Favicon Gengblogger.com

Jan 6, 2010

Ahaks Salam Pagi semua ! Aku nak join jugak contest Favicon kali ini , walaupun bagi aku nampak cam bese tapi apa kata anda ? Miahahaha Aku harap Favicon nie dapat diterima baik oleh semua warga gengblogger hihi . Anda semua hensem² dan Cute² serta Cun² silalah undi Logo ini yep ! Hihi Ayat bodek yang sememangnya takleh blah! Miahahaha


GengBlogger | Komuniti Blogger Anda
Size 150x150


GengBlogger | Komuniti Blogger Anda
Size 36x36

Real Size for Favicon!

15 Comments:

ishak said...

wah nice-nice,tapi bro banner tak ada ker ? saya pun ada masuk juga bro,nro boleh lihat kat blog saya ok

Melz said...

@ishak

banner kene ada jgak meh ? Nanti la aku buat haha

cybernetic88 said...

haha. nice2. terpikir nk wt style camni jgk. ade kotak2 tu. haha. len jadi pulk aku pnya. lntak la. hee. btw banner cpt skit wt. hahaaha =P

hBz said...

kata aku, hijau tu, tarik sikit untuk buat kotak untuk huruf B tu.

erk.

__aku ade tag ko melz : http://www.88hbz.com/2010/01/contest-baru-la-pulak.html

Along25 said...

bleh tahan :)

JAI said...

design agak menarik kalau boleh terangkan lagi..

cik EPAL said...

nice one bro :)

GhOsToNe said...

smoga menang!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

yeayyyyyyyyy !


vote 4 mel.


oraip !

|arieza| said...

haha boleh plak tercicir banner nye? hahah gudluck melz! :)

|arieza| said...

chayok! :)

Kancilbiru said...

simple but nice!!

Nescafe ais said...

Bagus banget. Gua kunci favicon ini.

F I T said...

melz..bila tarikh tamat ni??takde pn dalam gengblogger tu pasal contest ni..

-cHenta- said...

cantik!!!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo