Kenapa Aku Suka Belu ?

Dec 31, 2009

belu² :)

Pergh kompem korang laju ajer tekan kan? hahaha mestinyer kah² . Dah² sekarang aku nak story kenapa aku suka belu a.k.a blue ak.a biru! Bagi aku Biru itu indah , Biru itu Cool ! Aku lebih suka cool dari hot , even ada awek yang hot aku lebih suka tengok yang cool kah² dah merepek tahap tenuk mengidam semut! . Semut pulak mengidam Corntoz aku nie. Ntah pehal aku biarkan 10 minit terus penuh ngan semut! arghhhh sakit jiwa dan raga aku .

Neway sememangnya kalau korang diluar dan tengok ke atas , kaler apa korang nampak . tetttt lambat! Biru cair dan putih² rite? Dan bila korang berada di pantai , korang tengok ke laut tuh dan kaler apa korang nampak ? Biru² jugak kan? huh so sememangnya kalau korang tengok ciptaan tuhan nie mesti otak korang atau mata korang tenang kan ? So sebab itulah aku suka sangat ngan kaler biru . Miahahaha tapi bukan kaler biru pekat , tak suka gila aku terhadap kaler biru yang pekat .ntahlah kenapa huhu..

PinkWhite

Offtopic : Nak story kaler pink plak la kan . Sumpah aku suka tengok pompuan pakai pink + putih , ntah tatau la kenapa tapi aku suka sangat nampak sweet gitu miahahaha . So jaga² gegel kat sana yang berpakaian pink² coz Melz mudah terjatuh chenta terhadap kamu kah² . Tapi kalau kaler pink melekat kat lelaki . adeh! blah please geli gilew aku tengok . miahaha So pandai² la kalau nak mewarnai baju mu.

Pfft Tunggu Tips Memilih Baju Bersama Melz :| Aku tetibe layan lagu Mana Janji Manismu!

20 Comments:

DaHLia said...

Hahaha...layan gak Sang Mantan erk?? Best kan??? Karatzzz

hBz said...

try corntoz pink. terbaik.erk.lari topic ke>

melz.ko olah biru kt page ni.mmg superb.sejuk mate aku tengok.

Melz said...

@DaHLia

Actually mel layan time dia nyanyi "Mana janji manismu " wah masyuk beb dia punya sore

Melz said...

@hBz

hoho thnx bro :) kalau kau pakai screen lcd 22' lagi masyuk :P ada hijau2 gitu haha

♥miszluna™ said...

aku suka pink

haha

=)

Melz said...

@♥miszluna™

hehe kau suka pink :P i lioke

abhi.ibhi said...

humm..
perbolehkan kami menjadi teman anda.
dan bersudilah anda masuk ke follow kami.
trims...

jijie said...

suke girl yg pkai pink ke?
aduiyai.. nampak girly sgt
*pdahal org yg ckp ni byk lak baju kaler pink..huhu*

aemyLina™ said...

blue is cool...
pink is cute...

tp aku lagi suka pink with black...
:)

GhOsToNe said...

suke warna hitam!

aku zaty said...

kalo pink + black oke x?
hee~

beautiful_rose said...

huhuuh aku pon suke wane biru gak..ade ketenangan kt situ....

F I T said...

sesetengah lelaki kata pink tu kaler baru itam (pink is new black)..tu pasal diorang pakai pink..hehe tgk fahrin ahmad slamber je pakai pink..try a pakai pink..mesti org kata ko fahrin ahmad..ahak!

bro..aku ada kutuk ko kt blog aku..tgk a..haha!

happy nu year!

'AQILAH said...

terselamat, ku suka kuning...hee

aien_Raz said...

suke pink n biru.. hehe (^^,)

cybernetic88 said...

haha. aku ske belu jgk. knapa?. ko xpelik?. haha. damn aku ni. =P

Fathiha Zainal said...

Halamak! Aku x suke pink lor. Haha..

Suka kaler biru jugak!! :D

"vnme EMMA" said...

i suka biru juga! hijau pun tanda keindahan alam. hijau pun i suka lah ! haha. tapi i tak kisah pn pakai baju kaler ape pun.yang penting pandai2 lah sesuaikan.nanti nampak ganjil pulak! haha


:DD

Mat Blue said...

wow. outstanding.

░♥si lampu neon♥░ said...

aku pun suka blue gak.. tapi lama2 aku da suka banyak warna sebab aku sedar, kenapa perlu sempit untuk guna satu kaler je dalam kehidupan yang sangat indah ini..

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo