Contest Digi Internet Pimp My Day

Jan 2, 2010

Enjoy guys !!

Setelah berbincang dalam sidang Conference bersama si Ynaa , Rara , dan Ynn kami telah bersepakat untuk menjoinkan diri dalam Contest Digi Pimp My Day pada 9 Januari 2010 Ahaks Dah 2010 disitu .

Aku dipelawa oleh Ynaa dalam Facebook dan terus aku cakap i'm in! Ini disebabkan aku tertengok hadiah yang bakal disajikan iaitu

1 Hadiah - Personalized laptop + Speaker + Modem + Headphones
2 Hadiah - Router + External hard drive + Headphone + Modem
3 Hadiah - Modem + External hard drive

Pergh Terbaek tak terbaek la kan ? haha bagi aku , tak menang takpe tapi aku nak enjoy that day ahaha . Kalau menang apa lagi kan ? Enjoy + Gumbira - Penat = Huwaww haha . Apa yang kitorang kena buat sebelum menjoin diri dalam contest ini adalah dengan mengikut syarat dibawah

1. Team up! Menemukan diri 3 orang Nuffnangers untuk mengambil bahagian dalam cabaran ini.

2. Hantar email ke digipimpmyday@nuffnang.com dengan nama pasukan anda (membuatnya kreatif mungkin), semua 4 blogger 'nama lengkap, alamat email dan blog URL.

3. Dalam email yang sama, anda juga akan diminta untuk menghantar video dan / atau foto daripada pasukan anda 'War Cry' menceritakan mengapa anda ingin turun bahagian dalam "DiGi Internet Pimp My Day" di dalamnya.

Email ini perlu dihantar sebelum 5 Januari 2010 dan dorang akan pilih 20 pasukan terbaik untuk dorang gabungkan dengan Digi Internet Pimp My Day pada 9 Januari nanti . So aku harap kami dipilih la yek ! dan akan bertanding! Acara ini akan diadakan pada

Tarikh: 9 Januari 2009
Time: 4 sampai akhir (akan ada malam 'partyyyyy' juga)
Tempat: Mardi Gras @ 1 Utama

25 Comments:

aemyLina™ said...

wah..muncul gak the 1st entry 4 diz year..

memang gempak hadiah2 tu..
all the best..
gud luck 4 me!!...

Melz said...

@aemyLina™

haha mesti kena muncul jugak ! hihi

thnx aemy hak hak . harap2 terpilih untuk 20 teams tuh huhu akan mel buat yang terbaik ;)

ariff said...

all the best la nanti

♥miszluna™ said...

gud luck
huhu

cik EPAL said...

goodluck...


walaupun kau tak ajak aku...haha :D

Melz said...

@cik EPAL

ala 1 team ada 4 jer . aku orang terakhir diajak . huhu

Melz said...

@♥miszluna™

thnx babe :) ahaks

Melz said...

@ariff

oraite ariff :) thnx hehe

a1zudd1n said...

gd luck la..
klo mng jgn lupe membe..hehe

Melz said...

@a1zudd1n

eh takkan nak lupa member kot . miahaha

sueanne said...

gud luck melz...hadiah tue bagi tiga org ke?

Melz said...

@sueanne

lappy tuh sorang satu .hahaha kalau bahagi tiga camne :P huhu

a kl citizen said...

good luck....

Wanita Itu said...

bestnyer !!

gudluk...!!

wat yang terbaekkk.....dari ladang :p

arnamee said...

Wah Melz, selamat berjaya ea, takde team lah anem , ihik;p,

p/s: bertuah melz, eh ! awak,sje nk inform blogspot saya bernyawa lagi tau ;p

|arieza| said...

wah! maju sudah! all the best melx!! :)

Rara said...

rara nak bergambar + berlakon ni bweheheheh

chamn said...

mcm susah je beb.... haha!

IxoR@ said...

wow!

menarik...tertarik...

tapi siapa yg sudi menjadi geng aku????

:D

Jard The Great said...

ehehe.. gud luck yer.. ingatkan nk join gak.. tpp.. tak cukup korum la plak. =p =p

x-po said...

hoho team ko dh pnuh ko bro? hehe

ween said...

good luck Melz, I know all of u can do it :)

wazy said...

semoga berjaya bro

Eyriqazz said...

Good Luck Melz..Aku join team JAI tapi tak cukup korum satu lagi..

Great Teacher Onizuka

Joshua said...

All the best mate! =)

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo