Quiz Melz 4 Uji SlowTalk

Nov 6, 2009

CASE CLOSED
Pemenang akan mengutip Points

1st : 10MP
2nd : 8MP
3rd : 6MP

Tips :
1. Tenung lama² soklan yang diberi.
2. Buat muka x bersalah sekiranya ingin menjawab.
3. Buatlah dengan cara yang terbaik !

Untuk Mendapatkan Soalan.
Sila pergi Ke blog SiggPlus.Blogspot.Com

Cara Menjawab
1. Pergi ke Blog SiggPlus.Blogspot.Com
2. Lihat atau Baca Soalan yang diberi
3. Jawab di dalam Blog MelRomeo.Blogspot.com

JAWAPAN DI BLOG INI! sekianz
Enjoy :)


ada masa tuh click la nuff aku okeh :P untung² hadiah tuh aku upgrade jadi best..hahaha

20 Comments:

mello said...

Quiz Melz 4


A: Mesti ke kena tayang puting belah kanan ni? Macam bodo je..

B: Ha'a la.. Aku pun tertayang jua puting kanan..

C: Korang berdua memang bodo.. Tengok aku cover puting kanan aku ngan lengan..machoo!

touyakaruma said...

A : Jom bogel .. untung-untung leh dapat hadiah Melz

B: Siggplus dah cakap kalau kita bogel pun tak dapat hadiah gak .

C: Ahh lantaklaaa .. janji awek yang nak jawab quiz nie hidung dia berdarah .

cybernetic88 said...

a: ey ade awek la kt sne bro.
b: aku tngh usha la ni ngok. dok nmpk btng aku tngh stim ni. wei baik tu brng diew. pergh terliur aku. slurpp.
c: hehe. stkt awek sng je nk tackle. meh aku pi ngort sat noh. dpt stu mlm ni layan.

(zizan aja). ahahaha

x-po said...

A : weh, apsal 'baby' ko tu timbul semacam je? agak2 la weh, ramai yg duk beratur nk amik gambar kita ni.

B : mana la aku leh tahan bai. ada kameraman perempuan tu tak pakai coli siot.

C : ala bro, perempuan camtu pun ko leh stim gak ke? tengok aku punya ni, lembik je lagi

kuyie said...

alamak...
aku betoi2 sibukk..sempat agi ke jwb nih??

A: senyum..senyum..alamak lupe.. kene kover pale lutut aku bekas eksiden ni..
B: Kalo ye pon ko nak kaver..agak2 r beb..yang ko gesel2 kt bahu aku tu pehal...???
C:Ntah pape due ekor ni..baik aku kaver perot..hahaha (bercakap dalam hati)

dengan muka selamba..aku send kt ko melz

-N e Y r A- said...

A: Eh korang! Sejuk la mandi kolam seksi2 mcm ni..
B: Mmg sejuk! Adik aku pun da bgun sekali..
C: korang tak pk aku plak! 6 pack aku cup D ni mmg sengaja aku tayang walaupun sejuk.pikat awek dowh!

wazy said...

3A) eh eh aku rasa pelik je ade orang ambik gambar kita bertiga ni,mcm kami je yag di syaki bersalah

3B)ala....ko ni rileks la..dorang terpegun tgk kita tak pakai baju ni

3C) diam² wehh kita posing sampai kejung kamera dia...ada aku kisah...cmni pun nk ambik gak gambar ke,tahu la aku paling ensem kat sini

tricksrex said...

A : woit geng,awek2!

B: alamak,tak bleh tahan ni..(monolog:ketat lak seluar ni)

C: haha naseb baek aku sempat cover..kehkehkeh

YobSumO said...

A: kau rasa OK tak aku pegang bahu kanan kau. aku takut kau stim je.

B: eh dah stim pun. I suka tengok tulang U.

C: Uolsss. Mak tak suka lucah lucah ni. senyum kasi maintain ayu. bulu ketiak kepit sikit.


(itulah pasal mereka memegang erat sesama sendiri untuk menyorokkan bulu ketiak yang lupa di shave)

Cik Peanut said...

A:weh korang..jum lawan sape de six pack paling howt..(dalam hati, konfirm2 lah aku..bukan setakat six pack..17 pack pun ada..)..gelak ala2 raja...

B:yeah..i like~~tengok badan ku..seksi kan..sila jangan tengok tempat lain..auw..malu i..:D

c:konfirm2 korang kalah..aku ciap ngan spare part tayer super duper lagi..setakat enam pack tu..tak heran lah...

nana a.k.a yna said...

A : Eh , apasal kite berposing kat sini ? Ade ke camera nak snap ? Gigi aku dah rase kebas lah .

B : Aku rase adelah kot , senyum aje lah . Kening aku pun dah stim nie .

C : Ade ke takde , aku rase mcm aku slim river bank je bile pkai sua nie . Bangge siod !

{lumut} said...

A: weh,senyumlah semanis yang mungkin.
B: Aku dah cuba ni..tapi aku tak tahan nak terberak..
C: Aku tak kesah senyum ke tak..janji aku cover kelengkang aku yang terkoyak tadi..

aku join.penat study,=)

kojah said...

woitt, jgn approve tau komen tadikk...yg nie pun sm...tue la makna aku lalu blog ko smlm...haha

||| PöJìé PööH ||| said...

A : Tetek aku leper siot! Dah kecut masa berendam cam badak air dalam pool tadik!
B : Tetek ko leperr!! Nih "adik" aku nih dok membengkak apahal?? Stim sbb tgok awek² swimming guna 2-piece beb!! Gua xtahan, nk gi toilet sat lagik!
C : Whatever la korang.. Yg penting aku paling mantap! Aku ada 6pack dan tetek yg mengancam.. Korang ada??!

Nine said...

A: Adus malu la plak, tengah2 diorang snap pic, anu aku terpacak, takpe aku angkat lutut sikit kasi lindung.

B : Haha, aku la paling macho sekali antara 3 orang nih. Sayang satu jer, bulu ketiak aku cepat tumbuh lebat. Huhu.

C : Adus muka aku hensem, tapi perut aku lak menggelebeh,menggelebeh pun mengelebh lah, janji muka aku hensem.

fahmi said...

A: Gempakzsiot kau punya bonjol tu..!!!
B: Aku tiru macam tuan tanah Melzblog la..
C: Nyaris Gua tutup gua punya..nanti terkantoi jadi kontroversi kat gambarhehe..

Mr. Cuz said...

A : Ala ble nk hbis bergambo ni??Gua dh bosan ni..
B : lu rilek boleh tak..gua tgah posing maut ni bai..
C :kepala hotak ko posing..perut gua ni dh dh xleh blah dh tahan napas ko tau..

AinDeLuvlyangel said...

owh.....open new window upenyer....hahaha~

kne jwb soklan ke nie..??

M!$$_R@!N said...

A: weh, senyum-senyum.... adew paparazzi dok amik picha kitew nih..

B: Wa ready selalu... biasalah wa kan MODEL... Tapi agak arr time mandi pon nk amik gamba?? popular wehh

C: Huh.. aku model??? mana layak beb... aku kan Teman Korang jew mandi kat sini... tapi ok lah kan aku pn tumpang sekaki ngan korang... bukan slalu...

hBz said...

A : adehh..aku nak tunjuk ape ni..aoe pun xde..

B : haha..da bonjol pun kamu adik kecik..snap jgn tak snap bang..

C : sengal. angkat tangan tu. bulu ketiak ko dah la panjang.tecucuk, cucuk macam lalang..

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo