Quiz Melz 4 Uji SlowTalk Winner

Nov 9, 2009

Pertamanyer.. aku nak ucapkan ratusan atau ribuan atau jutaan atau trialan.. kerana Mengambil Masa untuk menjawab Kuiz ini..walaupun ada yang salah ada yang betul ada yang kelaut jawapannya...muahahaha..Tersangat2 Apeciet :P muahahaha

Tapi Motif Kuiz ini adalah untuk merapatkan lagi Hubungan antara semua blogger.. itu motif..aku nak korang happy2.. dan tak perlulah kita terlalu berkerut dahi kerana membaca entry ajer ..

kadang2 Kuiz ini boleh merelaxkan kepala kan ? uhuks yela tuh.. tak macam berbuih plak aku tgk korang jawab.... hahahaha neway once again.. i Love You All ! thnx For Support !

Pemenang dan Jawapan yang dijawab

Tempat ke - 1 = 10MP

A : weh, apsal 'baby' ko tu timbul semacam je? agak2 la weh, ramai yg duk beratur nk amik gambar kita ni.
B : mana la aku leh tahan bai. ada kameraman perempuan tu tak pakai coli siot.
C : ala bro, perempuan camtu pun ko leh stim gak ke? tengok aku punya ni, lembik je lagi
MelzSigg Berkata : Pandai kau sorok ayat na!

Tempat ke - 2 = 8MP

A : Ala ble nk hbis bergambo ni??Gua dh bosan ni..
B : lu rilek boleh tak..gua tgah posing maut ni bai..
C :kepala hotak ko posing..perut gua ni dh dh xleh blah dh tahan napas ko tau..
MelzSigg Berkata : Ayat kurang lucah dan best hahaha tapi sket point :P

Tempat ke - 3 = 6MP

A: kau rasa OK tak aku pegang bahu kanan kau. aku takut kau stim je.
B: eh dah stim pun. I suka tengok tulang U.
C: Uolsss. Mak tak suka lucah lucah ni. senyum kasi maintain ayu. bulu ketiak kepit sikit.
(itulah pasal mereka memegang erat sesama sendiri untuk menyorokkan bulu ketiak yang lupa di shave)
MelzSigg Berkata : Ayat C Melz Suka.. Ayat A dan B Sigg suka


Tahniah kepada anda yang menang.. dan jangan Segan atau sedih atau pilu..relax..esok masih ada Kuiz... tunggu~~~ i ♥ u All ~~~ don't Give up !! Remember this... " if i lose....at least i tried !"

14 Comments:

YobSumo said...

6 je! wadahek! hahahhaha...

takpa2 aku berusaha lagi!

Melz said...

YobSumo : hahaha 6 tuh ok la .. muahahaha syukur²... yeap ko kene usaha lagi next time..dapatkan 10PTS :P

{lumut} said...

haha..yg bulu x shave ngan tahan nafas tuh lawak weh..haha

x-po said...

wakaka xsngka plak aku mng..dh la aku jwb time ngntuk tu

Propito said...

Hui, best adiah ni.... Dah terlewat ke aku nak masuk ??
Ada can lagi ke nak dapat adiah ni..hehe

cybernetic88 said...

ouh ya. aku klh. hahaha. gmpk x-po. ko mmng pndai wt ayt. haha.

asna cute said...

asna xjoin so xmenang..

=)

Mohd Hazri said...

x-po punye ayat sengal tol. teruk la ko nih..haha

Mr. Cuz said...

mcm mne la ayat aku yg ko plih..pdahal aku tgh bosan nk mampos wktu jwab soalan ko tu..haha dh xtau nk buat ape aku jawab je soalan ko yg agak plik tu..
ape² thanks melz romeo sealam maya..huahaha

♥chentaMAYA™ said...

ahah~
manyak kuiz ea~

Putra Al-Maliki said...

nyesal x join.. ish3x

Melz said...

Lumut : hahaha tau xpa :P tapi xda dalam A B C :(

x-po : Ayat santai kadang2 best :)

Propito : banyak lagi quiznyer propito :) tungguuuu :P

acapz : tape nanti ada soklan yang lagi masyuk.. at least kau try dari tak try ;P

asna : join la asna... adehhh :P menang dapat coki coki untuk setahun mau ? :P

Mohd Hazri : sengal macam X-po ! muahahaha...kalis kuat dia tuh :P

MrCuz ; lebih baik mencuba dari takut mencuba :P hahahaha neway Welkam welkam..cuba lagi untuk mendapat no 1 ! :P

ChentaMaya : yeap banyak.. as long as ada sambutan...akan diteruskan :)

Putra Al-Maliki : uish jangan menyesal.. ada banyak lagi..tunggu keh ~ :P

siggplus said...

agak2 sempat lg tak aku nk join quiz ni?quiz ni abes bila eh?sape nye blog tu?tuan dia mcm ensem je..wakakakakaa

Melz said...

siggplus : wah memuji..kah kah kah.. dush² kau sampai lebam

x kesah la kau puji diri ke puji aku..muuahahaha

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo