Contest | Hannah Talent

Jan 4, 2010

Click untuk Join !

Tadaaa Melz dengan officialnya menjoinkan diri dalam Contest Hannah Talent Ahaks , actually aku jumpa contest ni dari Nadia Shariful coz aku ingat Hannah Montana punya Talent tapi Hannah Talent Rupanya . Ahaks maafkan tuan hamba kerana salah tekaan :P

Seperti entry aku yang baru jer post agaknya , nak juga aku linkkan supaya korang boleh tahu apa itu Model miahaha . Melz Pernah Jadi Modelz ? So tanpa membuangkan masa aku dan tak membuang air liur korang duk baca benda merepek , meh aku terus ke point² yang penting antaranya camna korang nak menjoinkan diri korang ke dalam contest ini . Aku tulis dalam sekali lafaz jer okeh ? Miahahaha

Amekkobat ! Gambar aku la takkan gambar jiran aku plak miahaha

Aku tau Contest ini dari blog Nadia Shariful ahaks

1. korang kenalah ada blog , ye tak ? kalau takde blog apa kejadahnya nak tulis² pasal entry nie . Kalau tulis kat buku 555 memang sampai 20 tahun pun tak diterima pakai ye tak ?

2. Korang kena letakkan Hannah Talent dalam bloglist korang .

3. Letakkan Logo Hannah Talent dalam pada sidebar korang dan logo tersebut korang kenalah Link ke blog Hannah Talent . Dan Follow blog Hannah Talent

4. Pastu snap gambar seCun atau seHensem abes tapi yang penting Gambar tersebut mestilah gambar korang ,bukan gambar orang lain . Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan . Jangan letak gambar banyak² kang kena DQ sajer jer .

5. Pastu Buat entri mengenai Hannah Talent dan sedikit penerangan mengenai contest ini . Pastu Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri . Pastikan di akhir ayat di blog korang kena tulis macam ini .

saya mengetahui contest ini dari blog :---------

6 .Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke Hannah Talent .

7. Tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.

Tarikh tutup :13 JANUARI 2010
So wtfish are you waiting for ?


53 Comments:

Khairi said...

aku konfius. ko jd model kete ke model selipar melz? hehehe.

Melz said...

@Khairi

haha selipo boleh , kete pun boleh . tuh yang uniquenya miahahaha

aLeen aVriL said...

wei..kontes nih tuk pompuan btudung ajer ler..
ape da melz nih..pape pon..pic nih santet nsempoi jugak..

Melz said...

@aLeen aVriL

laki pompuan leh layan.. tadehal itu dia kata bukan mel kata miahaha

bloginformasi.com said...

menarik contest ni. cuba jangan tak cuba. ada rezeki berjaya.

Sharinginfoz said...

bagus masuk contest....

Pengalaman Bersama Nuffnang…

Puji Jangan Tak Puji

Melz said...

@bloginformasi.com

dimana ada kemahuan disitu ada kejayaan haha ada betul ke nie ?

ween said...

eh eh panjang nya kaki Melz :D Good luck!

Jogger said...

uhuhuh cantik keta tu melz...

Melz said...

@ween

jangan cakap panjang :P cakap tinggi haha. .kalau panjang terasa ai coz nama ai dulu tuh :P miahaha

Melz said...

@Jogger

lah jogg...elok² aku berdiri tercangak kat depan...kete kau puji..huhu sedih miahaha

miera said...

salam ziarah..
mesti berjuta2 lemon gambar yg encik melz ada kan??da kata "model"..=p

Melz said...

@miera

jangan kata berjuta2 lemon..berpuluh2 lemon pun tak cukup kot miahaha

cybernetic88 said...

pergh. dah la tnggi. siut hensm plak tu. haha. abg!. wait 4 me k. lalala =P

skng rmai org wt contest la plak. haha. xthu mau join mane. adih la =P

miera said...

hehe..yeke incik melz?
kate model..btw, cik melz xnk anjurkan contest ke? duit hantaran mesti da bnyk kat nuffnang tu..hehehe

[z@ck] said...

whoaa..
hebat ko mel..
=)

'AQILAH said...

semoga menang !

Melz said...

@miera

jangan kata contest..sekarang dah sampai Kuiz no 8 dah miahahaha

Melz said...

@[z@ck]

bese je la zack oit . mana la den hebat

Melz said...

@Sharinginfoz

yeap mmg bagus bro :P cuba nasib jer nie

Melz said...

@cybernetic88

wakakak banyak la kau nyer hensem.. antara aku ngan kau . kau lagi hensem miahaha

join jer beb.apa yang aku join , kau join mesti market kau maihaha

Melz said...

@'AQILAH

TY :) hehe

MissNera said...

melz.. teleng kepala gue...

btw... moga menang lah yer jadi model!!

pssttt, model mmg PANJANG pe!! :P

Hannah Talent said...

ramai yg dah komen awk dulu ek cik mel...
ramai pengikut nih..
anyway that's pic u ade attitude and mood yg baik..
just imagine u pakai segak bergaya cket..
mesti nmpk lain
anyway good luck!

black_mel said...

bro..contest model orang ker,sliper ker,keta ker topi?banyak kontest boleh masuk pakai pic nie.
kira pic ni ada package..hehe..

GhOsToNe said...

chaiyok2!!!

Melz said...

@Hannah Talent

haha thnx ye hannah :) ahaks jab mel bayangkan huahua :P Mood tengah happy tuh sebab baru lepas mandi sungai mihaha

NiNa' said...

good luck! =D ramainya pesaing..hehehe

cik EPAL said...

kau pon masuk?? goodluck :D

aemyLina™ said...

wah... model berkaki pnjg.. hik3..
gud luck...

eYra said...

wah mr.melz pon join erk..good luck

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

waahh...gudluck~
tenggelam la i camni..ramai gilers yg masuk..
cunz-cunz plk..baguz2..meh ramai2 lg masuk

|arieza| said...

tu dia! hahah posing mau seyh!

farenova said...

memang tinggi melz ni... ada gaya model ni..gagah benor posing tu...

cik ery said...

aku dah kompius dah~ bukan untuk yg bertudung je ke?ko letak gmba pki tudung la..ngeheheh

Mr.Bintang said...

model yang kacak!! :D hehe..

Melz said...

@cik ery

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)

nie syarat pertamanya miahaha mel join jer sebab ada lelaki disitu :D

Melz said...

@Mr.Bintang

kau lagi kacak dari aku . miahahaha

Melz said...

@farenova

192cm takde kurang takde lebih kah kah

Melz said...

@MissNera

wah² sampai teleng gitu yap :P miahahaha ahaks

Melz said...

@black_mel

miahaha ada package ? haha terbaek!

Melz said...

@GhOsToNe

haha thnx bro :) kau pun join please :P

Melz said...

@NiNa'

a-ah ramai gilew :D tapi melz join sekadar menyokong industri blog hehe

eiy_Da said...

owang da komen berjeler2 tup2 xder..hahahahmpeess.. =D

hope Melz akan berjaya la hendaknyer..huhu..dats all

Melz said...

@eiy_Da

ala Jangan la marah ! hihi

Melz said...

@eYra

musti mau join ! hihi

Melz said...

@aemyLina™

kaki panjang miahahaha :P cettt

Melz said...

@^^pWiNcEsS sYaQeErA^^

u join je la beb.. kalau u tenggelam. i lagi la kat dasar laut dah nie adui miahahaha just have some fun in this contest huh :D

Melz said...

@cik EPAL

kau join la . kau lagi hot dari aku hihi

Melz said...

@|arieza|

sikit lagi nak jatuh yang posing maut tuh miahahaha

y@n@ M!B said...

huyyoo..melz the model..huhuhu..gud luck bro =)

NARDtheNERD said...

gud luck
gud luck
gud luck~

speechless i..teehehe

hafnas_alyahya said...

Gud luck to u too!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo