Header | Fans Page | Melz

Jan 18, 2010

Kah² bila Melz takdo Kojo , mulalah benda macam² dia fikirkan . Mulalah benda pelik² dia nak buat. Aku tak berapa faham sangat lagi fungsi Fans Page nie kah² so sesesapa yang dah expert tahap gaban tuh boleh la tolong aku yang baru jer nak bertatih gunakan fans page di Facebook . Keke takleh blah dowh kau melz ! ahhh biarlah , mencuba itukan best ye tak kawan² ? Miahaha


korang tengok tuh ! semangat tau tak , aku jadi fans untuk diri sendiri miahaha takleh blah.

Papepon aku masih taktau nak sumbat apa dalam Fans Page tuh dan aku tak tau nak buat apa dengan Fans Page tuh . Apa kelebihan pun aku tak tau dan apa kekurangan lagila aku tak tau . Apa² pun jom sertai Rombongan Encik Melz . Cik Kiah Demam takleh nak Lead rombongan.

Dalam takdo kojo nie jugak , mulalah melz nak buat header la benda² merepek ada jer kuar ideanya miahaha . Nak wat cane ? dah tiba² tangan nie gatal nak berPhotoshop buat header plak kekeke . Aku nak korang comment sikit amacam header baru aku nie ? nampak Elegant tak ? eceh elegant takleh blah tahap Once Dewa menyanyikan lagu Sembilu .


Kalau korang tak nampak tulisan putih tuh . ahh paham² la yek !

Neway bila mel takdo kojo nie jugak la kuarlah perkataan nie

Takdo Kojo Jangan cari Kojo! ,
Dah ada Kojo jangan Buek² kojo,
Kalau takdo Kojo jugak ,
Baco blog Melz ado gak pekdah .

Last but not least ( eceh macam mat saleh )
Aku berterima kasih kepada

Kad Kredit :)
Eyriqazz Kerana menerjah blog aku !
AzizanKadir Kerana mengajar aku FanPage nie
Arc13 Kerana membuka hati aku untuk membuat FanPage nie
NesCafeAis ( 1 ) Kerana ingin membuat suatu yang luar dari Jangkaan tunggu ~

24 Comments:

Zul said...

bagus2..
widget yang x patut ditinggalkan 2..
hehe..

Melz said...

@zul

Kah² tak boleh ditinggalkan? haha :P

Nescafe ais said...

Sesuatu di luar jangkaan? Benda apa tu? Haha

miss lolly said...

grrr.

ALAHAI.

cepat add l0lly. MIAHAHAHAHAH.

*wah gitu artis add peminat kan ! wikikiki.

miss lolly said...

jap2 AZIZAN ada fan page gak ke ?


OMAIGOD!

Melz said...

@Nescafe ais

ngaaa sendiri fikir na. miahaha ala benda tadi tuhla.. aku nak kurangkan space dalam blog nie kekeke

Melz said...

@miss lolly

tatau tanya dia :P kekeke

camna nak add..fan page tuh takleh nak add deh haha miahahaha

ARC said...

Dengan banggenye gua nak cakap, gualah MadHatter tersebut, dan org pertama join!!!muahhahahha

Kisah Profesor Yang Ujub

Harapan seorang wanita

Sendra said...

baguslah buat fan page fb..kau dah layak memilikinya.sbb kau ramai fan.

ezany said...

smart gak header baru ni.. hehe.. aku tak layan facebook sgt ler..

Dak Wan said...

Teman facebook pon tak register lagi ah. Muhahaha

ini blog wirdah said...

rajin sungguh ye edit2 header ni.org kreatif takpela,kalau aku yg buat,tukar2,edit2 header,sah sah lg huduh jadiknye.huahua~~

noor afzan said...

wowo..dah ada fanpage..

Liyanaa. said...

fewitt dh guna transparenttt :P

weh bila ko nk link aku dlm pengapit tebaik? T____________________________T

Fina Fento said...

saya pun ada kat dalam tu..** blush2

cybernetic88 said...

huh bnda ni bro?. haha. pasl fb aku xthu lngsung la. adih. hahaha

BeaN MorENo said...

you deserved it bro...kalau aku buat fanpage ni memangla xdilayan..ahaha

cik EPAL said...

gilaaa ahh dah macam artis ada fan club :D

ohmalaysia.com said...

fan page bagus utk naikkan traffic blog.. hehe..

Jet said...

Oh,your blog is very nice .I really like it ^^!


..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥.
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥


----------------------------------
Welcome to my website : http://9wallpapers.blogspot.com. This is a website where have a lot of beautiful wallpapers . Especially , all free !!!!

En. Nazir said...

header tu cntik la..fan page tu insya'Allah akn i fllow..hehehe

yangyuyu said...

akak pun ada fan page, Jus Diet Mate 5..nanti akak invote ko, ko become a fan ye..haha paksa..

Nanti Mel suggest to friend utk menginvite org len mem fan mel..

[ N ] ZuLaiNa said...

yeay! pic zue ade di situ! :p

F I T said...

pergh maju lagi setapak..aku teringin gk nak wat fan pages..nak explore gk apa guna dia..tapi takut kang takde fan wat malu je..haha

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo