Bila Bosan Aku..

Dec 17, 2009

Jom layan hehe

Kat office ? Takde benda korang nak buat ? haha Jom kita layan 2 Game nie miahahaha sebab aku tengah layan . Aku tatau lagi Support ke tak , tapi nie baru try² masukkan game arcade game dalam blog miahaha. Bila aku bosan aku layan nie Mungkin aku akan jadikan nie Sebagai Quiz 9 ke 10 :) Tunggu So Training kao² na. Hahaha

PacMan

37 Comments:

에마 said...

hahaha.perghh! lama x men game ni.dh x terer da :P

Melz said...

에마 : kena tererkan.. mel nak jadikan bende nie sebagai quiz maybe miahahaha

Nedy Nadia said...

tyme kecik2 suke maen game nie. rasenya nie yg plg mencabar kot tyme tu. haha

Melz said...

Nedy Nadia : baik nadia praktis betol2 hahaha nanti mel nak buat quiz nie :P hihi

aLeen aVriL said...

huhuu...alar kat opis aleen xleh layan ler...

opis nih skema sikit...
huhuhu..T___T

Melz said...

aLeen aVriL : kenapa aleen ? meh mel repair sikit..hehe

~@k1 is @utuMn!~ said...

cehh.. pacman..
da pro la beb ak!
hahahah..
kerek kn ak?

asna cute said...

aisshh asna xminat game ar.. cara lain nk hilg kan bosan mcm ne mel?

Melz said...

~@k1 is @utuMn!~ : haha tunggu nanti aku buat quiz..tengok kau pro ke tak miahaha

Melz said...

asna cute : telan panadol 10 bijik mihahaha

cybernetic88 said...

haha. game ni dulu aku de men. best siut. game lame FTW!. hahahha

Melz said...

cybernetic88 : aku ingat nak sumbat dig dig tapi deng betol . error bila aku attach -.-

Nedy Nadia said...

blh. nt aku masuk. haha. tp camne ko nak wt quiz gune game nie? :P

Melz said...

Nedy nadia : dalam perancangan lagi. hehe sekarang pun kuiz 7 baru abes.. hehe kuiz 8 ada sorang nanti buat.. then mungkin kuiz nie kuiz 9 atau 10 hehe

Kalau dah rasa markah tuh tinggi . Screen shot then Email kat mel :) mungkin macam tuh kot hehee

F I T said...

haha best gila..dah lama tak main..dulu2 kat setting tv pn ada..slalu main kt tv..

pe kata bro wat contest sapa dapat markah paling tinggi utk pacman ni dapat MP..kena print screen markah tu..mesti ramai yg join pnya!

에마 said...

ha? mcm mn nk jd kuiz?? elaborate jap.tgh blurrrr nie :D

cybernetic88 said...

haha. error camne pulk?. xload ek. huhu. ko nk wt quiz camne ni wei. men score pling tinggi r. pastu print screen tngok score. haha. tkut org tipu pulk je. org cam aku r. hahaha

Melz said...

FIT : aku dah tulis kat atas kau tuh fit haha dalam perancangan nie FIT :)

cybernetic88 said...

ade org dah reply sme cam aku ceh. aku lmbt skit. haha. aku spam pulk. hish =P

Melz said...

에마 : baca comment kat atas tuh :) hihi

Melz said...

cybernetic88 : kau mmg kuat spam miahahaha king of spam..

weh aku nak buat gengblogger nyer tagline nie..tade idea miahaha

aNiSa hANg tUaH said...

wa...menarik la game tuh

F I T said...

oh..memang bergeliga otak ko.. heh!

Melz said...

aNiSa hANg tUaH : haha tau tape..cari coding nak attach punya la cam aram miahaha

Melz said...

F I T : boleh la bro :) aku terfikir jer nie miahahaha

에마 said...

ouh.lor.kalo ak msk.gerenti kalah :D

eiy_Da said...

da lame xmen game ni...asek kalah jek...hahaha..

black_mel said...

haha...xreti aku main....level 1 pun x abis..tension2..aku xleh main game ni time aku lapang..nnti terus x lapang..

Melz said...

에마 : mungkin bukan game nie yang mel taruhkan.. hehe

Melz said...

eiy_Da : game racing best? hahaha

Melz said...

black_mel : hahaha aku rasa game racing ok kot ?

cik EPAL said...

aku suka main pacman..dari dulu lagi aku suka :D

YanTzYanTtiE said...

manew gamne nyeww

Dosz said...

haha. mmg satu game yang mencabar. hehe

unwanted said...

cesh, tak sempat nk gerak satu round, dah kena makan..ha3

Dak Wan said...

Space Invader tarak ka? heheeh

Make Dreams said...

do you playing that game? i think that games must be good to play and especially not hard to play

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo