Harold And Kumar Escape from Guantanamo Bay

Dec 27, 2009

Wtf ! itu akan aku cakap kepada Movie ini . Cerita ini best! Sangat best kerana dua ekor nie buat lawak terbaek dari ladang . tapi! 18 keatas sajer leh tengok kah-kah . Walaupun cerita ini sepatutnya dah lama iaitu pada tahun 2008 . Tapi aku lebih suka tengok cerita-cerita cani . Penuh dengan Humor ! kah-kah tapi ingat ye takleh tengok bersama orang yang bawah 18 .


Harold And Kumar Escape from Guantanamo Bay


So Jom kita enjoy dan Download kalau korang nak lew , Movie nie pun tak berat sangat sebab format MP4 dalam 360MB jer ahaks . Enjoy keh

28 Comments:

kawie2020 said...

hehehehehe.. ari tu ade member rekemen filem ni gak tapi entah le naper sampai skrg aku x tgk2 lagi nih.. hehehehehe

Qismina said...

weii.. best gler crite nie.. tapi aku rasa yg pertama best agi kot.. yg diorg pi cari kdai burger.. mmg bengo** arr crite nie..
first aku tgk ms umur 19.. huhu

black_mel said...

haha...aku dah tgk dh...x baik untuk mata...kumar terbaik..dia berlakon citer house jugak..

Ries Lee said...

aku dah tgk lame cter ni...
mmg lawak giler..
kau dh tgk yg 1st punyer?

Ejay said...

guna broadband sahaja...
nak download sgt lambat
nak cari la dvd ni nnti
mmg confirm klako ke?
saya mmg suka tgk citer2 lawak ni.. hehe

Melz said...

@Ejay

haha memang lawak . takleh blah !

Melz said...

@Ries Lee

Harold & Kumar Go To White Castle kan Ries ? haha

Melz said...

@black_mel

mmg tak baik sangat untuk mata ! tapi still terbaek haha

Melz said...

@Qismina

haha . no 1 mel belum tengok . nanti mel dolod haha

Melz said...

@kawie2020

kena tengok bro ! hahaha best gilew

imHepPie said...

haishooo kena 4mat lappy dlu la bru ley donlod lappy trsangatla slow..tpi tgk gambo je da cambesh

MiSs TOrA said...

haha..cite neh mmg sgt gila ah..
lawak plus kotor sket la hikhikk..

siggplus said...

cita ni mcm lahanat best.

yg penting ada unsur2 softcore sikit..haha

ABdi said...

crita yg can make me rotflmao.......terguling2 lawak bg yg paham........2nd part is bout whitecastle burger tu pon best!!

kuyie said...

part bulu cam osama tu aku xsuka...bleh dikatakan sindir sunnah nabi..kadang2 citer barat suka sgt wat cmgini..dari suka teros aku jd xsuka....

|arieza| said...

i dh tgk awl thn aritu! hahah mmg lawak!

z4520ft said...

leh tahan lawak...memang bengong la....hahaha

knightblogger said...

dulu ada gak tengok. ni kena download gak ni..

░♥si lampu neon♥░ said...

eh lucah kah cerita ni??

Aidi-Safuan said...

white castle pon cambesh gak.
tapi cite nih lucah.
mel pon lucah gak.huhu

Shahir @ Meng said...

hhahaha..
mmg best cite ni..
tgk byk kali pun x bosan..
part plg best time die g umh mmbr die yg wat party bottom less 2..
tp cite 1st lg best aku rse..

F I T said...

yg berlakon kumar tu memang pandai berlakon..dah byk cita ada muka dia...'superman returns' ada...tapi tak byk cakap a..jadi konco org jahat ja..pastu cita 'House'...perghh watak dia memang betul2 cam ada ijazah kedoktoran.. tapi last2 diorang matikan watak dia..ntah apa2 a..bleh lak watak dia tu bunuh diri..kuar satu musim ja.. hampeh!

Lady Nass said...

aku sedut eh?

azizan4444 said...

lucah je lebih bro cte ni.hahaha..

Melz said...

@azizan4444

eh mana ada lucah sangat..haha time lucah kita tutup mata hahaha

Eyriqazz said...

Best ke citer ni..Huhuhu,ingin ku download tapi internet slow cam siput....Melromeo,anda telah ditag oleh saya...Sila balas,jika tidak status keromeoan saudara akan ditarik balik..Hehehe..Soalannya ada di sini :

About Her

Dak Wan said...

Agak lucah gak lawaknya... ni kira part 2, 1st yg Harry & kumar go to White Castle kan?

DeeDeaN said...

ala.
file dlm mediafire x der ka?
x leh donload la guna rapidshare.
*cedey cedey cedey*

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo