Nama Aku Kobis?

Dec 22, 2009

Salam Sobat kepada semua visitor Melromeo.blogspot.com miahaha atau nama pendek MelRomeo.co.cc , Terimas sekali lagi dong coz mampir ke blog ku .Miahaha actually aku rasa nama MelRomeo sekarang dah makin hilang ke laut .waaa coz mostly korang panggil aku Melz kan? miahahaha Melz nie aku rasa ditubuhkan pada 31 Ogos 2009. Cehhhh nak tarikh merdeka jgak kau ye Melz. Miahaha Lantak pi la aku nyer nama , suka aku la nak announce bila² kan² ? miahaha

Tapi aku memang tak kesah pun korang nak panggil aku apa , Mel ke Melz ke baby ke miahaha tapi! korang jangan panggil aku Kobis! Sebab mende nie aku tak suka makan dan member² kelas aku gemar memanggil aku dengan panggilan Kobis! Miahaha Kobis ni kan sejenis sayur²an yang sememangnya sukar untuk aku telan begitu saja , paling best pun aku kalau nak makan kena cicah ngan budu , eh silap ntah nak cicah ngan apa lantak pi la .

Nie kobis apa erk?

Walaupun cerita tentang panggilan pernah aku bahaskan pada entry lepas yang bertajuk Nama Samaran dan Gelaran . Tapi dalam entry itu , aku tak selitkan nama samaran Kobis! Mungkin korang tertanya² kenapa kobis? Nama kobis diambil sempena rambut aku yang berbentuk kobis. Aku tatau mana silapnya rambut aku sampai depa roger rambut aku nampak cam kobis . nak kata aku pakai Gatsby , dah macam² gatsby aku try . Nak kata aku pakai Shura ? lagi la tak pernah sentuh miahaha.

So lantak la aku pakai apa pun , tapi depa still panggil aku kobis! ahaha Tapi! sekarang no more kobis sebab aku luruskan rambut miahaha dah macam Zed Zaidi lak plak ! adui Artis² kang mintak sign otograph plak lagi la payah . Dunia oh Awan Dania

35 Comments:

Sharinginfoz said...

kobis oo kobis lama tak makan kau ni... bosan2 singah le...

zool said...

Ceh ingat nak bagi info pasal kobis tadi

ieQa sWetLuv said...

berapa banyak miahaha la kat sini hehe.. BTW kobis is satu2nya sayur yang ika mkn cz anti sayur ijau lalalalaa~ n_n

Dak Wan said...

Kobis? Nama unik utk artist Ujjang tu :)

Fathiha Zainal said...

Kobis adalah sayur yg sedap, sbb x rs mcm sawi. Miahaha! Opps.. Pinjam ur miahaha jp ye Melz~~

author faethal said...

Aku plak tidak digalakkan makan kobis oleh doktor.
Asid Urik boleh tinggi >>> dpt GOUT!!

Ironinya, aku minat kobis..wakakaka!!

BuLaN iTu aKu said...

hehehe.. kobis.. cute la

Ejay said...

i always confuse u with Mell Aziz... hehe

Melz said...

@Ejay

ejay nasib baik bukan Mel Gibson! :P

Melz said...

@Dak Wan

eh ada eh ? miahaha jab nak google :P

Melz said...

@Fathiha Zainal

Sawi lagi best tau! makan ngan nasi ayam miahaha

Melz said...

@BuLaN iTu aKu

haha Cute kan :P

oReNd3ViL'89 said...

har3..satu kenyataan yg berani..apa lagi..revealkan diri dgn rambut baru mel..muahaha

Melz said...

@author faethal

gout boleh bawak matikan bro? aduh thnx2 info beguna dari comment kau hehe

Melz said...

@oReNd3ViL'89

haha dah takde :P sekarang rambut lurus . guna jari jer

Melz said...

@ieQa sWetLuv

kobis kaler putih hijau jgak maihahaha

Melz said...

@zool

haha nak ke? nanti aku citer khas untuk kau ye :P

Melz said...

@Sharinginfoz

eh jangan makan aku :P miahahaha

x-po said...

hehe so skrg aku nk pkai kobis leh x bro? hehe

Farhana said...

Melz.. Aku lagi suke mel romeo tu.. Ahaks.. Tapi kan weh, kobis kalau goreng pastu makan ngan sambal belacan.. Pergghh.. Sedap.. Tapi okey gak arr, kurangkan mkan kubis elak sakit beguk.. ;)

kawie2020 said...

hahahahaha.. kobis memang favorite aku...

Aus said...

ahaha..
ape lagi..tayang la cepat..sme nk tgk ni..ahaha

Fatt Chin Choy said...

tp asalnya ko kobis gak kan? kan?
haha

♥miszluna™ said...

HAAHAH aku nk panggil ko KOBIS la


n hadiah kn kobis nnt ms bday ko

Melz said...

@x-po

wakakak tak boleh! miahaha rambut aku sekarang dah macam rambut Rain :P miahaha

Melz said...

@Farhana

aku mmg tak makan kobis . kah² so selamat la aku dari beguk ye tak ? :P

Melz said...

@kawie2020

jangan selalu makan kawie oit :P cuba kau tengok previous comment .haaaaa

Melz said...

@Aus

dah takde :( nie nama samaran 4 tahun lepas kah²

Melz said...

@Fatt Chin Choy

miahaha asalnya aku MelRain :P miahahaha

Melz said...

@♥miszluna™

kau bagi aku kobis.aku bagi kau katak puru. siyes! hahaha

zella said...

saye sgt suke kobis!
klu letak dlm nasi goreng pun sodap haha!

Melz said...

@zella

hah tau takpe :P

black_mel said...

haha...melz..kalau buang z dah sama nama kita..hehe...tpi ko fames lagi...sifu aku jugak...hehe...

kobis ker aper ker xkisah..janji ader rambut...hehe..

aLeen aVriL said...

ko luruskan rmbut???bia betik???mesti nmpak cam gay..hahha

.idahassan. said...

guna sympu Bawang mcm Jackie Chan tu..
bole lurus..no more Kobis! wakaka >.<"

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo