Apa Kata Korang ?

Dec 18, 2009

Apa kata korang ? Ahaks , aku ubah layout aku kerana teguran . Aku suka ambil teguran untuk membina . Aku takkan tau apa silap aku , aku taktau apa² aku cuma seorang manusia biasa . Tanpa teguran mungkin aku akan terus begitu . Neway setelah 1 Malam dan 1 hari Aku , Nescafe Ais (1) dan Suki mengedit Blog aku .Neway serious Aku tak tau , aku bertanya . Aku berterima kasih kepada Nescafe Ais (1) dan Suki coz aku tanya semua korang jawab . Bagi aku korang hebat bab HTML . Aku yang bodoh bab HTML masih terkedek² belajar tapi aku suka itu kerana minat .

Inilah Blog aku sekarang! Berwajah Biru . Aku akui aku suka Belu!



Bye template lama !
Neway Aku akan selalu mengingati mu Template Melblogger.xml!


Thnx!
Kad Kredit

90 Comments:

sukiminna said...

yow2..payung choki2 hehehehe

da settle ke bab threaded comments tu..yang tu advance aku xbape reti arh

Melz said...

@sukiminna

tgh tunggu si nes :)

Apih said...

cun~

Ries Lee said...

bagus...
makin kemas. :)

she said...

saya rase sengat mudah nak mencari.neway,saya pon baru juge.sedia menerima teguran.

beliamuda said...

nampak lebih kemas daripada template sebelum ni...

latar biru belakang tu pun lebih lembut.. nice~

Mr ProPiTo said...

@Melz japs, nak test komen ko melz.. macam gempak aku tngk..hehe

Nescafe ais said...
This comment has been removed by the author.
Melz said...

@Ries Lee

Thnx bro :)

Melz said...

@Apih

Thnx apih :) hehe

Melz said...

@beliamuda

sebelum nie aku bercadang nak tukar warna hitam . huhu apa pendapat kau ?

Melz said...

@Mr ProPiTo

kau kena selangkan dia seperti ini

@Mr ProPiTo

Melz said...

@Nescafe ais

Hahaha boleh ajer :) tadehal lew ;P

Melz said...

@she

yeap .. tapi teguran yang membina :) hehe

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa~
best la~
aku nak gak~~

zella said...

dr mlm td dh ckp...
mmg cantek...
=p

p/s: slamat tahun br...

sukiminna said...

@814799812178636372.0
oh yer..teguran jgn kasar2 btul tak?
xsggp digelar najis..hohoho..

sukiminna said...

@188541760616113118.0
weyh ko duk jb ke..syiut..bley ar payung choki2 neyh

Eyriqazz said...

wah2,makin cantikla..takde sesiapa nak ubah layout saya ke?Saya kasi ubah RM10...huhuhuh...

chokio_nia said...

hoho..okay gak ne..nak komen pon senang gak..hehe..aku tak kesah pon melz ko pakai cmne..janji senang bace..ceceh..haha

hisham said...

bro aku suke...coz ade read more..hehe..

unwanted said...

mmg background ni lebih kemas.
sebagai permulaan ok la aku rasa.
mana la tau kot2 nnt ko nk tambah widget lain.:)

nnt aku pun nk tukar template kena tanya otai2 bab coding ni..:)

Yeyen said...

hoh, threaded comment ni la yang nak buat tu. tapi asik x jadik. dekat post lama jadik, dekat post baru x kuar pula kotak nak taip komen..

pening dah tgk coding, givap, tukar balik bentuk comment asal..hoho

ezany said...

lg smart berbanding yg lama.. good job..

Melz said...

@unwanted

bro aku tengok kau punya berat beb

sukiminna said...

wahaha..kaler lain untuk author for threaded comments dah jadi..sila contact aku nanti

cikTi said...

melZ,.
ak bkn nk puji saje2 nih,.
serius pge ko nih nmpk lbeh kemas dan teratur,.,

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

Salam
Tahniah sbb berani berubah!
layout baru yang ceria
memang kita kena ambil teguran secara positif :)

ADHA
http://blogadha.blogspot.com
http://myadha.blogspot.com

beautiful_rose said...

cool la bro layout baru ko...aku suke!

Melz said...

@sukiminna

kah-kah . ish

Melz said...

@cikTi

cakap je la puji cikTi oit hahaha

Farhana said...

Not badzzzz.. Nape suke belu ek? Hehehe.. ;)

azizan4444 said...

cantik menarik la yg bru ni,..mntap..very nice sobat..mampir nih

Melz said...

@azizan4444

banyak la kau punya mampir . tv3 petang terlebey ke zan ? haha

Melz said...

@Farhana

nampak tenang kalau tengok awan . hehe itu pasal suka tengok belu

Melz said...

@beautiful_rose

hehe Thnx rose :) ahaks

Melz said...

@MOHD. ADHA MOHD. ZAIN

thnx bro :) hehe . kadang2 kita kena berubah rite ?:)

Melz said...

@LORD ZARA 札拉

meh aku boleh guide sikit kalau kau nak buat . haha

Melz said...

@Eyriqazz

haha betul ke ? buat la contest pasal nie bro :)

Melz said...

@chokio_nia

haha senang baca ? tulisan biru nie senang baca tak chokio ?

Melz said...

@ezany

thnx bro :) appreciate that ahaks

Melz said...

@zella

selamat tahun baru zella :) thnx hehe

Melz said...

@Yeyen

boleh rujuk kat bro nescafe tuh .hebat dia haha

Melz said...

@hisham

hehe nasib baik readmore nie mmg dah ada sekali haha

GhOsToNe said...

layout???

okeyhlew tue!!!

farenova said...

smart..akak suke!

Melz said...

@GhOsToNe

overall bro :) hehe

Melz said...

@farenova

thnx akak :) hehe

Murky said...

wahh..cantek layout baru melz.. :)

|arieza| said...

yeah sgt suke! nmpk kemas!!

Fatt Chin Choy said...

ko memang sepesen dengan hisham
leh ajak lepak ni

Apih said...

aku baru je pasang Threaded Comment cam ko nih.. hohoho

Melz said...

@Murky

hehe thnx Murky :)

Melz said...

@|arieza|

kemas sikit kan dari dulu ? hihi

Melz said...

@Fatt Chin Choy

bosan-bosan :P boleh borak2 best jgak haha

Melz said...

@Fatt Chin Choy

Nak jgak tengok fatt camna hahaha

Melz said...

@Apih

Hoho good bro :) best kan threaded nie

nyna said...

cool je layout die.
ade je bende nak ubah.
bgus la melz nie.
:)

x-po said...

hoho theme ni lg smart bro

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah tahun baru...rumah baru..bagus la...nmpak cool jerk..ahaks

ZihNuN FaTiN said...

waa lawa sgt wajah baru blog Melz..sejuk mata memandang..=)

«♪Ruff♪» said...

cun beb...sgt cun

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

aku lagi suke blog ko skrg ni
lagi sng nk bukak..
xyah loading 4 jam dah..
haha
gud melz...

||| PöJìé PööH ||| said...

Wowowwowowow!!
MelBlogger semakin cantik!!
Nih yg aku jeles nih!!
Tp xreti buat..
Xde saper yg leh tolong!

♥Hernee Nazir♥ said...

seriuos nmpkm lbih kmas n cntik..

cik EPAL said...

sebok la...nak sama dengan aku pulak...blue blueeeeeeeeeeeeeee....wakaka :D

DaHLia said...

cun!! wahh ade tukang buatke? jeelesnye...

kita kena try n error sendiri jer..huhu

kuyie said...

perghhh~ smart dowh blog nih.....syabas melz...

Melz said...

@nyna

hehe ubah kepada yang lebih sejuk hahaha

SERACURLYLA said...

suka templete baru ni..
more organize..
more rapi then the previous one...
nice job..

Melz said...

@x-po

ok bro aku pakai theme nei hehe

Melz said...

@[s][u][e][h][a][n][n]

hehe tahun baru gitu :P

Melz said...

@ZihNuN FaTiN

sejuk gitu hahaha

Melz said...

@«♪Ruff♪»

thnx hehehe cun cam awek :P miahaha

Melz said...

@~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~

haha 4jam ? :P lamanya

Melz said...

@||| PöJìé PööH |||

hehe mel belajar sikit2 . mungkin boleh tolong kot hehe

Eyriqazz said...

Ada orang sanggup join ke?Kalau untuk template ni bukan RM10,...RM30 aku sanggup byr...Hehehe...dah lama teringin nak tukar template sejak redmummy tegur,tapi tak pandai nak buat.....

Melz said...

@Eyriqazz

hehe aku bagi cadangan jer

kau tetapkan hadiah itu terpulang hehe

buat 2 benda iaitu

1. template
2. header ( mungkin aku join miahaha )

Melz said...

@SERACURLYLA

hehe thnx for ur compliment ahaks

Melz said...

@kuyie

Thnx Kujie :)

Melz said...

@DaHLia

Tukang buat ? hehe

Melz said...

@cik EPAL

sekali sekala haha

Melz said...

@♥Hernee Nazir♥

thnx :)

Dak Wan said...

Ni memang smart bro... Congrats! Tak lupa untuk Nes dan Suki gak :D

Melz said...

@Dak Wan

hehe yeap , thnx to them :) kalau takde dorang mel takleh buat nie hehe

unwanted said...

Melz, nanti mintak la pandangan ko sikit kat template yang akuhendak tukar kat blog akunanti.:)
ni demo template yang aku cadang nk ganti yagn jeans.
woix.blogspot.com

Melz said...

@unwanted

fullamak smart seh ! hehe

neway nanti aku bagi kau URL untuk background yang terbaek! hehe

cik EPAL said...

pemende nya bodoh html??? huakaka..aku lagi laaa...hakk :D

Melz said...

@cik EPAL

HyperText Markup language

haha

Kujie said...

kalau boleh, image letak sebelah kiri, bawah
loading script bermula dari kanan atas - script NN tu mmg berat

releven tak komen ni?

abaikan..hehehe

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo