[Vote4Fame]QuizMelz7 TajukTerChambest

Dec 14, 2009

VOTE VOTE
Aku akan buat Entry kepada yang dapat no 1 :)
Enjoy
saya sayang mak saya

"Apa Kata Melz tentang; Makwe, isteri dan ..."

Tips Melromeo mencipta nama di dunia blogging

Blog boleh tackle Awek?

menjadi blogger tegar, takdir atau cita2?

perempuan camne pilihan melz, bertudung atau free hair?

azam tahun baru sbg blogger..

beSa punya

tips study sambil main game dan dapat 4flat

sweet sour in life

Cara2 meminta hutang lama dr member rapat

"Minah perasan cun dan hot"

tajuk : Hukuman gantung kepada peragut.

tajuk: ayam berak kapur setelah monyet mendapat bunga taik ayam.

Apakah maksud blow job dan mengapa lelaki suka blow job?

si kiDal

perkara paling annoyink yang pernah Melz lakukan..

Saat terpalingmacambest di dunia ini

Gay atau Straightkah aku

intelligent is new sexy!

Bro paling sanjung blogger yang mana satu ? (blogger dlm negara)

"Ada aku juga kamu dalam Orbit itu"

TERBAIK DARI MELZ UNTUK KAMU

"DILEMA DUNIA BLOGGING 2009"

44 Comments:

lina said...
This comment has been removed by the author.
Aidi-Safuan said...

cis.aku takde.
jeles~

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahahah.....
da vote da!

Melz said...

Aidi-Safuan : hahaha sapa suruh tamo join miahaha ..tak susah pun kuiz nie kan :P

Melz said...

~@k1 is @utuMn!~ : good2 teruskan mengundi

aNiSa hANg tUaH said...

nakk vote eyh
:)

Melz said...

Anisa : a-ah..haha nanti vote tertinggi akan mel buat entry pasal tuh :P miahaha

Mr PropiTo said...

wargh, tajuk aku tak ada kena mengena ngan aku..harap maklum..
aku tak dapat awek pun berblog..haha

Melz said...

Mr PropiTo : hahaha tape..kalau hits tinggi aku buat ;) dah bersepah idea aku untuk entry2 nie miahaha

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

dah tunaikan tanggungjawab sbg pengundi kat sini hehe

Melz said...

notso_violet : seindah bunga seri pagi : hoho thx yer coz support :) hihi

F I T said...

da vote da! huhu

eh korang tanak dgr ke Melz cakap pasal pompuan..jarang dgr Melz cakap isu kaum hawa ni.. heh laki kalu cakap hal pompuan mesti menarik!

jadi vote la F I T kalu nk dgr melz cakap isu pompuan dalam idup dia ni..

P/s: sorry melz sbb pancing undi kat sini..haha harap2 kena ikan besau!

cik EPAL said...

apa ni?? sal aku tak de dalm list?? :D

Eryati said...

amacam nak vote ni?sila bg tunjuk ajar incik Melz

Nescafe ais said...

Legend gile taju si lampu neon. Haha. Gua rasa dia mesti menang tanpa bertanding

Farhana said...

Ouh.. Banyak tajuk cambest ni.. Boley wat semuanya tak mel? Ngehehe.. ;p

Melz said...

F I T : wakaka ..takpe marketing itu penting miahaha... neway akan aku story pasal pompuan kalau first! :P

Melz said...

cik EPAL : sebab kau tamo join :(

Melz said...

Eryati : click ajer kat sebelah kanan tuh..hehe ada nama..rujuk Topic yang depa kemukakan..then rasa best..click nama hehe..

Melz said...

Nescafe ais : wakaka terbaek! :) kalau dia first mmg aku buat :) maihaha

Melz said...

Farhana : no 1 jer mel buat :) hehe

Eryati said...

sowi..tak nampak td..dah vote dah...vote sekali aje ker?

Eryati said...

sowi..tak nampak td..dah vote dah...vote sekali aje ker?

Melz said...

Eryati : takpe :P hehehe a-ah vote sekali ajer .so pilih title yang terbaek dari ladang haha

yangyuyu said...

undilah saya hehe..dan suami saya Mr Bambino..hehe cam kempen laks

♥miszluna™ said...

ok aku dh vote =)

Melz said...

yangyuyu : wakakak cam politik plak :P cettt

Melz said...

♥miszluna™ : ehe thnx huda :)

Mrs. Zuki said...

Vote Mr Bambino.

x-po said...

haha tak leh blah tajuk lampu neon, kalau aku, konpem amik tajuk tu tanpa bertanding..wakakkaa

x-po said...

haha tak leh blah tajuk lampu neon, kalau aku, konpem amik tajuk tu tanpa bertanding..wakakkaa

Melz said...

Mrs. Zuki : hoho vote vote ftw ;)

Melz said...

x-po : kau nak buat ke entry pasal tuh xpo ? hahaha teruskan niat miahaha aku kalau dapat no 1 .aku buat mestinya! miahaha

Mr. Cuz said...

blowjob melz..aku ske tu..haha cepat la buat..haha
aku nak undi pun tgh blurr ni..haha

Melz said...

Mr. Cuz : ah kau laju ajer benda tuh..miahaha.. aku dah buat tuh kat sebelah chatbox oit

Eyriqazz said...

Melz :Sorryla kalau aku komen ni tak kena or ko tak suka..Sistem voting tu ada flaw dia..once tutup blog,masuk balik ble vote sekali lagi..aku tervote 2 kali utk aku tadi...hehehe...apapun,terpulangla...aku ckpkan ajer...

Mr ProPiTO said...

aku tngk neon tu punye tajuk agak mengancam... Giler kentang kalo dia menang..hahaha..

Melz said...

Mr Propito : bukan agak mengancam .

aku yang terancam nanti :) miahahaha mampuih aku nak fikir ayat miahaha

xyncaholic said...

lor dah tutup ker..br jer nak bg tajuk..bagi jugak la pastu aku vote dalam list tu..

"Melz jatuh cinta"

Melz said...

xyncaholic : adui haha list tuh dah statik takleh ubah :(

takpe cuba lagi untuk kuizmelz 8 ok ? hihi

YanTzYanTtiE said...

boleyh tka kalau saya senyum sahaja (^___^)

Melz said...

YanTzYanTtiE : vote jer mana yantz nak :) hihi pastu senyum miahaha

sasha* said...

ada pape button ke?knp tak klua eh kt pc i?papepun i vote for cik ainaa.opss undi dh tak rahsia :P

YanTzYanTtiE said...

huhu
vote lif3 st0ry voleyh??
hahahha

okey..i vote ni:-

x-po
perempuan camne pilihan melz, bertudung atau free hair?

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo