Contest | Digi Internet Contest Pimp My Day

Jan 9, 2010

Ini ada satu cerita yang ingin den sampaikan , Digi Internet Pimp My Day yang telah diutuskan oleh pihak nuffnang bahawa team den telah berjaya untuk bertanding di One Utama . Alhamdullilah Syukur Nikmat Malaysia Maju Rakyat Selamat ! Ekau semua boleh layan entry nie kalau yang belum layan lah . Digi | Contest

Kitorang telah berjaya untuk menjejakkan kaki ke Digi Contest pada Hari Sabtu , 09 / 01 / 2010 di One Utama . Sumpah den selaku orang Johor yang tegar tak pernah jejakkan kaki ke One Utama miahaha , nak wat camna ? Den takda GPS duh kang sosat mampuih den nak balik nek gapo ?

hoho peta sebijik den bagi kat ang :)

Neway Kepado sesiapo yang ingin datang pada hari ini , dialu²kan coz den nak jugak jumpa blogger² yang tegar cam korang , kita enjoy that day keh miahahaha . Kalah atau menang , itu semua adat dalam pertandingan . Sememangnya den tak mengharapkan 100% untuk menang kerana den tidak mahu raso kecewo . neway doakan Den berjayo yep !

Neway papepon good luck kepada team den dan good luck kepada korang yang menyertai . Kita berjumpo yoh .

Simple Msg :
Kuiz 8 Melz | Pemahaman masih dibuka dan akan tamat pada Esok ! Cepat Joinkan Diri
Contest Big! Melz akan muncul tak lama lagi !

16 Comments:

izzahfarhana said...

semngat ouh!gud luck

fiD said...

ok bro, wat yg terbaek, jangan malukan org johor! huhhuhuhu

j0j0_bdiN@ said...

gd luck beb~~
bez kot one utame tu~~
sebla sri pentas tv3~~

ween said...

Tahniah Melz, all the best for u and ur groupmate :)

cik eykameow :) said...

huhu gudluck!

aemyLina™ said...

org jhr ke nogori neh..
kejap2 smpai utara lak..
konfius aku.. hehe

Eyriqazz said...

good luck melz...jumpa disana...aku blom mandi lagi...hehehe

DaHLia said...

all the best 4 ur team!!!

NAJ HEBAT said...

dia x nak dtg jaya one ker? dekat sikit utk den meng'usha..

Nazz said...

ho ho.. gud lak..gud lak.. !!

hBz said...

goodluck beb. balik jgn lupa dota.mahaah..ada jumpa blogger cun. link ke aku yea. erk.

anys said...

gud luck tok romeo dari juliet..
hehe..guwau je..
do ur best!

arc13 said...

eh mel..mane entri khas?

Melz said...

bukan buat kat blog aku .. buat kat raracandyfloss.com

ARC said...

ooooooo

Dak Wan said...

Masih di One Utama ke Melz? Semoga menang ye.

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo