Contest | Friendship Contest | Cik Mar

Jan 31, 2010



syarat2 yang kne dipatuhi...hehe

* gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)

* paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.

* hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.

* pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.

* jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe

semua aku dah buat kot ? Tinggal gambar je kan? miahaha Usha la nie

Aku pacak gambar nie boleh ?



Miahaha nie la gambar gila² kitorang yang memang sampai sekarang gila . Tak tau la bila tak gila .

Friendship kitorang nie memang gila² . Ok aku sebutkan satu²

Aku digelar (M) ( dulu²nyer story orang panggil abang M ) Miahaha ada story dia tapi perlu dirahsiakan atas sebab² tertentu miahaha.

sebolah aku tuh plak digelar K . sebab dia paling kecik antara kitorang so kitorang labelkan dia sebagai K ! Miahahaha

Yang besar tuh kitorang label dia sebagai (b) b kecik tau bukan B besar miahaha sebab perutnya yang macho kalau berdiri mesti nampak cam (b)

Yang kiri tolak takde tenaga tuh plak kitorang labelkan dia sebagai (C) sebab dia kalau berdiri mesti melengkung ala² C miahaha

so sampai sekarangla kitorang nyer friendship nie dan kitorang combinekan dia menjadi (MbCk)

Kitorang agak gila² sebab gambar di atas = JayaJusco tempat untuk kitorang lepaskan segalanya iaitu buat drift pakai kereta sewa ! miahaha Pakai baju kat TopMan pastu CamWhore cam orang gila . Pastu lelepak cari awek sampai lebam tapi takde sorang pun yang sangkut! kesian tak atau terkesima tak kat kitorang yang macho² nie ? Miahahaha neway Thnx to Cik Mar Untuk Contest ini! I like

Guys Jom Join!

19 Comments:

chah~ said...

gud luck melz.. huhu~

beautiful_rose said...

alamak! contest la.........
lme giler x join contest.
nk join tp mcm x sempat jerk......
huhuuhuhh.......

pape pon good luck la melz!!!!!!

lieya orange M.I. said...

...comel jer duk dalam troli tu...=p

F I T said...

gila a beb..patah troli tu kang dah kira vandalisme..hahaha suka hati korang je :P

[z@ck] said...

hoho..asal ko tak duduk dalam trolley tu gak mel?

miss zeila said...

all da best..

Weeda said...

troli tu ke kete sewa korang?
hahaha...

Jijahh @ f.k said...

unic gitu frendship korang ...

aku zaty said...

huhu.. comelnye pic tuh!=p

aien_Raz said...

cam bru balik beli orang jer... hehe =P

Fina Fento said...

mel, kena ligan ngn pak guard x? heheh

.mek.mizah. said...

aiseyy..
takde la pak gambo segila nek troli camtuu...
hahaha...

but really nice contest..
tarikh tutup bile??

Melz said...

@.mek.mizah.

12 february kot :P join jer cepat!! hehehe

♥CIK SHA♥ said...

wah3..gudluck melz!!!

Qismina said...

menarik.. ehee.. nak join.. ehee..

Fathiha Zainal said...

Owh.. Mmg sengal! Heee.. :D
Gdluck Mel!

mello said...

waa kontez! aku pun nk join gak la.. kekeke

me | is | aku said...

gd luck!

Fauzan Abdullah said...

ade harapan bleh mng nie ;0

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo