Tagline GengBlogger

Dec 18, 2009





Amekobat sekali 5 aku bagi dan kalau korang tak tekan jgak . ntahlah labu .

Aku petang² camni minum teh ais best betol ditambah plak dengan biskut cap ping pong pergh. terbaek dari ladang ! beb . Aku nak join jugak GengBlogger punya contest nie Haha neway aku join ini sekadar menyertai , kalah menang itu semua terpulang . ahaks Enjoy Reading ~

GengBlogger! heh mesti ramai yang dah pernah dengar kan ? sebab lately aku tengok dah mantap dari hari ke hari . Actually aku nak juga join Contest yang dianjurkan oleh admin Gengblogger . Tapi tak tau la kenapa . Macam takleh generate ayat dalam kepala nie hahaha. Tapi! aku masih mempunyai idea untuk Tagline . Aku bagi Compilation sekali ada 5 tak kesah la menang ke tak janji aku support GengBlogger dari belakang. Miahahaha

Nak tarik mat saleh ? guna tagline english ye tak ? haha

1. GengBlogger | Where Real Blogger Meet

2. GengBlogger | Learn And Laugh

3. GengBlogger | Love to Make Friends

4. GengBlogger | Full of Story

5. GengBlogger | Life With BloggeR

Yang mana² english aku tuh tersalah . harap maaf la yek , aku try² jer haha sebab english aku pun hampeh tahap cipan laut . haha tapi apa yang penting ? If i lose , At least i tried ! miahaha Enjoy Guys

17 Comments:

m.haziqhanif said...

yeah..dpt 1st cmment...ssah nk dpat ni..
nway gluck!

Melz said...

@m.haziqhanif

Hehe thnx bro :) . senang jer dapat 1st comment tuh

ellenyna said...

cantik layout mel ni. sebab nampak kemas. el suka pegi. t ari2 el visit dan tgk. oh geng blogger. hehe. best. t el support.

Melz said...

@ellenyna

Thnx el! :) hehe tapi nampak terlalu cerah kan ? huhu

join gengblogger tuh..best! :)

kk said...

haaa.baru kemas tu blog ni.bagus bagus.suka suka..cantik!

Melz said...

@kk : wakaka itu comment nanti ..tengah nak update blog pasal perubahan nie kk :P miahaha

hbz said...

wahh..new layout..comel sehh..

cik EPAL said...

aku tak pernah dengar...tapi sekarang aku dah dengar..wakaka :D

azizan4444 said...

aku k join gak la gengblogger ni..cm bez..ley cr awek..haha

Melz said...

@hbz

cute kan ? haha

Melz said...

@cik EPAL

jom lew join sekali hehe

Melz said...

@azizan4444

join la bro :) haha

Hang TuARC said...

If I lose, at least I've tried =P

Where Real Bloggers Meet
Full Of Stories

Melz said...

@Hang TuARC

best kan ? haha

DaHLia said...

Wahhh...lama akak tak singgah2 sini...Melz dah berwajah baru..hhehe bagus2...nampak lebih best...

btw, pasal contest ni, bukankah tajuk entry tu kena letak TAGLINE yang kita cipta tu?? based on yg akak nampak dlm tu laa..

One more, bahagian tag/label/category tu, kena letak Tagline Gengblogger.com supaya mudah diindeks...biar kuar dkt page tu...so kalo Melz ade 5 tagline, Melz buat tagline tu as tajuk post sebanyak 5 kali laa...sefahaman akak mcm tu laaa...kalo salah sorry :)

p/s: akak pun tgh korek otak nk cr idea yg tgk menyelit kat sereberum ni

Melz said...

@DaHLia

haha mel just bagi tagline je kak :P tak menang tape hehe

eschalalala said...

haha.
comel(tiade motif)

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo