Pertanyaan

Dec 16, 2009

Aku tanya kau jawab haha

Entry Terpendek aku ?

haha

Aku nak tukar background page nie.

Sapa setuju ?

Malas aku mau buat poll .

Lambat kah²

36 Comments:

yangyuyu said...

yeay 1st komen for the 1st time

mel ok je ko buat semua best...

joegrimjow said...

yeay second

joegrimjow said...

3rd pon

joegrimjow said...

xyah la tuka
ok dah ni

yangyuyu said...

en joe perli sy yeh..haha

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

x sempat setuju mcm dah tukar jer.

Ejay said...

kalo ada kelapangan waktu dan tidak membebankan anda... sila tukar.

kdg2 hidup ni perlukan perubahan, kalo tak nnti ur life is very dull...

Nescafe ais said...

Alamak... Gua no komen. Ikut kata survey saja.

Melz said...

ejay : betul jgak :) hehe aku ubah selo nie hihi

Melz said...

aku on de way nak bikin

aLeen aVriL said...

eh melz xpyh tuka santet da nih..kaler biru..da santet melz...

xpyh susah2 tuka lar melz...huhuhu

hisham said...

bro tukar kaler dark gray...

Melz said...

aleen : mel still guna biru rasanya . tapi yang dalamnyer lain hehe

beautiful_rose said...

x kisah...jnji kemas dn bole bace.aku x suke tgk blog y berserabut mcm sabut.huhuhuh =)

Melz said...

hisham : hoho bayang2 dia ke ?

Melz said...

beautiful_rose : blog aku nie sabut tak ? miahaha

♥miszluna™ said...

xpyh tuka

♥miszluna™ said...

jgn gatai nk tuka


aku ggt nnt!

zack zukhairi said...

tpulang bro. kalau tanya gua, gua tukar je. biru ni cam jambu sangat. Kalau dark blue ok lagi. Tapi ikut orang la. kalau lu suka biru camni. ok je gua rasa.

YanTzYanTtiE said...

buat purple...u like purple kan
**nak choki2 plish**

fiD said...

ok, cepattttt

Mr Daha said...

Aku rasa xpayah tukar.. da ok da.. maybe kalau nak tukar pun tukar header je kot.. layout ni da ok da. :)

eyra said...

tuka laa layout pon, blog melz tetap terbaek ;)

IxoR@ said...

apapun pilihan Melz...

biarlah yg simple....

:)

IxoR@ said...
This comment has been removed by the author.
cikTi said...

mmg pndek pon,.
tryla tkar dlu,.
bg org2 tngok comel ke x,.
kalo x,,ko tkar balik,.

maisyara pot! pot! said...

da tukar ka??? same jep? xD

tukar buleyh... ta tukar pown buleyh.. coz, da lawa! :)

ween said...

no need. this is perfect enough :)

Dak Wan said...

Header jewr yg agak berterabur sekarang ni. Hehehe.

ZihNuN FaTiN said...

mana2 pn boleh..follow your heart..=)

Eyriqazz said...

knapa nak tukar?Yg ni dah cantik sgt2...kalau nak tukar design ni bagi sayalah..hehehe

F I T said...

kalu nk tukar layout bleh je..tapi aku rsa background putih ni dah ok sbb nampak kemas..huruf pn jelas..kalu nk, tambah border dh a..

NAJ HEBAT said...

aku! aku! aku!
kan dulu aku dah suruh..
mcm kain kapan..
ingat x? ingat tak?

chokio_nia said...

jgn tukar jadi page ayu sudey melz yek..huhu

unwanted said...

aku tak tahu la ko tukar atau belum, tp aku perasan ada background warna hitam yang ada corak2.

pada pandangan aku la, background tu tak perlu.
sebab template ko dah bersifat full.
so bila dah habis loading, background tu tenggelam terus.
tak nampak terus.

lagipun, background ko ni pixel dia besar, 1024x768
kadang tu amik masa untuk buka background sahaja.
rasanya lebih baik kalau ko guna gambar yang kecik (ada yang aku tgk saiz 100 x 100 dan lagi kurang), dan guna command repeat-x,y..

lagi satu penyelesaian kalau ko nk guna background ni n hendak lebih nampak,
guna opacity utk bahagian side bar (main post takut menggangu entri lak).

aku tak expert bab ni, tp aku tahu yang utk repeat x,y dan opacity tu mmg ada..
cuba nanti ko tanya mana-mana yg expert pasal coding dia..
(aku ada jumpa template yang macam ni, tp tak pandai nk ambil coding dia, tkt tersalah bagitahu ko je.)

itu pandangan aku la.:)

Melz said...

betul jgak . aku mmg nak kecikkan benda nie . tapi bila aku kecikkan. nampak cam hampeh haha tape aku try usha lagi

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo