade hari tersebut.Mari² join sebab tak kesah nak beribu orang join pun takdehal sebab kalau korang tengah main , kitorang sanggup tunggu! miahaha Sanggup Nyahhh punyalah baik kitorang nie kan ? [PujiDiriSikit]

Yang ingin hadir, Korang kena ada wang saku RM37 untuk harga tiket main rides di cosmo world. Makanan juge Sendirian Berhad. So aku harap bawak la Upper Rm 50 yep :P kang makan pasir lak cian ..

Bagi kepade yang intrested nak join, Please do email me
Nsar1910@hotmail.com Atau Muzammil@bsdit.com

Oraite | Dimana ada Coklat disitu ada aku ! miahaha Lantak Pi la

55 Comments:

Aie Seifer said...

haha..rugi nye aku xleh nk g..

redplasticbag said...

wahh, seronoknya kalau pergi! :)

siggplus said...

aku mungkin g, mungkin tak..sbb daytime aku ada biro tatanegara la..tgk la cmne k

Melz said...

@siggplus

la tujam la nak ada tatanegara miahaha

NaNaJoe said...

hurm...xpat nak join lor..

jap2..nak tumpang tanya ni..
nape earning my nuf xnaik2 dr 6hb ye?sedangkan now da 16 hb??plzz answer..huhuhu~~
*saya budak baru belajar~~

Melz said...

@NaNaJoe


Oraite takpe la takleh datang nak wat cane :( huhu


jawapan
ada 2 kemungkinan

1. kemungkinan memang tiada CPC untuk blog nana . kiranya takde orang click

2. kemungkinan nuffnang belum update :) ok ? hihi

kawie2020 said...

halamak.. aku ade hal plak.. x leh join lagi nih...

maisyara pot! pot! said...

mak ta kasi.. x( sedeyh jep.. adesh...

QieFLy si Dolce said...

hurmmmm mmg best....nanti klu dah confirm i akan emel kat melz b4 due date ok....

ZihNuN FaTiN said...

ala,xleh g..blk umah nun di klate..hehe..cuti midsem seminggu..nway. kim slm bloggers yg g sn okes!=)

|arieza| said...

bestnye if ada di malaysia. boleh berpoya2 bersama2 huhuh :(

fiD said...

he, aku kat swk, ohoh,,

{lumut} said...

okeh aku dtg..=p..jeles!

ieQa sWetLuv said...

x leyh join.. dak ni dok jao la.. wawawa ;p

black_mel said...

xleh dtg la bro...aku cuti sem bln 6 baru free...skrng bz project degree..

Liyanaa. said...

confirmm nk dtg :P

aku nk joinnn weh boleh? :P

zan-xray said...

jangan lupa ambik gambo..
nak juga kenal yg lain hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

aku cam nak g jerr tapi dialu alu kan ker? hehehe tapi aku cam tak berminat lak dgn cosmo game tuuu jalan2 tgk korang jer leh ke

GhOsToNe said...

slmat brjumpa jumpaan...

yangyuyu said...

akak cam segan nak pi sebab dah terlebih umur..pegi la korang berseronok ye..

Melz said...

@░♥si lampu neon♥░

boleh jer . lepas cosmo tuh kitorang plan ada benda lain nak buat :P miaahahaha jom la

Melz said...

@zan-xray

eh mesti amek gambarnyer :P miahaha

Melz said...

@Liyanaa.

kau wajib datang :P hihi

Melz said...

@{lumut}

yes! lumut datang miahaha

Melz said...

@QieFLy si Dolce

Oraite Qiefly :) hihi

Melz said...

@kawie2020

hehe takde rezeki la kita untuk berjumpa kalau gitu :(

Melz said...

@redplasticbag

uit mestilew seronok :P mari la red hihi

Melz said...

@Aie Seifer

huhu sadis :P takpe lenkali leh jer kan hehe

Melz said...

@maisyara pot! pot!

ala gi la bodek mak kejab :P mesti leh nyer hehe

Melz said...

@ZihNuN FaTiN

huhuhu.. oraite zihnun :)

Melz said...

@|arieza|

huhu bila arieza nak balik Malaysia ?

Melz said...

@fiD

huwaw ! mari la terbang semenanjung jab maihaha

Melz said...

@ieQa sWetLuv

duk mana ? Miahaha nak tau leh hihi

Melz said...

@black_mel

takpe bro..benda penting diutamakan :) hehe good luck untuk project ko

Melz said...

@░♥si lampu neon♥░

boleh jer . lepas cosmo tuh kitorang plan ada benda lain nak buat :P miaahahaha jom la

Melz said...

@yangyuyu

Oraite kak :P hihi

Melz said...

@GhOsToNe

huhu oraite ghost :P jom lew kalu boleh

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

haha nak join kalau ade yg sanggup sponsor haha

siggplus said...

@Melz mana gua nk tau..aritu ckp minggu ni, then kemarin dia postpone nex wik..xpe nnt gua cr ms g sn

Melz said...

@siggplus

ala sigg nie tarikh tetap dah nie..aku tak tukar2 dah..siyes2 haha join la weh...gempak tuh main kete langgar²

Melz said...

@notso_violet : seindah bunga seri pagi

hehe bankerap mel miahaha

Lonecryer said...

cis, aku ni warga timur.. mlepas pluang nak usha awek chantek

F I T said...

wat a kat Perlis..leh aku join.. haha

fiza Mastar said...

ala nak join tp sabtu tu ada paper lak..& malam balik sabah trus..huhu~ mcm best jekk...sedih!

cik eykameow :) said...

alaa.. dat day org byk hal lain laa..... buat la ari rabu ke.. huhuuhu :P

farysa said...

nk join!
tp dh ber-flying blik umah
ni yg rugi ni
=(

merahitujambu said...

boleh join ke??huhu

ARC said...

muhahahha Melz
da bape ramai dtg?
ari khames wa gtau yee xpun jumaat

Kisah Profesor Yang Ujub

BeaN MorENo said...

hm..insyallah bro...klu sempat aku sampe...

Dak Wan said...

Tak dapat join ahhh... Adeih...

moshimoshi said...

melz!!!!saye mau join buleyh????ngeh3~~~

Melz said...

@moshimoshi

uish mesti la boleh hehe

moshimoshi said...

melz!!!!korang kumpul kul berape???
maybe tak join korang bercosmo world~~~
lain plan???watpe??

Melz said...

@moshimoshi

lain plan? taktau lagi huhu..just datang jer pagi2 mel ngan ynaa start datang pagi hihi

moshimoshi said...

pagi ade klas la melz!!!!!
wargh...tak janji la camni..
insyaallah klu smpt moshi2 pegi~~

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo