Terima Kasih Faethal

Dec 11, 2009

Copp!! Cuba korang tengok kat atas. Ada kilauan tak? Tenung lama² ye jangan tenung kejab kalau tenung kejab tak nampak apa . Kalau mata tuh berat nak tengok atas , takpa tengok bawah nie ! hahaha Gila teruja aku dengan kilauan pada header yang dibuat oleh bro Faethal

Header Kilauan ( ayat aku ) ikut korang la haha
kalau tak berkilau ! Korang tengok ajer la atas. hahaha aku tatau camna nak buat miaahaha

Kalau korang ank Header Korang diTouch Up seperti TouchNgo oleh bro Faethal sila layari ke blog beliau dan jalankan tugas untuk menjoinkan diri ke dalam Contest beliau . Syarat² korang boleh usha kat blog dia . Hahaha Kejab! aku tengah teruja nie. kah² Once again Thnx Faethal !

Sambil² lalu aku bagi Tips jugaklah , Menjoinkan diri ke dalam contest boleh membuatkan blog korang dikenali dan boleh menambahkan idea korang untuk menulis . Serious aku cakap hahaha sebab bila aku join contest orang , aku terasa macam ada je idea yang nak tulis . Enjoy Blogging ada banyak cara kan ? huhu so Enjoy your blogging style.

42 Comments:

mello said...

wahh..silau mataku..hehehehe =p

mello said...

eh,aku 1st? ahahaha

Melz said...

mello : aah kau first mello miahaha
baru je update blog ni..bukak² blog bro faethal ada pm kat chatbox..tengok terus teruja miahaha

Mr ProPiTo said...

aku second...melz tak termasuk..haha....

Melz said...

Mr ProPiTo : wakakaka..aku macam halimunan dalam blog sendiri miahaha

Mr ProPiTo said...

tu la, ko memang kena halimunan..mane leh kire...
blog ko semakin menawan... Takot nak kutuk...hehe

Melz said...

Mr ProPiTo : kutuk je bro . aku bukan perfect mana pun hahaha.mesti ada benda yang aku tatau dan mesti benda tuh kau tau ;) so kutuk je aku terima seadanya selagi ayat kau tak menghina aku :) hahaha

aLeen aVriL said...

ah kejab kene crik spek itam kanta cembung setebal lapanploh inci..hahaha...silau2....ase silau cam tgk kepala org botak...hahahaa...

santet ler melz...

aleen lak..asl nk masok kontes jer time tuh idea xdak...hao cum haaaa....haiiiishh.

Melz said...

aLeen aVriL : Aleen! wakakaka gelak guling² mel baca spek itam kanta cembung setebal lapanploh inci !!! hahahaha

eyriqazz said...

adush,silau mata..apapun...cantik dan menarik..saya ni header gambarpun tak reti nak buat lagi..melz..buatla tutorial...

Melz said...

eyriqazz : hahaha tutorial untuk header ? aduh..mel pun agak kureng photoshop hahaha buat sambil lewa je huhu

Mr. Cuz said...

ceh..aku ingat ko buat sendiri..huhu
betul melz..dgn join contest meningkatkan daya pemikiran kita..haha

Melz said...

Mr. Cuz : betul tuh hehe aku dah comment kat blog kau. panjang betol aku comment miahahaha lantak pi la

~@k1 is @utuMn!~ said...

mne kilauannyer???

nyna said...

wah.bukan takat silau mata.gg pun naek silau.huhu.makin meriah la npknye bolg melz nie..lawa no.

ween said...

arrr, silau2! ;p

suka join contest juga :)

Melz said...

~@k1 is @utuMn!~: kalau tak nampak kilauannya . tengok kat header haha mel tatau kenapa kat entry dia tak berkilau miahaha

Melz said...

nyna : haha hasil dari teguran :) terus nekad tukar apa yang patut haha

Melz said...

ween : haa kan ! :P hihi join contest pun boleh naik traffic..betui ! :)

atiQah adNan said...

masuk contest selalu tak menang.. he belum ade rezeki.. huu~ melz jangan lupe refresh selalu blog saya ye dan klik nuff banyak-banyak tauuu..^^

Melz said...

atiQah adNan : hehe masuk contest jangan fikir menang..tapi fikir puas yang kita dah join :D mel selalu buat camtuh. menang kalah belakang citer .

Melz said...

atiQah adNan : oraite :)

beautiful_rose said...

wahhhhhh mmg sgt menarik.rajin betol korg join contest erk.aku non ade mse hari2 mo kije.....huhuhu

+betterSINGLE+ said...

hai melz ko nie ada2 je la..haha
tp cam best!

miera said...

wahhh..sgt berkialau2an...
sehingga mataku terpaksa disarungkan kaca mata hitam..
heheheh=D

YanTzYanTtiE said...

WOW!

maisyara pot! pot! said...

lawa jep!!! jeles seyh... mai pown na benda ala uh... mne anda beli? :P

so cute!

yangyuyu said...

melz..stunning lah.. melz ko tlg tgk2 kan blog akak..dah macam badut sarkas

cikTi said...

lawalah header ko melZ.,.
suka2,.

Melz said...

beautiful_rose : join sekadar yang boleh ajer hihi :) ala take time je buat contest nie

Melz said...

+betterSINGLE+ : hahaha mesti mau ada! wink wink :) miahaha

Melz said...

miera : cetttt actually mel tatau kilau ke apa tuh miahahaha main bedal jer

Melz said...

YanTzYanTtiE : weeee :P

Melz said...

maisyara pot! pot! : mende apa mai? hihi mel tak beli pun header nie hihi

Melz said...

yangyuyu : takleh bukak pun blog akak..kenapa? huhu

Melz said...

cikTi : eh yeke cikti :) hihi thnx :P blushing i !

eyra said...

haha, iera nmpk kilau tuh
bling bling!

Melz said...

eyra : blink2 macam apa ? miahaha

chokio_nia said...

melz oiiiii..nak terkeluar dah bijik mate aku ne..haiya..tade pon...=(

YanTzYanTtiE said...

Woot!
nak juge smbg ek =p

Fatt Chin Choy said...

aku jugak yg x pandai wat banner ni
huhu

Melz said...

Fatt Chin Choy : erm aku rasa cam nak buat tutorial plak untuk header :P hihi . InsyaAllah kalau angin untuk aku buat header lagi. akan aku snap step by step :)

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo