Photoshop Untuk Header

Nov 13, 2009

Bosan - Bosan aku main² dengan Photoshop :P hahaha Header ngade² sebab nak buat Header si CikEpal aku masih mencari idea lain.. kau stay tune na kasi aku masa..hahaha


tic tac toe.. sapa brand main ngan aku ? hahaha


Saje je gedik nak pakai header baru :P ...
tapi aku rasa aku lagi suka header yang biru tuh :P i liokee mat rempit :P muahahaha

22 Comments:

cik EPAL said...

aku menunguuu header aku yang kau kata gempak tu...lalala~

Melz said...

cik EPAL..lekluh kau jgak cakap bagi aku masa.. =))

imHepPie said...

ulike mat rempit??

erkk agak pelik di situ huu

eyena said...

ahaii bagus bah kamu ni.. hehe rajin2 buat 1 kat eyeNa..hihihih

Melz said...

imHepPie : hahaha sajer je disitu :P ikut dalam movie apa ntah :P lalala

Melz said...

eyena : eyena kamu sabah meh ? hehe area mana itu ? insyaAllah kalau rajin lagi..nie pun tgh buntu idea kekurangan :P

zaiMi said...

pandai ko main ngn photoshop ye? aku kalo ngn menda alah tu haram aku xpaham.. haha

Noorlaila Mohamed Nor said...

blog aku tadak header pun :(
huhu

Melz said...

zaiMi : aku belajar guna Youtube hahaha aku pun x berapa paham..just main tekan-tekan asal ada sudah :D

Melz said...

Noorlaila : jom2 kita buat sama-sama..apa tak paham tanya :D hahaha

chokio_nia said...

owh..cantek ah..tapi apsal aku taleh donlod pothoshop eh??ble nak run je error..cisss

aLeen aVriL said...

haaaaa..buat tuk cikEPAL....nnt buat tuk aleen plak...nk upah??aleen bole bg takat upah 2 biji gula2 cadbury choclair..hahhaha...hehee

Melz said...

Chokio : erm cuba kau download.. nak ke ?hahaha nanti mintak kat Cybernetic88 :D dia software2 nie boleh ajer

Melz said...

aleen : nanti mel buatkan jgak..don't worry..hehe nie dia dah tempah lama..tapi mel takde idea..kah kah kah

chokio_nia said...

aah kan..apsal aku tak terpikir tanya acap tu??aiseh..haha

Melz said...

Chokio : hahaha gi tanya dia.. kejab je dia dapat tuh..muahahahaha

chokio_nia said...

hoho..nati lah br tanye..hehe..die tdo kot tu..=)

Melz said...

Chokio : hahaha okehokeh :P nanti tanya dia banyak2 lepas dia bangun na

cybernetic88 said...

aku nk try men2 jgk bleh?. haha. spe gmpk mng hadiah. hhahahha. cam best bnyi. spe nk sponser. hahaha

Melz said...

acapz : men2 jer..hahaha sebab aku pun tak focus sangat time buat :P muahaha

SNAS said...

kretip nye kamu,,,

Melz said...

SNAS : haha thnx babe.. just bosan2 buat tuh..idea pun takde sangat

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo