Selamat Hari Raya

Nov 26, 2009


Aku nak kemas² baju semua nak gi basuh stokin 8 bulan tak basuh . Nak kemas Katil 10 Bulan cadar tak basuh . Nak Amek berus gigi 2 Tahun tak tukar . Nak Lipat baju yang berlonggok kat tepi sudut tuh . Nak cari baju kesayangan bawah katil bersama Abuk² serta labah² bersamanya .

Nak cari bag untuk sumbat segala baju , seluar , boxer , tuala , segala mala bala dalam bag nie akan aku sumbatkan senang citer . Nak cari seluar jeans yang tak pernah basuh sejak aku beli . Nak cari Kunci rumah yang selalu hilang ntah ke mana . Nak pergi beli Nasi Goreng USA kat kedai mak cik kedekut . Lantak kau lah nak kedekut , sebab tuh aku selalu buat TRICKS

Semua aku cari time nie sebab aku nak balik JB dari hari Khamis sampai Ahad . Kejab je malam ni punya tiket aku dah beli sejak zaman azali lagi . Malam nie nak balik JB . Aku nak buat hosting Malam nie atau mungkin esok siap agaknya . Malam nie kompem bosan .

Esok kompem penat . Esok kompem happy juga sebab tengok lembu . Tapi aku tak nak tengok lembu kena sembelih sebab aku tak leh tengok darah . miahaha . Neway Cakap banyak tak guna sebab buat dosa lebih .Miahaha neway lagi sekali , aku nak ucap Selamat Hari Raya .

23 Comments:

.:Fathiha Zainal:. said...

Miahaha? Cute je.. =p
Slmt hari raya to u too Mr Melz!

+akufobia+ said...

laa.takut tengok darah ke.tak macho la macam ni.haha.

cybernetic88 said...

haha. xcomel la tkut tngok darah =P. ok bro. slm aidiladha kmbali!. tc urself k =)

aleena said...

how come guy takot dengan darah nie:P

nway salam aidiladha..

chokio_nia said...

lah..takot darah ke mel??huhu
tape2..slamat ari raye..rajin2 dtg la umah kat kota tinggi..=)

YobSumo said...

sila beraya jangan berdangdut pula.

SELAMAT HARI RAYA KORBAN!

QieFLy si Dolce said...

hahaha makan lembuuuu.....

sueanne said...

hahha..sok nk raya..ri ni nk kemas2x semua bagai ek melz..hehehe

bdway, salam aidiladha buat melz sekeluarga..hehehe

MissA said...

berus gigi 2 tahun tak tukar eh...good joke though LOL..
selamat hari ray aidiladha..
just dropping by and say "hi"

Lizz said...

wakakaka! dulu, mase aku matrik ade mamat ni pandai amik plak biologi. skali takut darah samapi pengsan daa..alahai, gua takut gak tp control macho woo mase wat bedah2. muahaha

INDRA QIRANA said...

salam adha

Hanida Lavida said...

selamat hari raya haji! :)

mindbreaking said...

selamat ari rayer mel....korban pe taun ni???

hBz said...

Beb.tumbang lembu.jgn tumbang dara.

MsAnisSyahirah said...

selamat hari raya aidiladha..
takleh tengok darah ek mel??
huhu..

Ries Lee said...

selamat beraya haji...
tak sempat nak kirim salam kat lembu...
kompem dah kene sembeih siang tadi...

cik EPAL said...

salam aidiladha...

kambing kau comel..eh! lembu kau comel ;)

kawie2020 said...

selamat hari raya aji jugak kt ko.. hehehehehe.. byk awek kt kg ko? kenal lah ngan aku arr.. heheheheheeh...

eiy_Da said...

hahah..lembu salah keturan ke melz..keh3...
samat hari raya AidilAdha jugesk..tahun ni n seperti tahun2 yg lepas..umi n abh salu wat korban,...tp tahun ni x wat kenduri..penat dowh..jux bagi2 daging jek.. rugi u xdatang umh i tau..kalo tak dapt daging free..heheh
melz korban tak?..heheh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

selamat hari raya mel.


t makan kebay manyak 2:P

@juera said...

haha..kelam kelibut je aku bc ayat ko..kelakar la..ahakz..slmt ari raya aji..

Gadis n Frank said...

lembu ko pun tak bleh blah melz...ahaha...boleh plak mengembek...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

salam aidiladha... :)

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo