Game | Puji DiriMu Sampai Lebam !

Jan 15, 2010

Seriously bila aku bosan , aku akan cari sesuatu yang luar biasa atau dengan erti kata lain aku akan cari kelainan untuk men"entertain"kan seseorang . Miahaha takleh blah dowh ayat BIBM aku ! Neway walaupun aku dapat menceriakan hari seseorang sudah cukup buat aku daripada aku ceriakan ramai orang .


Now aku bosan , idea ntah ke mana pun aku tatau la nak kata kelaut , kat kl nie ada laut terdekat ke ? erm mungkin dorang tengah membeli belah kejab kot . Takpe aku tadehal bagi la dorang rasa sikit kebebasan ye tak? miahaha Sekarang tinggalah aku seorang diri bertemankan lappy yang kecil dan cute serta orang yang menulis ensem tak terkata . Cetttt takleh blah dowh kau mel !

Game yang aku cipta nie adalah GameRank . RankMelz ini akan memberi laluan kepada korang untuk meletakkan Link pada bahagian Sidebar aku selama 30 Hari !Tajuk Entry korang adalah .

Melz , Bila lagi aku nak Puji diri ?
So Puji la diri korang pujilah diri korang sampai lebam!
Kerana dirimu begitu berharga !

Wajib Baca !

1. Entry dimulakan dengan "Aku Seorang yang .... " Contoh [ baik hati , cute , comel ,cun , hensem , begaya ]dan macam² lagi miahahaha

2. Linkkan Entry itu ke Blog Melz ! ( kalau boleh Puji la sikit , nak jgak rasa kembang ) miahaha

3. Puji je sampai lebam sebab Entry best ke tak , aku tak kesah sebab aku judge guna Cabutan Bertuah ! Miahahaha

4. Pemenang ada 4 jer tau takleh Lebeh²

Ingatyep ! pememang adalah berdasarkan Cabutan Bertuah ! Miahahaha . Aku akan buat video pasal Cabutan bertuah tuh ! Miahahaha Dan Hanya ada 4 Pemenang Sahaja untuk Game Nie !

Aku akan paparkan Link korang di sidebar aku

RanKMelz

Guru Besar

Guru Disiplin

Guru

Murid

46 Comments:

Mr ProPiTo said...

tak paham sangat la.....jelaskan lagi..ape aku kena wat? puji aku ke?

Melz said...

@Mr ProPiTo

puji diri Sendiri ! miahahaha dalam blog sendiri

F I T said...

dlm sidebar yg guru besau, guru, murid tu contoh je ke??

Melz said...

@F I T

itu adalah pemenang

Guru besar adalah no 1 .

guru disiplin adalah no 2 .

dan seterusnya

F I T said...

owh pastu nnti ganti dgn link pemenang a?? berapa patah pkataan nk puji? kang puji diri sendri lebih2 kena beli suar baru lak..haha

Melz said...

@F I T

Puji jer sampai lebam..tak kesah panjang ke pendek..sebab nanti aku buat cabutan bertuah miahahaha ;p

nama akan dipaparkan dibawah Guru besar atau guru disiplin atau guru atau murid miahaha

nie aku buat suka² jer

F I T said...

ok2 nanti nk cari idea dulu..eh tarikh tutupnya bila?

Mr ProPiTo said...

@6023228031901082514.0

owh..sidebar tu ada guru smpi murid tu?? pe dia

Melz said...

@Mr ProPiTo

itulah rank kau :P paling atas mestilah guru besar miahahaha

Melz said...

@F I T

non ada tarikh tutup..nak tengok jer feedback

game jer nie F I T :P kalau ada 3 orang pun dah cukup macam aku tulis

Neway walaupun aku dapat menceriakan hari seseorang sudah cukup buat aku daripada aku ceriakan ramai orang hahaha

F I T said...

apa-apa je la..kau ni mesti bosan ni..ada2 je wat game..game angkat bakul sendiri hahaha

Cik aiNa said...

miahahaa..klo aku puji diri sendiri kang ..termuntah lak korang..hahaa

F I T said...

@Cik aiNa

orang kata biar pecah di perut, jgn pecah dimulut..hah pe lagi..puji a sampai pecah perut hehe

ezany said...

aduii.. puji org lain aku pandai la.. puji diri sendiri ni yg masalah sket.. ekeke.. kalau rajin aku join..

Melz said...

@ezany

nie la kelainan aku panggil miahaha..asyik puji orang jer .. sekarang puji diri lak plak :P ye tak ?

:: Feez_Mior :: said...

eheh..cm mahu join jek.. smpai ble neh?

Daddy Zuki said...

sy jarang masuk contest tp rasa2 kali ni nak masuk lah...jom ke blog daddy kejap. TQ.

Daddy Zuki said...

@Mr ProPiTo

Salam, saya pun sebenarnya x berapa faham gak. sorry..

dee love eiffel said...

haha..cool je game ni..eh ble da puji diri sendirik camane nak bagi mel bace lak??

noor afzan said...

aii..buat contest lak bro..
cam susah je nih..
saya x reti nak puji diri sendiri..=)

yangyuyu said...

http://bamyuyu.blogspot.com/2010/01/melz-bila-lagi-aku-nak-puji-diri.html

sudah puji diri sendiri:)

Melz said...

@dee love eiffel

bagi link kat mel nanti mel baca haha..

neway nie kontest biase2 jer . tunggu nanti BIG contest miahaha

Eyriqazz said...

Kalau Puji Ko takble Melz?Dah settle la entry aku camni..muahaha..tak pandai nak masuk bakul angkat sendiri...

Melz said...

@Eyriqazz

puji diri la eyriqazz :P miahahaha bila lagi ye tak?

Mr. Bambino said...

http://mrbam5.blogspot.com/2010/01/melz-bila-lagi-aku-nak-puji-diri.html

Mr. Bambino said...

macam biasa mr bam mesti nak join :)

deusXmachina® said...

Bro...aku tak sampai hati nak puji diri sendiri
erk888


erk888.blogspot.com

Aie Seifer said...

aku dh penat duk puji2,terlupe nk puji ko melz.hahahaha..

hisham said...

wei bro...aku nk join...hehe

GagaH@n cHenta said...

nah melz!!!
http://sepitanpamu.blogspot.com/2010/01/melz-bila-lagi-aku-nak-puji-diri.html

arieDRifke said...

Melz, bila tarikh tutp ni

arezura said...

okeh melz sy dh join dh jom lah link...

http://arezuratheprincess.blogspot.com

phatgurl said...

makcik tak gheti nak bodek orang apatah lagi diri sendrik... uhuhuhu

Mr ProPiTo said...

http://propito.blogspot.com/2010/01/mr-propito-bangga-diri.html


melz.. aku da join.....

@juera said...

Wokeh dh join..

http://ajuera-story.blogspot.com/2010/01/game-i-puji-dirimu-sampai-lebam-oleh.html

harap2 bertuah ye abg melz..hehe

helena's said...

terasa diri banyak kekurangan tp nak masuk gak la,,hehe

ezany said...

aku jadi join.. esok aku publish.. tungguuu..

Melz said...

@helena's

masuk! jangan tak masuk miahaha

ezany said...

aku tak jadi nak join la.. ampun melz..

Melz said...

@ezany

tape la bro :P nanti aku buat Big Contest ! harap yang tuh kau join keh ;)

Fathiha Zainal said...

Melz! I'm in. Ini link..

http://tihazainal.blogspot.com/2010/01/melz-bila-lagi-aku-nak-puji-diri.html

;)

Farah Annysa said...

aku join beb - http://penatsayafikir.blogspot.com/2010/01/melz-bila-lagi-aku-nak-puji-diri.html

aemyLina™ said...

nah melz...,
special 4 u from me... haahaha..

http://aemylina.blogspot.com/2010/01/melz-bila-lagi-aku-nak-puji-diri.html

hBz said...

dengan muka selamba. http://www.88hbz.com/2010/01/melz-bila-lagi-aku-nak-puji-diri.html

{lumut} said...

mane xde pon kat sidebar..hakhak

«♪Ruff♪» said...

fuyoh melz...
puji diri sampai lebam tuh..
pasneh wat plak kutuk diri smpai lebam ek...
br aku juin...sbb aku tak tahu nak puji diri aku neh...

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo