Edisi Terjah | Review Blog

Jan 20, 2010



Ingin aku mulakan mereview blog korang kerana aku sudah terpanggil untuk mereview dalam pelbagai aspek . Ini semua gara² Eyriqazz atau lebih dikenali sebagai GTO . Sungguh bagus ideamu wahai Gto kerana mengemukakan Edisi Terjah dan sememangnya aku akan mengikut langkahmu untuk meneruskan edisi terjah ini ! So jaga² kepada Visitorku hehe..

New Terima kasih aku ucapkan kerana membuat edisi terjah dan dalam masa yang sama ingin sahaja aku naikkan lagi nama Edisi Terjah atau lebih dikenali sebagai Edisi Review Blog . Sememangnya ia terdetik dalam hati aku untuk mereview blog para visitor aku dari segi yang sangat berhemah dan kita sama² mengimprovekan diri hik². Ayat aku bersepah hampeh gilew !

Dalam Masa yang sama , ingin aku dengar pendapat atau lebih senang dipanggil Feedback korang terhadap Edisi Terjah ini ! Sebutkan dengan ikhlas mengapa perlu aku diterjah dan apa yang bagusnya sekiranya 'aku' diterjah di ruangan comment :) enjoy guys

Oh ya ! Jangan lupa joinkan diri ke dalam Contest | Puji Dirimu Sampai Lebam !
Kerana mungkin ada Surprise ! miahahaha Kerana Dirimu Begitu Berharga !

42 Comments:

juanghidup said...

ngam la datrjah2 ni. trjah la aku dulu melz. hehehe

beautifulnara said...

oh abang mel yang hensem lagi kacak bergaya.
sila jangan terjah saya.
saya seorang yang pemalu.hehe

ohmalaysia said...

bestlah diterjah.. hehe..

manusia biasa said...

aku dah terjah blog ko dulu melz..haha

aLeen aVriL said...

blog melz perlu d terjah atau d review sbb blog melz nih macam blog ilmiah tau ak..mcam macam bole tahu kat sini..

try tgk melz mane ade story sgt psl life melz...semenyer just bkisar psl info dunia blog..sbb tuh blog melz nih wajib review setiap ari....

haaaa

miss lolly a.k.a luvfareda said...

0h abang mel. *versi g0da2 mel.

Ichigo said...

terjah jgn tak terjah.. huhu

cintaqaseh said...

EDISI TERJAH INI BAGUS!!
boleh bagi komen gini??

~ ReD ~ said...

bagus jugak sesi review blog ni.. share pape yang patut... sharing is caring...:D

FaTiN said...

bagi saya bagus untuk kita improve blog kita. tak de la kita syok sendiri gitu=p

black_mel said...

terbaik....terjah jgn mcm naz ahmad dh la..dia tnya soalan kaw2..hehe.....eriqazz punya idea mmg bagus....aku pun suka baca jgk...secara x langsung blog yg kena terjah leh dapat traffic jgk...

aien_Raz said...

bgus3..
nti wat la pakatan menerjah same2 ngn GTO..
hehehehe
p/s : jgn terjah sy sudaa... =P

Eyriqazz said...

hehehe,adush...melz dah turut serta..lepas ni aku kena gulung tikar le..hehehehe..just kidding,bagus melz,tolong promotekan rakan2 bloggers....

Fina Fento said...

jangan terjah saya :-ss

farenova said...

wah cambestjer... wlpn tak berapa clear..good luck dalam edisi terjah melz

moshimoshi said...

hahaha..sile la menerjah!!!!!
idea yang bagus!!!!

awek pink said...

hebat2

♥Hernee Nazir♥ said...

bgus gak edisi terjah ni..skurg2nye ade ssuatu yg blh dkongsi..kdg2 kte x sdar yg kte ni syok menulis smpai rase kte sorg je dlm dunia blogging ni..klau ade edisi terjah dpt le tau feedback org lain pd blog kte..btul x melz?hehehe

Aus said...

ahaha..
layan..terjah la satu2 blogger kat msia..
kompem xkan habis..
haha

ariff said...

terjah bro. jangan tak terjah

redplasticbag said...

cehh, mentg2 dah ramai org terjah blog dia
sekrg nk buat sesi balas dendm pulak ye
heee :)

zeera said...

harus dan wajib blog mel diterjah sbb blog mel sngguh padat dgn informasi :D

Melz said...

Kepada Semua

Korang salah paham nie..miahaha

'Aku' tuh merujuk korang . Ahaks

touyakaruma said...

Dipersilakan kutuk blog saya

touyakaruma said...

@2965374168403461287.0

Kiranya Melz mahu diterjah oleh kami ?

Melz said...

@touyakaruma

nono.. kita terjah bersama² tak kesah terjah je mana² haha tapi aku akan terjah Random !

fizranier said...

silakan terjah blog gua

pis pis kcg pis

ARC said...

aku menawarkan diri melz hak3

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

larat ke nak menerjah berpuluh-puluh visitor ni....

ini blog wirdah said...

boleh ganti nas ahmad la ek pasni.hoho.

cikTi said...

edisi terjah melz plak eh,

|arieza| said...

wah rajinnnnnn

Atiqah Adnan said...

terjahhh!!!
tulaa blog GTO tu best aku selalu juga jenguk..

asna cute said...

jgn terjah blog asna okey~..

takutttt hehehe~

cybernetic88 said...

aha. tu la rmai aku tngok org buat edisi terjah sekng ni. haha. blog ko ptut diterjah!. jom2!. haha

BeaN MorENo said...

mel ko pun nak terjah jugak ke???ahaha...so aku kene benti taip entry la....nnt kene terjah wakaka..(pasan sorang2)

[z@ck] said...

Hoh.boleh ganti Nas Ahmad ni..
=P

Melz said...

@beautifulnara

hahaha takleh blah kau puji aku :P terjah itu mesti !

noor afzan said...

dah macam abang naz dah ni..=)
bahye2..

aemyLina™ said...

wah.., bahaya ni..
tulun... saya bukan artis... hak3..
saya pemalu orangnya...

ZihNuN FaTiN said...

rasa macam artis la plak terjah2 ni..haha

Melz said...

Oraite ready for rumble ! aku akan mulakan edisi terjah 1 by 1 :) kena khatam blog korang baru leh terjah nie hak²

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo