DiGi Contest Video And Picture

Jan 5, 2010

Nak Citer Panjang Malas . Korang tengok jer la yep . Tapi please! Jangan Ketawa dan Jangan Terkentut dikhayak ramai sekiranya korang menonton Video ciptaan aku yang ntah paper nie . Dan aku pasti korang mesti tergelak last² ini disebabkan aku ketiadaan idea untuk menyambungnya atau dengan erti kata lain aku malas ! miahahaha lantak Pi la ye tak ? Neway Selamat Menonton dan Selamat Mengomen untuk menjadi PengoMelz yang Macho dan Cun ! haha

WarCry | Hunter

Hunter adalah Nama Team kami dan tagline kami adalah
We'll Never Retreat And We'll Never Surrender . Tonight ! We Dine in One Utama
Miahahaha lantak Pi la . Aku kalau sengal makin menjadi² kesengalannya . Buat tak kenal jer la yek! miahahahaha. Once again jangan ketawa dan jangan terkentut pabila melihat video ini.



Hunter yang menjoinkan diri . Nama hunter agak ganas bak kata bahasa melayunya Pemburu , apa yang kitorang nak buru pun aku tatau la tapi kitorang nak laptop ! miahahaha tak dapat laptop memang perang nangis kao2 dekat OU siyes! Berikut dibawah adalah senarai Team!

Hunter | Melz
Seorang pemalu tapi tak tau malu suka terhadap kaler belu ! Seorang yang gila glamer tak ingat dunier sebab promote diri sendiri dalam blog sendiri . " Apa kejadahnya ada blog tapi tak mo puji + Promote diri sendiri " Kata Melz kepada Visitor²nya . Tak gitu ? Visitor² ku yang Cun² dan Hensem² ? Beliau seorang yang sangat baik! Miahahahaha ketawa kau sampai lebam !
Mempunyai Blog iaitu MelRomeo.Co.Cc

Hunter | Saffa
Seorang yang baru Melz kenal atau tak kenal langsung tapi akan berkenalan tak gitu Saffa ? Beliau dikatakan hebat dalam bahasa inggeris coz Melz nie bengap dalam bahasa inggeris so harap bagi tunjuk ajar yang sangat mendalam atau kalau boleh bukak kelas tusyen untuk Melz yeap miahaha Mempunyai Blog iaitu Saffawati.com

Hunter | RaRa
Seorang yang mel tak tegur masa Wedding kakak Ynaa sebab melz seorang penyegan yang tak tau makan dalam pinggan . Beliau mempunyai sifat yang sangat Ketif terhadap hasil tangan. Beliau juga mempunyai semangat yang sangat best Coz bertolak dari Johor Bahru ke Kuala Lumpur kerana ingin menjoinkan diri ke dalam Contest ini ! Beliau suka wat Fabric dan beliau akan bagi aku satu fabric . Pergh aku tengok terbaik siot . Neway Mekasih . Miahaha Beliau Mempunyai Blog iaitu RaraCandlyFloss.Com

Hunter | Ynn
Seorang yang hebat dalam pelbagai Contest dan seorang yang agak caring . Phuh aku puji tak ingat ! Nie nanti kat OU anda perlu membelanja tuan kata ini Mcd Set 1 Besau di OU atau mana² cawangan Mcd yang terpilih yeap . Beliau mempunyai Blog Iaitu Liyanaa.Com

Report dari Karam tak Karam² Oleh Melz ! atau Lebih dikenali sebagai Karamelz ( Sodap weh )

27 Comments:

Zul said...

semoga korang semua succes...
kalau success wa...
kenangan manis 2..
awal tahun lagi 2.. nice2...

Liyanaa. said...

wa caring ke? lu jangan tipuuuu *geli ketiak aku HAHAHAHAHAHAHA

x-po said...

wah, mantap ko ek bro, dpt bini 3 org skaligus...wakaka

joegrimjow said...

ruginye xde kat mesia skrg!
errrhhhgg

ariff said...

ahahaha. vid ko memang at the end tu buat aku tergelak. dah syok tengok tiba2 habis. siot.

Eyriqazz said...

kreatif melz..confirm lepas ni...sorryla,kuiz tu besok la ya..tak sempat nak mengarang lagi..

Great Teacher Onizuka

hBz said...

seenyum lebar ya. bini 3

♥Hernee Nazir♥ said...

gud luck tuk korg ber4..

ahleng ariKen said...

rupa blog ni dh jaoh berbeza dan makin lawa..best..

aku gelak sket2 jek (tipu)

ARC said...

wohohoho dia masok gak
aku punye team xkenal pun hahahha
goodluck~

eiy_Da said...

wah3..u tambah lg 3 cawangan ek...hahah =D
all de best k...caiyyok2!!

p/s : sore poyo sape ek..ms last video tu? lalalla

F I T said...

pergh hebat a.. cam charlie's angel.. gudluck bro!! heh..

sueanne said...

gud luck geng2x hunter..hehehe..

GhOsToNe said...

chaiyok2!

chokio_nia said...

hahaha..abes pemalu la ko kan melz..adeh..tak tahan gelak ne...adui..hahaha..btw lame tak singgah yep kat page ko..hooo

YnaaOhYnaa said...

kahkahkah ending x boleh belah mel. gelak sampai terkentut kentut dah ni ha...

ahahahaha love you guys yg ade dlm video..!!!
chaiyokkkkkkkkkkkkkkk

Little Mama™ said...

cute and kreatif..ahaks.. good luck!!

Rabiatul Adawiyah said...

chaiyok!! chaiyok!!

aLeen aVriL said...

eh asal aleen xde??uuuwaaaaa....nk nanges...hahaha...

aLeen aVriL said...

semoga berjaya korg k...

saffa said...

Yup2! Nnt kita berkenalan kat sana! Weeee~~~ Excited giler! Hahaha!

"Eyh. habis dah" Tak boleh blah! Hahaha.. Best2!

Jard The Great said...

wa.. gud luck!

ARC said...

Mel lu dapat x gi?
gua dpt la beb
jmpa esok!

Melz said...

@ARC

dapat a-ah esok kita jumpa haha

Melz said...

@saffa

tuh xda idea tuh yang end tah pape haha

Melz said...

@aLeen aVriL

thnx aleen coz support hihi

cik eykameow :) said...

gudluck:)

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo