Black & White Photo Contest

Dec 14, 2009

Sila Click Gambar di Atas untuk menjoinkan diri anda miahaha
RULES
  • create an entry (bukan Sticky Entry) with the title Black & White Photo Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)
  • upload gambar Diri Anda Sendiri yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post.
  • copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)
  • this contest ends on 31st December 2009.
  • As simple as that.
    No sticky entry needed.

    Ok aku pertaruhkan gambar aku yang ini miahahaha lantak pi la orang nak cakap apa kan ?

    DESCRIPTION
    Gambar ini time aku praktikal sebagai seorang wireman yang tak terbaek lansung sebab apa yang aku buat asyik trip je kerja aku miahaha. lantak pi la . Gambar ini juga menunjukkan aku seorang penular pekerja yang terbaek dari ladang . Orang gi kerja tapi aku duk sodap main gitar sambil melayan jiwang yang sememangnya kelaut . apakan daya ? hanya lagu menjadi teman hidup aku . Ada nampak kaki disitu ? kalau tak nampak , cepat² cari kain. miahaha neway itulah Ajil , otai letrik yang tak kan kene letrik katanya . ntahlah labu . Papepon Ajil thnx ajaq aku main karen sampai lebam na . Best lak aku main karen ngan kau miahahahaha.. END

    pftt : ex boss aku terbaca , kompem aku kena baling selipar jepun!

    25 Comments:

    Mr ProPiTo said...

    harap menang la ya... main gitar tu salah code tu.hahahaha...
    terbalik ko pegang gitar tu..
    patutnye tali gitar kena ada kat gigi.. :p

    Melz said...

    Mr Propito : waakkaka kalau dekat gigi.. jadi rock cintan :P miahahaha

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    ganas tu , muka bagi rock sikit bro , letak arang.. hahhaa.. rock oOOw . ada can boleh menang belanja makan.

    Melz said...

    Mr. J @ pengerindu.com : miahahaha hampeh kau , aku plak yang kena banje makan .miahaha aku kalau menang..aku bagi kau coki2 boleh ? sebab stock coki2 aku mmg takleh blah

    zack zukhairi said...

    gile ar Melz! bile baca blog kau, aku dok bayang muke ko skema pakai spek dok depan pc. Skali, muke brader main gitar ar! hakhak. gud luck bro.

    chah~ said...

    wah.. melz layan gitar laa... hahaha

    Mus said...

    mesti menang punya!

    Melz said...

    zack zukhairi : kah² takleh blah . aku pernah pakai spec..orang kata gilew skema . aku pakai spec tuh pun sebab spec silau :P

    ok thnx coz support miahaha

    Melz said...

    chah~ : jom la layan sama-sama miahaha

    Melz said...

    Mus : hoho thnx bro :) miahaha

    ~@k1 is @utuMn!~ said...

    ko pon join ugk??
    hahahaha!
    bgs3!

    eiy_Da said...

    haha klasik gilew..sesuaila ngan rambut u tu..hope menang..hak..gelak xleh stop plak ai..hakahkahak..:P

    Melz said...

    ~@k1 is @utuMn!~ : haha benda senang..mesti mau join ! ;p

    Melz said...

    eiy_Da : ketawa la sampai lebam miahahaha..

    Eryati said...

    betul ker pandai men gitar melz? ka bergaya aje?..ngeheheh

    QieFLy si Dolce said...

    wahhh...melz ajar kita men guitar gak...klu tak baling slipar jepun, canada, kemboja kat ko wakakakk

    Melz said...

    Eryati :boleh la sikit²..kalau takat lagu Wings , Search boleh la kot miahahaha

    Melz said...

    QieFLy si Dolce : miahaha tape...baling jer..mel sambut selipar malaysia jer :P miahaha

    Farhana said...

    Satu lagu kasi nyanyi.. Twikle Twinkle Little Star ek... ;)

    Melz said...

    Farhana : sore mel cam ramli sirap..takleh² lagu tuh

    nyna said...

    repot kat ex bos melz.
    ceh,mcm nyna kenal pulak die.ahaha.
    btw,mne header yg ala2 silau gtu?
    ;p

    Melz said...

    nyna : haha report jer..dah tak keje sana miahahaha.. neway header tuh agak berat..:( tuh yang remove huhu

    farenova said...

    wahh mcm mude je gambar ni..mcm budak sekolah gtew.. akak pun dah masuk sbb tgk dari melz ni..kalu tak akak tak tahu ade contest ni, memang menarik..thanks

    Melz said...

    farenova : ahahaha tuh tengah layan lagu Blouvard of broken dream..layan jer tuh yang muka cam budak2 miahahaha

    Independent Queen said...

    cool. saya join juge =)

    Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

    Design By Melz | MelRomeo