Melz Dapat Hadiah Dari Jepun !

Jan 13, 2010

Miahaha bukan senang Melz nak dapat hadiah berupa bentuk atau barang dari blogger beb . Ni kiranya first time gitu dapat dan sememangnya mel berasa sangat happy dan sangat syiok . Hadiahnya datang dari Jepun . Mula² mel ingatkan Sizuka ke Nobita ke Giant ke Otomen Taro ke yang bagi . Yela kan manala tau dorang nak bagi hadiah sebab mel kipas susah mati Doraemon ! Miahahaha Rupanya² Blogger yang bagi mel , lagi la tekujat ! Neway tersangatlah mel hargainya ! dan beliau adalah


Tak kira! melz nak type jugak miahaha

Fukushima-ken ,
Iwaki-shi , Taira Kamiarakawa ,
Aza Nagao ,
Fukushima Kousen , Banyo Ryo ,
Japan.

Korang tengok bertapa panjangnya Alamat nie sampai berpusing² jari mel miahaha


Chopstik Made in japan ! terbaik siut kaler merah dia haha , lepas nie boleh la mel cakap jepun dan makan mee jepun dan shushi jepun . miahahaha muka kerek jer bawak chopstik made in jepun nie ! Neway K-un . Kim salam kat Honda , Suzuki , Toyota , Doraemon dan terutamanya Sizuka kat sana yep! Cakap ngan dorang bila nak mai Malaysia , boleh pekena Nescafe Ais 1! miahahaha .

Lastly - Arigato Ozamaisu Watasyi le pas nie ki to ma kan lontong pakai chop stik !
Haip! miahahaha

40 Comments:

Si Maggie said...

bhahahahh! cool! ; D

izzahfarhana said...

semangat melz.nanti izzah anta adiah dr siam mao?ekekeke
tak reti la pakai chopstick

Lyana Hisham said...

wuu nice :)

black_mel said...

wahhh...jeles2...melz..bagi aku sebelah...ko guna 1,aku guna 1..hehe,.

F I T said...

eh bro..tak takut ke baru2 ni ada berita budak kecik tu tercucuk chop stick sampai otak..woo ati2 skit..haha

maisyara pot! pot! said...

hehee.. smlm dpt cek.. ney dpt hadiah.. peehhh... beruntung! :)

K~UN said...

melzzzzzzzzzzzzzzzz~
malu aiiiii...
kalau ai tau yu nak buat entri khas mcm nih,ai sanggup bagi gambar ai sekali~
haha...
yang tuh je mampu bagi~gud if u like it*winkwink*

Nor Anati said...

bestnya...

green said...

nak pinjam!..miahaha

ViLdA FiDa said...

woooo..menarik tp kalu die kirim poket doremon lagi super menarikk

fiza Mastar said...

sungguh best! jeles2..bila la blogger ingin menghantar hadiah kepadaku..huhu

kutojimedo said...

hakhakhak.
peh mel,
jeles dpt barang jauh dari org tuh!!
huhu

Nurfatehah said...

Nanti suh la kawan tu kirim doraemon pulak. Mari kita bertukarrrrr! Hehe.

♥Hernee Nazir♥ said...

waa..untung la melz..

ween said...

BEST nya dpt hadiah dr oversea! :D

Hanida Lavida said...

glamor gitu chop stcik merah. =D

Kyuubi_85 said...

wah... dari jepun tau... bukan main lagi ye.. :D

IxoR@ said...

wow... istimewa hadiah tu...

:)

|arieza| said...

wah pinjam chopstick... mlm ni nk mkn megi :p

NanLimo Bertuah said...

wah... keren... Tahniah ya.... :D

Faarihin said...

wah.. bestnyer dapat adiah dari jepun.. (^__^)

x-po said...

hoho pekata bg aku hadiah tu bro..hehe bsr pahalanya tu

kuyie said...

ceh..kale merah....aku rase warna pink lagi seswai ka;o nk mkn ngan lontong....mkn ngan laksa pon okeh...

mello said...

watashi no namae wa mello desu! kekeke

p/s: pinjm chopstik bleh? =)

fiD said...

hohho,,, ko bile pulok bro nak bagi aku adia, uhauhuah

amirulhazwan said...

pasni boleh la bagi baju kamen rider ke. ape ke.. hahha

Atiqah Adnan said...

wah.. seronoknye dapat chopstick tuu..
dari jepun paling bessttt.. simpan leklok orang bagi tu yeee..~

aLeen aVriL said...

Aleen pon dapat adiah yg sama..tp dah dpt lame dah…asenyer ujung bulan 12 ari tuh kot..huhuu…
tahniah melz sbb dpt adiah tuh.

wazy said...

Huhuhu leh la wat koleksi hadiah dari blogger

JAI said...

Untunglah..peminat dari jepun pun ada..hah tunggu sikit hari lagi bro..peminat dari afrika pulak hantar barang...hehehe

eiy_Da said...

waahh..bestnyer..

JMR said...

semangat mam pakai chopstick le pasnih:-p

[s][u][e][h][a][n][n] said...

leh wat cucuk sanggul tu melz hihihihi

fazilzura said...

SALAM BRO MALZ ..

salam kenalan & salam terjahhh ..

** wahh sure teruja cz dpt adiah dr Jepon.. ada letak sekali tiket ke jepun dak ?

F I T said...

melz..bila nk tunjuk gambo tgh makan maggi guna chop stick tu?rasmikan a cepat..heh!

Dak Wan said...

Hehehe, menarik tu! Siap lukis kecik2 karekter Jepun yg mahal tu.



New Post | Cari Jodoh!

cikTi said...

org jepon mane plk nihh

anys said...

wow bestnya..
pasney mel mkn ngan chopstick jew lew..
keke

liyanaKim said...

wah best! best!

cybernetic88 said...

lawa chopstik tu bai. haha. untung ko. haha. meh sebelah kasi kt aku. wakakaka =P

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo