Dunia | Kemaluan Tersangkut Dalam Batang Paip

Jan 11, 2010

Haa tau pun kau malu ! jangan wat keje tak berpaedah lagi na ! takdo kojo cari kojo , dah ada kojo jangan buek² kojo , kalau takdo kojo jugo , mai baco blog melz , ada gak pekdah miahaha

First² aku baca nak tergelak sampai berguling² pun best jugak kan dalam berita Metro.co.uk nie . Macam² gelagat manusia kat dunia nie dan macam² kerenah dalam dunia nie . Miahaha mari kita layan camna boleh tersangkut yeap .

Seorang manusia yang bernama Lelaki meminta pertolongan kerana alat kelaminnya tersangkut di dalam sebatang paip keluli . Selepas para doktor gagal membebaskan alat kelaminnya. Akhirnya ia telah dibebaskan oleh skuad bomba dan penyelamat menggunakan alat pemotong logam, korang cuba banyangkan pakai pemotong logam , pergh ngeri siut! Pasukan perubatan daripada Hospital Besar Southampton bergelut untuk mengeluarkan zakar lelaki itu daripada paip keluli, kerana aliran darah telah menyebabkan ianya tersangkut di dalam Paip Keluli tersebut .

Akhirnya, mereka meminta bantuan Pasukan Penyelamat daripada Hampshire. Pasukan bomba dan penyelamat itu datang dengan satu unit kelengkapan khas daripada Jalan Stesen Mary di Southampton dan tujuh orang ahli penyelamat ( sampai 7 orang yoh ) bagi membantu, daripada apa yang diberitahu oleh seorang jurucakap ia sebagai satu 'operasi halus'.

Para pasukan penyelamat itu menggunakan saiz empat setengah inci pemotong logam perindustrian untuk memotong paip di sekeliling zakar lelaki yang sudah dibius. Zakar itu akhirnya berjaya 'dibebaskan' dengan keadaan lebam dan bengkak, tetapi tidak mengalami kecederaan lain. ( nasib baik yoh tak da apa² kalau ada apa² mampuih sapo nak jawab aih )

Lelaki yang berusia sekitar 40 tahun itu tidak menjelaskan kepada kakitangan hospital bagaimana zakarnya tersangkut pada paip itu. Dia hanya berkata kejadian itu 'cukup membimbangkan dan mencemaskan' . LOL tau Kau malu miahaha !

Jurucakap Perkhidmatan Pasukan Penyelamat berkata: 'Ia satu operasi yang sangat halus, yang memerlukan satu kawalan yang tepat dan anak buahnya hanya merisaukan jika ia menjadi terlalu panas semasa operasi keratan sedang dilakukan. 'Ia jadi sudah pasti satu panggilan yang luar biasa, dan saya pasti lelaki itu tidak akan mengulangi peristiwa itu lagi.'

Last But Not Least : Dunia Nie ada macam² manusia kan ? miahaha lantakla janji kau happy ye tak ? lepas nie jangan kau sumbat kemaluan kau dalam lubang semut sudah! miahaha Enjoy this Story, jangan terlalu emosi dengan kemaluan ye kawan² heh.

Nota Berlari² QuizMelz: Mr.Bambino (15MelzPoint - 15MelzPoint = 0Mp ( Iklan 30 Hari ) )

27 Comments:

Queen said...

hye..first time datang...lawak betul lelaki tu..ape lah die try buat..ekekkeke

NanLimo Bertuah said...

wakakkaka.... takingcare.... ntar masuk semut dlm lubang.... huhuhuhuyy...

Melz said...

@Queen

tau takpe..umur dah 40 tahun tapi masih nak buat benda camtuh miahaha .. buat lawak antara bangsa gitu!

Melz said...

@NanLimo Bertuah

bahaya kan! miahaha kena gigit baru dia tau haha

Cik aiNa said...

miahahaha..ko jangan wat camtu melz ye..wat malu je..hahaa. aduyaii

beliamuda said...

gilo. apa kejadah gi sumbat batang dalam lubang besi keluli. nak tgk mana keras ke? ops.. censor~

Melz said...

@Cik aiNa

hui jauh disudut hatiku ingin membuat perkara² seperti itu ! miahahaha tamo den! haha

Melz said...

@beliamuda

hoho tuttt censor terbaik ! miahaha kalau fikir balik . manusia nie mesti tak fikirkan apa yang dia buat :S

JMR said...

uiks..ngan batang besi pon bernafsu ke...hahaha

fiD said...

apela,,, nafsu binatang tue,, paham2 jela kalu dah sumbat dalam tue, hohoo

GhOsToNe said...

hahahah..

kelako tapi kesian..

padahal diowg kan bebas nk wat seks..

kalo melyu betoi jugak baham btg paip!hahaha

eiy_Da said...

errkk...waahahhahaha ape ke hal...sengal giler ok! miahahaha (tiru gelak melz) lalalal

maisyara pot! pot! said...

tersangkut kt btang paip? wahahaha... msti sakit erk? harap2 ta mndul! hohoho.. xD

cybernetic88 said...

haha. xde lubang lain ke nk masuk oit!. haha. lubang bnyk lagi bukn. masih ketat. pink lagi. ni masuk btng paip. ceh. hahaha. papepon kcian jgk la kt laki tu. adih2

lotikus disarimankan said...

dengan batang paip pun boleh jd
haih...dunia dunia
lelaki oh lelaki

Khairi said...

dia sumbat zakar dia dalam tu pesal, dah takde keje ke apa?

ke dia rogol paip besi tu. gila ke apa hahaha.

kks.com

aLeen aVriL said...

uiiikkksss memang ngeri..

[z@ck] said...

pergh..
hairan juga macam mana boleh tersangkut?
hish..macam2

Jard The Great said...

ahaha.. adui.. gersang ar tu..

eyena said...

ape kejadahnya semua iteww..hahahaha kecian tol tak pasal2 terkenal giteww..hahha

Mr. Bambino said...

tak sia2 aku menang kuiz 7, dapat buat iklan kat sini.. kepada semua, untung tau join melz kuiz:P..pasal tut temasuk dlm btg paip tu, aku no komen..sian dia

|arieza| said...

euww geli!!! hahahaha

Rabiatul Adawiyah said...

menakutkan.. eeeiiii...

aried said...

adei, dasat ar Melz laki ni,huhuhuh, ngeri dengar kena "potong" paip tuh,hehheh

Kyuubi_85 said...

ada2 ja dunia ni kan... enta apala agaknya yang dibuatnya tu ya... :D lucu

zures said...

adeh tak dapat aku nak bayangkan...

sweet.ants said...

errk..hanya boys yg paham nape..

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo