Quiz Melz 6 Uji Hati

Nov 17, 2009

QUIZ CLOSED

Review Blog Melz
Tak Perlu Follow Blog Ini Untuk Join

20Mp
15Mp
10Mp

Mudah dan simple , Kutuk dan puji , suka dan hati :) haha Jawapan kali ini sangat mudah ! kerana jawapan ada pada diri kau sendiri . kau perlu sambung ayat ini . dan harus diingatkan ianya tidak boleh melebihi 15 patah perkataan

Blog Melz Best kerana ...

dan ayat ini .

Blog Melz Tak Best Kerana ...

CONTOH :
1. Blog melz Best kerana Tuan blog ini tak sengal pastu hensem tak tinggi lak tuh tak bajet romeo ( 15 Patah Perkataan )

2. Blog Melz Tak Best Kerana tuan blog ini sengal pastu tak hensem tinggi lak tuh bajet nama romeo bla bla ( 15 patah perkataan )

Jawab Didalam blog korang . aku ingin ketahui apa yang tak best . so dari situ aku akan improve untuk ia menjadikannya best . dan yang best itu akan aku jadikanya lagi best . insyaAllah . harap ia adalah jawapan yang tulus dari hati kerana aku benar2 inginkan pendapat korang selaku visitor MelRomeo.Blogspot.Com

Setelah Menjawab Letakkan Link Disini

Tempoh Menjawab ( 1 - 2 Minggu )


Yang Masuk Bertanding

11. CikTi
16. DaHLia

38 Comments:

kenwooi said...

interesting! =)

kenwooi.com

aLeen aVriL said...

xnk ah jwp..sbb belog melz xde yg xbest...seme nyer best...

Melz said...

kenwooi : thnx hehe

Melz said...

aLeen AVril : hahaha ..mel mana ada perfect oit :P jawab2 nak tgk apa yang tak best !

imHepPie said...

wokess nnti aku jwb

Melz said...

imHepPie : i'm waiting :P

.:Fathiha Zainal:. said...

Quiz puji n kutuk.. Hehe.. Interesting!

PutraNforce said...

http://putranforce.blogspot.com/2009/11/to-melz-blog.html

Mr Cuz said...

Blog Melz Tak Best Kerana tiada gambar perempuan cantik yang dapat menggoda keimanan aku yang kacak ni.

Mr Cuz said...

huhu..dh jwab..wakaka aku mmg xkn ckap blog ko best melz..sori..tp aku ske gak..huhu

|arieza| said...

ayoo kuiz panas ni.. takut plak nk masuk.. :p

mr cuz said...

la..aku ingat jawab kat sini..xprasan plak de dlm blog korang tu..wakaka
xpe2..aku letak nnt kat blog baru..huhahaha

@juera said...

http://ajuera-story.blogspot.com/2009/11/quiz-melz-6-uji-hati.html

c ya!

Salam.

F I T said...

ni entry baik punya.bukan man belon punya hehe

http://fitrihadi.blogspot.com/2009/11/melblogger-uji-hati-hati-hati.html

sheezob0b said...

hahaq..jawapan yang x berapa melz...

http://sheezobob.blogspot.com/2009/11/jawapan-untuk-quiz-melz-6-uji-hati.html

Jogger said...

aku dah jwb melz... siap ada review lagik

http://blogjoging.blogspot.com/2009/11/akhirnya-saya-dapat-juga-mencuri-masa.html

imHepPie said...

da buat...

http://akudansesuatu2009.blogspot.com/

||| PöJìé PööH ||| said...

Ok Pojie dah jawab!!

http://pojiepooh.blogspot.com/2009/11/jawapan-quiz-melz-6-uji-hati.html

|arieza| said...

melz! arieza dh jawab jugak! hehehe :) http://arieza0501.blogspot.com

Ku_yah said...

semua dah jawap ke...kena jawap gak ni...tapi per nk jawab eak..??
comfirm leh dapat hadiah ke...?? ku bukan aper..x leh menang no 3 pun xper..janji dapat no pertama...ekekeke...jangan marehhh arrr...nnti kena jualll

Ku_yah said...

Sepantas angin ku jawap...belasah je..ekek ok melz..dah jawap k..

http://kehidupankuyah.blogspot.com

farenova said...

ok melz..akak nak masuk jugak..dah buat dah

http://farenova.blogspot.com/2009/11/review-blog-melz.html.


tq

cikTi said...

MELZZ.,,BACE NIH,H.
LENGUH EDEN WAT KARANGN NIHH,.

http://cikti-mm.blogspot.com/2009/11/bace-nih-melzz.html

SeE-DaH said...

ala payah la soklan ni.. especially yg number 2 tuh.. huhu

Melz said...

SeE-Dah : hahaha semua orang tak perfect SEedah :) mel pun tak perfect . dan mesti ada yang tak perfect rite :)

cikTi said...
This comment has been removed by the author.
YobSumo said...

http://yobsumo.blogspot.com/2009/11/review-blog-melz.html


wiiihuuu!

ariff said...

okeh. ni penyertaan aku

http://ariffshah.com/mesti-makan/

.:Fathiha Zainal:. said...

This is mine:
http://tihazainal.blogspot.com/2009/11/uji-hati-review-blog-melz.html

:D:D

wniizzati said...

masih terbuka ke contest ni?

DaHLia said...

Melz, demi kau, akak dah buat en3 khas jugak sbb nk makan Cheesy Meltz...nyum nyum

http://dahliajournal.blogspot.com/2009/11/kuiz-melz-6-hati.html

tu dr pelusuk hati jiwa raga dan pankreas sis tau

NAJ HEBAT said...

okeh melz..aku dah buat quiz ko, sila2 la datang bersila kat blog x guna aku tuh utk melihat setan gaban yg aku tulis..
chow..

Solehah said...

jawab kat sini jer boleh?hehe..nak joint kuiz ni x leh la kan sbb blm kenal taktau nak tulis apa yg tak best..hehe

Liyanaa. said...

aku dh join hehe ;p http://www.liyanaa.com/2009/11/kontes.html

eryati said...

hye melz..masih bleh juin lagik ka ini kuntes ni

Hanida Lavida said...

nak masuk kuzi ni boleh?

Melz said...

eryati & Hanida Lavida : bolehboleh :) di alualukan

MushiGirlz said...

wa sahut cabaran untuk minit² terakhir. hahaha.

http://ariesgirlz85.blogspot.com/2009/11/quiz-melz.html

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo