Melz Nak Request ?

Dec 7, 2009

Sengaja aku membuat entry ini untuk memudahkan korang untuk mendownload samada Movie, Music , Ebook , Dan apa sahaja berkaitan dengan memuat turun . Korang boleh Request apa sahaja dan aku sanggup mencarinya dengan menggunakan sedikit tactic carian yang agak mudah haha.Jika apa yang direquest adalah 3gp , porno atau sebaliknya . Ingin aku memohon maaf kerana ia sememangnya tidak boleh disumbat kedalam entry² atau blog ini ! dan sekiranya apa yang direquest itu tidak ketemui untuk taktik carian aku , tersangatlah aku minta maaf !

Enjoy Sharing is Caring

27 Comments:

Mr. Cuz said...

aku nak request awek sekor melz..huhu aku skang dh jadi pencinta wanita kat internet ni..haha ko la yang ajar aku dulu..wakaka xkre melz..aku nak sorang dpat gmbar pun ok gk..leh muat turun..haha

Melz said...

Mr cuz : gadiscomel.com hihi

black_mel said...

Tolong downlod citer 2012,New Moon..bole x?

a1zudd1n said...

ak nak req antivirus yg plg bes skali n ringan..
siap keygen@patch@crack...
boleh???

lagi 1..
aku nak cite mandi[astro warna]..
mediafire link punye..boleh kan??

ak x mnx awek pun..jgn riso..haha

Melz said...

Black_mel :

RMKB - 400mb ( 2012 )
cd1
http://rapidshare.com/files/316018199/RAR-KURYU-ZIP.zip.001/

http://rapidshare.com/files/316007645/RAR-KURYU-ZIP.zip.002

cd2
http://rapidshare.com/files/317368259/Zip-Kuryu_rar.zip.001

http://rapidshare.com/files/317368140/Zip-Kuryu_rar.zip.002

http://rapidshare.com/files/317368108/Zip-Kuryu_rar.zip.003

Hisham said...

bro,,nk tbye ,program P2P YG BEST selain ares atau limrwire ape ek..??

Melz said...

Hisham : tuh patutnya soal dalam AskMelz :) hihi neway boleh ajer

Bitcomet ( banyak guna )
Utorrent ( p2p paling femes )
Azures ( Java p2p game )
BitTorrent ( dilebihkan kepada mac user)

tuje kot aku tau..

DC++ aku kurang ingat apa function dia mungkin untuk networking camtuh la hehe

Melz said...

a1zudd1n : AV yang paling bagus ? bagi aku semua sama je sebab depa yang white hat nie try godam untuk mencari pulihannya . kau kena tengok pada spec komputer kau dan apa yang kau suka .so susah sket nak cakap paling bagus tapi kalau kau nak 2010 nyer ada la boleh usha kat sini

http://rapidshare.com/files/293788279/ACCD220909.part1.rar

http://rapidshare.com/files/293790075/ACCD220909.part2.rar

http://rapidshare.com/files/293787634/ACCD220909.part3.rar

http://rapidshare.com/files/293785324/ACCD220909.part4.rar

Compilation untuk 8 jenis antivirus 2010

enjoy

hBz said...

nak hosting free.

julietANNA said...

haa,i nak request laptop seketul boleh?haha.jkjk!
actually nak mintak IDM.
IDM i ntah cmne error kan.then xleh install balik.
so nk mntk lah ni :D
yg complete ngn keygen apa smua tau!

Melz said...

hBz : wakaak banyak la kau. miahaha

Melz said...

Anna : nie link dia

http://www.ziddu.com/download/6497211/IDM5.18FullwithCrackMelRomeo.rar.html

terbaek dari ladang hahha

~** PROFFY **~ said...

psst.. mcm mana teknik carian anda tu?

boleh tolong carikan MP3..

FARAWAHIDA - PANAH ASMARA...

dah 3 bulan aku carik tak jumpa2..

:(

Shahir @ Meng said...

melz..
aku nk mntk acc rapidshare/hotfile..
ade x??

Mr. Cuz said...

ala..asyik2 gadis comel..dh jemu aku...wakaka

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

nanti ku pun nak request la~

=]

acap2405(1169) said...

bro..
mintak tolong carikkan lagu pendeta-naizle puas carik tapi jumpa yang rakaman ngan versi yang pendek..
aduss..

Mr. Cuz said...

bro acap..senang ko g jer blog aku ko search naizle..ko download terus dari blog aku..

Melz said...

~** PROFFY **~ : alamak bro takde dalam listting plak benda nie . dalam torrent ada kot hahaha

Melz said...

Shahir @ Meng : Rapidshare aku rasa ada kot member aku yang jadi Reseller RM20 sebulan haha nanti aku tanya

Melz said...

Mr. Cuz : jemu pehal lak nie -.-" best what ? miahahaha

Melz said...

LORD ZARA 札拉 : Woraite akan ku tunggu :) ahaks

Melz said...

acap2405(1169) : tuh Mrcuz yang tak kacak dah tolong ahaks :) enjoy

AeNa Helaena said...

halo melz, aena nk request e-book 4 medical dictionary & full album greenday 21st century breakdown(xnak hotfile)..2 je..tq bnyak2 klu dpt tlg..

Melz said...

AeNa :
Full album

http://rapidshare.com/files/308125791/32.Green.Day.-.21st.Century.Breakdown__Vip-Files.Net__.vob

Medical Dictionary

http://rapidshare.com/files/20940816/Oxford_Medical_Dictionary.zip

AeNa Helaena said...

uwaa thanks alot tuan belog yg baik ati~
nnt nk request g..

Waniwisy said...

Saya nak request ebook dari melz cara buat website dari basic hingga pro spt design testimoni melz.com tq!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo