2010 | SoftWare Pun 2010 Lah

Jan 5, 2010

Kepada Student² tegar diluar sana . Korang mesti nak benda baru ye tak ? Apa barang pakai Software 2009 pastu type² tunjuk kat awek² / pakwe² software lama . Kah² jatuh stended beb ! Miahahahaha . Jom Kita tukar kepada yang baru dan Uninstall yang lama , sebab yang lama dah tak best ibarat yang baru gitu ! Miahahahaha .


Free Download Microsoft Ofice 2010
Tested ! Takde apa² Problem Clean And Clear dan yang last sekali Terbaek dari ladang Miaha
Disebabkan korang tak berminat terhadap RapidShare so Aku Share ngan HotFile
Enjoy !

15 Comments:

Along25 said...

confem ok? hihihihihihi! tq!

cybernetic88 said...

wow! haha. terbaik la. haha. aku xbuat review lagi pasl ni. btw update punya kompem lagi best n style. tq2 =)

Melz said...

@cybernetic88

tau tape beb terbaek dari ladang software nie miahaha

FarhanaDr said...

Microsoft opis 2010 ni mmg best.. Lain sangat sbb mgkn dia sgt stylo.. Kalau orang dah jatuh cinta dah.. Wakaka..

neytazs.nad said...

tak tau plak dah kuar version baru ni..anyway, thanx..

morriss said...

dh try ke bro?
xde screenshot ke..
pape pun, nice share..

Syazwan Zubir said...

best2..memang stylo! =D

|arieza| said...

tq melz! :)

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

tq melz....banyak software hang...nak tanya mcm mana hang wat header tulisan atas tu????

@juera said...

sguh x tau dh ade MS bru..slme ni ingt yg 2007 tu latest dh..tp kt opis pnye sume pkai 2007..ssh jgk nnti dpt attachment kna convert lak..tok se la..hehe

missy.hunny.lalala said...

pirate eh?ade effect pape x?;-)

Melz said...

@missy.hunny.lalala

mel pakai ok jer nie miahahaha..

neway bukan takat pirate ! tapi pirate of the carabean pun ada miahaha

Melz said...

@morriss

nanti aku update screen shot yep ! hihi

$$ said...

Mekaseh laaaaaaaaa
mmmg dinantikan menda nie!

fiiQ said...

tak kena tangkap ke nie?
miahahahhaah!!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo